НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Чак да спрат не ми се вярва или поне не за дълго... А иначе всички очакваме следващия боб с включени поне 500МБ, на цена от 19.90лв. и дано се появи скоро;)
[Quote]дали след 20,06 ще спрат да предлагат супер боб или ще се появи нещо по добро ? [/Quote]
Според мен ще спрат супер боб и няма да предложат нищо по-добро. Това с безплатните мега гига байти си е само в мечтите. Австрийският боб предлага и безплатен нет но и той е ограничен във времето, мисля че до средата на юли.
Че то ако има хиляди минути, хиляди смс, хиляди мегабайта за символична сума кой психично болен ще остане пациент на който и да е оператор?
Според мен ще спрат супер боб и няма да предложат нищо по-добро. Това с безплатните мега гига байти си е само в мечтите. Австрийският боб предлага и безплатен нет но и той е ограничен във времето, мисля че до средата на юли.
Че то ако има хиляди минути, хиляди смс, хиляди мегабайта за символична сума кой психично болен ще остане пациент на който и да е оператор?
Недейте забравя че след 1.07.2012г.ако всичко върви по план цените за термиране между операторите ще бъдат 0,05 стотинки,така че по добри планове тепърва предстоят.(whistle)
Това, че цените за теpминиpане ще паднат след 1 юли, не значи абсолютно нищо. Напpотив, може да се забележи известен застой, или доpи леко покачване, заpади намалената печалба на опеpатоpите. Не pазсъждавай толкова повъpхностно... Все пак крайната цена не попада под регулация....
точно заради това си мисля че боба не е за изпускане
а и лисно може да се откажеш от него при по добра оферта
а и лисно може да се откажеш от него при по добра оферта
Според мен предлаганите безплатни към всички оператори тепърва ще се удвоят, от операторите:) за момента Супербоба е оферта, Мтел са си направили добре сметката, защото с такт 60/60 и цена на минута за термиране 5 стотинки, изпреварват времето с месец, преди другите оператори да отговорят. С други думи Супер Боба ще се предлага и след това.
Няма да се предлага, справка - Актив + с 600 мин за 30 лв;) И точно затова го ограничиха боба само до 20 юни, защото иначе обизсмислят останалите си планове като цяло. Въобще който взел, взел. После както казах, операторите никога няма да позволят печалбата да им падне с това намаляне на терминирането, което говори дори за леко повишение на цените при някои услуги, за да си избиват загубите от намалели приходи.
Планове като актив ще са факт след 1.07.2012. 600*0.05=30лева;)
Дано, но доколко всичко ще се покрие с очакванията ни, тепърва ще видим!
[Quote]актив ще са факт след 1.07.2012[/Quote]
Е и кво от това.Масово в БГ се ползват планове с такса от 10 до 20лв.;) така,че боба с неговите 15лв. си е супер и може да излъже до някъде средно статистическия българин
Е и кво от това.Масово в БГ се ползват планове с такса от 10 до 20лв.;) така,че боба с неговите 15лв. си е супер и може да излъже до някъде средно статистическия българин