НОВ план на bob смазващ всичко
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Няма спор, че е бил успешен. (yes)
Но аз имам един въпрос, който не е насочен само към теб. Защо М-Тел не пусне пак такава оферта като Актив+(30 лв.- 600 мин.), а пуска новите оферти чрез БОб-а. Както споменах в миналия пост, доста хора все още се отнасят с недоверие към подобни оператори.
Но аз имам един въпрос, който не е насочен само към теб. Защо М-Тел не пусне пак такава оферта като Актив+(30 лв.- 600 мин.), а пуска новите оферти чрез БОб-а. Както споменах в миналия пост, доста хора все още се отнасят с недоверие към подобни оператори.
Е ...как защо пускат БОБ, а някакви си офертички, защото искат да стимулират по някакъв начин хората да заложат на нещо различно...мтел колко ги плюха за какво ли не и са решили, че хората са загубили доверието си в тях....за това минават офертите през БОБ ...така ис мисля аз...то е леко психологическо ...точно, както ти казваш, хората не биха вярвали на БОБ, защото е нов, но от обратна гледна точка, БОБ е шанс за тези, които вече не вярват на мтел ... ;)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Е ...как защо пускат БОБ, а някакви си офертички, защото искат да стимулират по някакъв начин хората да заложат на нещо различно...мтел колко ги плюха за какво ли не и са решили, че хората са загубили доверието си в тях....за това минават офертите през БОБ ...така ис мисля аз...то е леко психологическо ...точно, както ти казваш, хората не биха вярвали на БОБ, защото е нов, но от обратна гледна точка, БОБ е шанс за тези, които вече не вярват на мтел ...
[/Quote] Прекалено се драматизира според мен :) М-Тел има добри тарифи. Ако направите съпоставка на тарифите сега и тези преди 2 години, няма да познаете, че става дума за М-Тел.
Най-важното е, че се запазва тренда на тарифите и услугите с по-изгодни за клиента условия. Не отричам, има страхотни оферти от конкурентите ни, но нека бъдем обективни, нещата се развиват добре за всички клиенти.
Относно БоБ, знам, че е трудно да приемете БоБ като отделна марка /бранд/ но това е моделът и няма да се промени. Лично съм доволен от БоБ, от високото ниво на прозрачност както и от цените.
[/Quote] Прекалено се драматизира според мен :) М-Тел има добри тарифи. Ако направите съпоставка на тарифите сега и тези преди 2 години, няма да познаете, че става дума за М-Тел.
Най-важното е, че се запазва тренда на тарифите и услугите с по-изгодни за клиента условия. Не отричам, има страхотни оферти от конкурентите ни, но нека бъдем обективни, нещата се развиват добре за всички клиенти.
Относно БоБ, знам, че е трудно да приемете БоБ като отделна марка /бранд/ но това е моделът и няма да се промени. Лично съм доволен от БоБ, от високото ниво на прозрачност както и от цените.
взех супер боб с първоначална инвестиция стартов пакет +1 такса
почти 30 лв вместо 45(woo)
почти 30 лв вместо 45(woo)
Crazy, преди 2 години, ТП ФИТ беше най-актуалното, за вас но и той не бе дотам такъв.
Актуални бяха офертите давани от продавач-консултантите при изявено желание за отказ от клиент и арогантен такъв - само тогава клиента получаваше това което иска.
Как да приема БОБ като отделен бранд, като днес ми звънят на БОБ-ски номер от +35988133?
Оттам ме препращат на 080080123 (БОБ), а от последния ми виакт звънни утре сутринта след 9ч да ти дадем инфо?
Работят с една система, звънят от единия 'оператор' на абонат към другия с телефона на 1-ия - смешна история.
Самите вие се бъркате, пък искате клиентите да ви различават.
Не може да се отрече че като изправиха ментел до стената той се принуди леко да посвали цените и да пусне малко по-актуални оферти.
Ще кажеш ли защо махнаха зоналните мениджъри?
Криза ли що ли?
:X
Дано все така да продължава
Актуални бяха офертите давани от продавач-консултантите при изявено желание за отказ от клиент и арогантен такъв - само тогава клиента получаваше това което иска.
Как да приема БОБ като отделен бранд, като днес ми звънят на БОБ-ски номер от +35988133?
Оттам ме препращат на 080080123 (БОБ), а от последния ми виакт звънни утре сутринта след 9ч да ти дадем инфо?
Работят с една система, звънят от единия 'оператор' на абонат към другия с телефона на 1-ия - смешна история.
Самите вие се бъркате, пък искате клиентите да ви различават.
Не може да се отрече че като изправиха ментел до стената той се принуди леко да посвали цените и да пусне малко по-актуални оферти.
Ще кажеш ли защо махнаха зоналните мениджъри?
Криза ли що ли?
:X
Дано все така да продължава
На мен самия - това ми беше и основната теза - БОБ е супер и, няма никакво значение кое голямо име седи зад него - щом работи добре за хората...;)
Нормалния Боб днес се обадих да ми го направят СуперБоб... от 3.6 влиза в сила.
До 2 седмици ще прехвърля още 2 Вива карти на Боб... Вече имам поне още един познат, освен тези, който е минал от Вива на Боб дори без моя намеса :D
До 2 седмици ще прехвърля още 2 Вива карти на Боб... Вече имам поне още един познат, освен тези, който е минал от Вива на Боб дори без моя намеса :D
Екстра ! Желая ти добри минути в БЕЗплатни разговори :))))))))
значи вече има двама с сигурност
Пиши още 2 карти пренесени от ментел на ментел (супер боб)