НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Здравейте,
Искам да попитам следното: ако взема супер Боба и го ползвам 2 месеца, а после не го ползвам 2 или 3 месеца дали през това време ще плащам ли таксата или само за свързване 1.9 лв.? И ако веднъж не платя навреме дали няма да загубя възможността отново да ползвам този тарифен план?
Искам да попитам следното: ако взема супер Боба и го ползвам 2 месеца, а после не го ползвам 2 или 3 месеца дали през това време ще плащам ли таксата или само за свързване 1.9 лв.? И ако веднъж не платя навреме дали няма да загубя възможността отново да ползвам този тарифен план?
[Quote]И ако веднъж не платя навреме дали няма да загубя възможността отново да ползвам този тарифен план?[/Quote]
Май тогава оставаш на един "гол боб":|
Май тогава оставаш на един "гол боб":|
[Quote]Вестоносеца може ли да каже,ще има ли други нововъведения и такси освен таксата за пренос на номера(15лв) ?[/Quote]
Аз ще ти кажа.Ходих заради тебе да проверя дали пък взимат сума при прехвърляне на номер от друг оператор освен стартовия пакет.Няма такова нещо -НЕ ВЗИМАТ ТАКСА ПРИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ.И да -знам как да питам и разговарям
;)
Аз ще ти кажа.Ходих заради тебе да проверя дали пък взимат сума при прехвърляне на номер от друг оператор освен стартовия пакет.Няма такова нещо -НЕ ВЗИМАТ ТАКСА ПРИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ.И да -знам как да питам и разговарям
;)
Какво става с "Кольо"? "Да не е заминал някъде,или го е страх да се обади" :)
Iphone 15 Pro Max
Кольо отиде да сади боб, да има за добитъка зоб.
Кольо ми дава 1 час към всички и неограничен нет за 9,80лв. така че не го хокайте много :) Дано да се усети да пусне още малко минутки.:D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Де го тоя неограничен интернет за 9.80? Линк?
Някой взе ли супербоба?
колегата явно има впредвид вива фри,където с 2 пакета на обща цена 9.80 получаваш 60 мин към вс. мрежи + 50 мб нет на макс.скорост и после неограничен на 128 кбс. ама пак не е така,защото нямаш минути към виваком мобилни и фиксирани и говориш към тях на цена 0.25 лв.
Между другото, стратегията на Боб е точно това, което трябва да направи нов оператор, макар и виртуален, при сегашната конкренция и проникване:
1-ва оферта - без аналог към момента
2-ра оферта - без аналог към момента
3-та оферта - без аналог към момента
очаквам в близко време да пуснат и оферта с нет, също без аналог...
точно така тръгна Вива в началото с минути към цялата мрежа, която беше без аналог, но беше с много малко клиенти, после затънаха в "ежедневието" и почнаха да копират другите оператори...
Лично аз си взех една карта на 1-вия Боб, прехвърлих една карта от Мтел на него също така, след месец ще прехвърля още две карти от Вива като изтекат договорите, втория засега не ми тряба, но от новия Боб ще си взема нова карта със сигурност...
1-ва оферта - без аналог към момента
2-ра оферта - без аналог към момента
3-та оферта - без аналог към момента
очаквам в близко време да пуснат и оферта с нет, също без аналог...
точно така тръгна Вива в началото с минути към цялата мрежа, която беше без аналог, но беше с много малко клиенти, после затънаха в "ежедневието" и почнаха да копират другите оператори...
Лично аз си взех една карта на 1-вия Боб, прехвърлих една карта от Мтел на него също така, след месец ще прехвърля още две карти от Вива като изтекат договорите, втория засега не ми тряба, но от новия Боб ще си взема нова карта със сигурност...