НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Хора мислете, предложих ви актива просто като пример, ще видим план за 1000 минути към всички.за около 30 лева и 500 минути за 15 лева.
Мислим, мислиииим, обаче нещо не ми се вързва... Като клиент ми се иска да е така, но като се поставя от страна на операторите........:|
Много ми е интересно как смятате цената за минута в тарифния план.Не е толкова лесно.Първо не всички абонати изговарят всички включени минути,второ ако пък се надвишат цената в някои планове е 32 ст.,трето имаме разговори под 60 сек, при боба го коментирахме,так е 60/60, така,че средната цена в плана не е толкова лесна за смятане. Със всичко това искам да кажа,че най-вероятно тепърва ще има изгодни планове,но този боб е добър за момента,още повече,че е без дългосрочен договор,така,че може да го вземате без притеснения! Лично аз съм на договор при Глобул,основните ми разговори са в мрежата,за момента съм доволен и не мисля да се местя.;)
[Quote]Хора мислете, ................................... и 500 минути за 15 лева.[/Quote]
Ами боба кво е бре-за 15лв. 500 мобилни и 500 наземни:D:D Така,че кво да мислим,ние го виждаме :D:D:D и забрави ментел да пуснат такива планове за 10-15 лв. под "випаджийското" достойнство им е :D:D:D
Ами боба кво е бре-за 15лв. 500 мобилни и 500 наземни:D:D Така,че кво да мислим,ние го виждаме :D:D:D и забрави ментел да пуснат такива планове за 10-15 лв. под "випаджийското" достойнство им е :D:D:D
че що да пускат,боба ще свърши тази работа :D
И аз съм така, въпреки много привлекателния боб, за момента не ми върши работа, защото почти всички разговори са ми в мрежата на Виваком, търсещите ме също са на Вива... а и Viva Free ми е идеална като оферта. Мтел са си направили добре сметката, хем да натрупат повечко абонати, хем знаят че не много голяма част от хората ще се втурне за този боб.
За последно обяснявам, който разбрал разбрал :)
След 1.07.2012г. ако всичко което обеща КРС го изпълни а именно да намали цената за термиране между мобилните ни оператори на 0.05 стотинки, то тогава Виваком, Глобул а защо не и Мтел ще ни предложат планове към всички на много добри условия, примерно за 30 лева 1000 минути към всички или за 25 да свалят мисля че не е проблем или план от 5 лева даващ 100 минути към всички и много в мрежата или 500 минути за 12 лева:)
Могат да си позволят да свалят под 5 стотинки на минута това ми беше идеята. Боба предполагам още по тънки цени ще предложи. Най важното е да си спазят обещанието КРС защото това го слушаме от миналата година за намаляне на термирането първо беше от 1.01.2012 след това от 1.04.2012 сега последното е за 1.07.2012г....все го отлагат и отлагат...
След 1.07.2012г. ако всичко което обеща КРС го изпълни а именно да намали цената за термиране между мобилните ни оператори на 0.05 стотинки, то тогава Виваком, Глобул а защо не и Мтел ще ни предложат планове към всички на много добри условия, примерно за 30 лева 1000 минути към всички или за 25 да свалят мисля че не е проблем или план от 5 лева даващ 100 минути към всички и много в мрежата или 500 минути за 12 лева:)
Могат да си позволят да свалят под 5 стотинки на минута това ми беше идеята. Боба предполагам още по тънки цени ще предложи. Най важното е да си спазят обещанието КРС защото това го слушаме от миналата година за намаляне на термирането първо беше от 1.01.2012 след това от 1.04.2012 сега последното е за 1.07.2012г....все го отлагат и отлагат...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]След 1.07.2012г. ако всичко което обеща КРС го изпълни [/Quote]
Ako...
[Quote]първо беше от 1.01.2012 след това от 1.04.2012 сега последното е за 1.07.2012г....все го отлагат и отлагат... [/Quote]
Какво ще стане ако пак отложат...? Ти си един много голям оптимист и то в 'най-благодарната' страна в ЕС...
Да речем че си прав и наистина свалят цените на терминиране,това в никакъв случай не значи,че ще се намалят и разговорите нали се сещаш;)
Скоро няма да има кой знае какво помръдване на цените в положителен аспект 'вервайте ми':)
Ako...
[Quote]първо беше от 1.01.2012 след това от 1.04.2012 сега последното е за 1.07.2012г....все го отлагат и отлагат... [/Quote]
Какво ще стане ако пак отложат...? Ти си един много голям оптимист и то в 'най-благодарната' страна в ЕС...
Да речем че си прав и наистина свалят цените на терминиране,това в никакъв случай не значи,че ще се намалят и разговорите нали се сещаш;)
Скоро няма да има кой знае какво помръдване на цените в положителен аспект 'вервайте ми':)
Абсолютно си прав, освен това е супер неангажиращ и готин....Бобеца ми харесва най-много, защото ти дава някакво чувство на свобода...то е ясно, че всички са тарикати, ама поне супербоб за сега е готина оферта .... :D8)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Според мен супер изгодните оферти се пускат в момент, в който отливат на клиенти е по-засилен и чрез тази оферта да се постигне някакъв баланс. Ако си спомняте офертата Актив+ (30 лв.- 600 мин. към всички). Тогава нито клиентската база на М-Тел се увеличи, а дори и намаля. Сега компанията също е забелязала по-засилен отлив това тримесечие и затова я пуска.
Има и нещо друго. Хората все още се отнасят с недоверие към подобни оператори като Боб, даже някои го мислят за 4-ти гсм оператор.
Има и нещо друго. Хората все още се отнасят с недоверие към подобни оператори като Боб, даже някои го мислят за 4-ти гсм оператор.