НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Наистина бавно, но многото телефони ще се редуцират в крайна сметка. Има едно "Но" - боба в този вид не може да се наложи масово, защото не предлага нет, а тази опция в днешно време придобива лавинообразна популярност.
По принцип в Германия, явно и в Австрия, тези такси се плащат. Явно боб освен евтините цени взимат и други неща от западна Европа. Лошото е, че ние сме си свикнали да не плащаме за подобни неща, но сме свикнали и на скъпи цени. Така че всеки има избор. Ако иска да говори евтино, но и да си плаща сметката навреме, то тогава боб. Ако иска да говори по-скъпо, но спокойно да закъснява с плащането и да цепи секундата на 5, то тогава вариантът са плановете на виваком, мтел и глубул.
Аз не бих нарекъл ползването и търсенето на мобилен интернет в мобилните планове лавинообразно. Такова ще е когато 50% от клиентската база на договор има такова потребление и съответно пакети. При 20%-30% дял на смартфоните в моментните продажби (в които влизат SYmbian, т.е всяка 2ра нокия която е доста далеч от смарт :)) и темповете на подмяна като цяло на апаратите, има време докато достигнем такава пенетрация на мобилния интернет, че включено интернет потребление да не е екстра, а да е базово като включените разговори.
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
И защо ще го предлагат само до 20ти юни?(angry)
Разбра се каква е работата с тоя бобец.Това е промоцийка за месец.Нещо както беше с актив.Явно нямат много наплив и естествено с такава промоция вече няма как да не посъберат малко клиентска маса.Тъпото в случая е,че поради безсрочността на договора трябва да си много изряден с плащанията,че иначе може да загубиш безценната тарифа.
http://www.mobilebulgaria.com/news/23090/bob-с-нова-оферта-включваща-много-минути-и-съобщения-към-всички-мрежи
http://www.mobilebulgaria.com/news/23090/bob-с-нова-оферта-включваща-много-минути-и-съобщения-към-всички-мрежи
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Superbob ще е достъпен на пазара от 16 май до 20 юни.[/Quote]
А после? :|
А после? :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
"Българин" сега чакам да ми се извиниш.
Пич, кат' не те кефи, не купувай... Какво се мъчиш да изтъкнеш някакви измислени "скрити" условия, които са публикувани черно на бяло на сайта им... А това, че тарифата няма аналог явно не те интересува, щом не е предложена от "твоя" оператор. Имаш договорче и те е яд, че не можеш да се възползваш ли? Или не си бил с жена от 9-10 месеца? Ако си бил изобщо де...
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
И аз чакам.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Вероятно това ще е промоция, каквато беше с актив+ миналата есен. Но пък хубаво е човек да се възползва от нея. А и нека примем, че за толкова малко пари няма как да получиш толкова много минути, ако не е в промоционален период. ;)
Българин, мисля че не е уместно да изтъкваш скритите условия при положение, че с тях и без тях офертата оставя без аналог.
Българин, мисля че не е уместно да изтъкваш скритите условия при положение, че с тях и без тях офертата оставя без аналог.