НОВ план на bob смазващ всичко
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
[b] След като изтъкваш само отрицателните страни, би ли предложил на нас, някоя по-добра оферта? [/b]
[u][i][B]ВАЖНО!!![/B][/i][/u]
Специално за теб ще се вдигна и завлека задника до един от магазините,където имат щанд боб в Пловдив.Ще проуча спорната ситуация дали клиент примерно на Виваком с абонаментен план заплаща сумата от 15 лв. за пренос.
Специално за теб ще се вдигна и завлека задника до един от магазините,където имат щанд боб в Пловдив.Ще проуча спорната ситуация дали клиент примерно на Виваком с абонаментен план заплаща сумата от 15 лв. за пренос.
Тия 15 лв. са специално за Българин. Лично за него (woo) Все тая де. Сега чакаме SmartBob и другите карти заминават в кофата (blush)
Офертата цепи мрака дори и при такт 60/60.
Офертата цепи мрака дори и при такт 60/60.
Планът идва в идеално време за мен - имам номер пренесен от Ментел при Вива отпреди 1 година на Unicall M - ( 75 мин. към др.мобилни, 375 към всичкия фикс и 300 към вива мобилни, което досега никак не беше лошо). Тъкмо ми изтича договора и смятах да го прехвърля на Viva Free с новите удвоени минути ( щях да си правя пакет от 120 мин към др. мобилни и 450 към вива фикс+мобилни за 16 лева). Но сега, ако наистина ще има такава оферта на БОБ, колкото и да не ги долюбвам Ментел-а, ще си върна картата при тях на СуперБоб - офертата ми се струва уникална. В края на краищата, ако нещо не ми отърва винаги мога да я върна при Вива.
И аз мисля така да направя, колкото и да мразя Метнел и Вива да са ми симпатични все пак тази оферта ме устройва и ако Вива не предложат и те нещо подобно ще пробвам Боб. Само да попитам знаещите ако сега мина от Вива на Боб, при положение, че договора е безсрочен ще мога ли ако нещо не ми хареса Боб-а пак да се върна при Виваком да речем след 2-3 месеца?
Да, ще можеш!
гле'й да не оцапаш гащите от толкова напиняне...
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]И аз мисля така да направя, колкото и да мразя Метнел и Вива да са ми симпатични все пак тази оферта ме устройва и ако Вива не предложат и те нещо подобно ще пробвам Боб. Само да попитам знаещите ако сега мина от Вива на Боб, при положение, че договора е безсрочен ще мога ли ако нещо не ми хареса Боб-а пак да се върна при Виваком да речем след 2-3 месеца?[/Quote]
Аз когато прехвърлих номера от Вива към Боба,ми казаха,че трябва поне 3м.да съм бил абонат на Вива за мога да си пренеса номера.
Аз когато прехвърлих номера от Вива към Боба,ми казаха,че трябва поне 3м.да съм бил абонат на Вива за мога да си пренеса номера.
[Quote]ВАЖНО!!!
Специално за теб ще се вдигна и завлека задника до един от магазините,където имат щанд боб в Пловдив.Ще проуча спорната ситуация дали клиент примерно на Виваком с абонаментен план заплаща сумата от 15 лв. за пренос.[/Quote]
Няма нужда да ходиш - веч епрехвърлих един номер на Боб - плащат се единствено 15 лв за пакета, в които имаш включени 150 мин и 150 смса з аследващия 1 месец
Специално за теб ще се вдигна и завлека задника до един от магазините,където имат щанд боб в Пловдив.Ще проуча спорната ситуация дали клиент примерно на Виваком с абонаментен план заплаща сумата от 15 лв. за пренос.[/Quote]
Няма нужда да ходиш - веч епрехвърлих един номер на Боб - плащат се единствено 15 лв за пакета, в които имаш включени 150 мин и 150 смса з аследващия 1 месец
[Quote]с абонаментен план заплаща [u]сумата от 15 лв.[B] за пренос[/B][/u].[/Quote]
Няма такава такса "пренос",просто таксата е 0.00лв. и поради тази причина ти вземат едни 15лв. с/у което ти дават определени минути.Все нещо трябва да влезе в касата;):D
Няма такава такса "пренос",просто таксата е 0.00лв. и поради тази причина ти вземат едни 15лв. с/у което ти дават определени минути.Все нещо трябва да влезе в касата;):D