НОВ план на bob смазващ всичко
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Логично да няма нищо в нета, никоя себеуважаваща компания няма да позволи изтичане на инфо, освен ако няма определена цел.
Ще има такъв план.
Ще има такъв план.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]никоя себеуважаваща компания няма да позволи изтичане на инфо, освен ако няма определена цел[/Quote]
Разбира се инфото изтича от вас тук 2-3 дни по рано за загрявка.
Предложението ако е истина си е убиец само дето не знам каква е ползата на мтел от това?
Спрямо съотношението на предлаганото от операторите най-изгодно ще е прехвърлянето от техните клиенти към боба.Ако смятат да крадат от останалите да не се окажат най-много при тях заявленията за пренос.
Иначе и на мен не ми върши работа повече ползвам интернет.На мтелския имам 70 минути национални които почти не ползвам(1-5 минути най-много).
Разбира се инфото изтича от вас тук 2-3 дни по рано за загрявка.
Предложението ако е истина си е убиец само дето не знам каква е ползата на мтел от това?
Спрямо съотношението на предлаганото от операторите най-изгодно ще е прехвърлянето от техните клиенти към боба.Ако смятат да крадат от останалите да не се окажат най-много при тях заявленията за пренос.
Иначе и на мен не ми върши работа повече ползвам интернет.На мтелския имам 70 минути национални които почти не ползвам(1-5 минути най-много).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Очевидно е УМИШЛЕНО изтичане на информация с определена цел. ЛОГИЧНО е да си направят мега реклама за БОБ още преди пускането. Ако М-тел не иска да се знае - няма как да се знае.
В случая, планът е тайна, но информацията изтече, отново с цел. А защо точно в Mobilebulgaria? Не питайте мен, отговор няма да получите.
Аз ти казвам, такъв план ще има. Не питай къде, не питай защо. Досега да съм излъгал когато съм пускал предварително информация за планове и тарифи на оператори?
В случая, планът е тайна, но информацията изтече, отново с цел. А защо точно в Mobilebulgaria? Не питайте мен, отговор няма да получите.
Аз ти казвам, такъв план ще има. Не питай къде, не питай защо. Досега да съм излъгал когато съм пускал предварително информация за планове и тарифи на оператори?
Чакай сега,първия пост с разкритието е на друг потребител...;)
Или имаш две регистрации тук?
Или имаш две регистрации тук?
-
Абе, я не прави интрига. Исках да кажа, че пича е пуснал темата, а аз бях първият, който каза "да, 100 %".
Ще видим.Аз чакам на вивафрии отговора след това.
На мен ми хареса коментара с наречието "себеуважаваща компания" в която визираш Мтел...и само за да не измествам така хубавата и интересна тема за боб-а, ще си спестя мнението какво ттябваше да направи или по-скоро да избегне една себеуважаваща се компания, очевидно каквато не е точно Мтел;)
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Аз все пак не разбирам, какъв е този план на Боб, в който теоретичната цена на минута е доста под цената за терминиране в мобилни мрежи?!
При това по-ниска дори от цената за терминиране, която ще влезе в сила на 01/07/2012.
Само от цена за терминиране към други фиксирани мрежи 500 мин. х ~ 0,02 лв./мин. са близо 10 лв.! А като добавим и към мобилните?
(whistle)
Изобщо, ако няма някакви скрити условия, нещо не ми се връзват сметките. Или тарифирането е напр. на всеки 4 започнати мин.?! Така по` може да стане...
При това по-ниска дори от цената за терминиране, която ще влезе в сила на 01/07/2012.
Само от цена за терминиране към други фиксирани мрежи 500 мин. х ~ 0,02 лв./мин. са близо 10 лв.! А като добавим и към мобилните?
(whistle)
Изобщо, ако няма някакви скрити условия, нещо не ми се връзват сметките. Или тарифирането е напр. на всеки 4 започнати мин.?! Така по` може да стане...
"А вестоносеца би ли ни казал какви са скритите условия на новия Мтелски боб?
В сегашния боб има неща като "обаждане към сътрудник - 0.49лв,деактивация на гласова поща - 3.90лв" и т.н. да не стане така,че да скочи деактивацията на 10лв?
В сегашния боб минутите са валидни 30 дни,а в новия за колко време ще са валидни тези от стартовия пакет?
А това някой би ли го обяснил? На едно място пише "Говори с bob без месечна такса",а после чета "валидност на стартовия пакет 30 дни,месечна такса 9.60лв" ?
На новия боб,който все още е на ниво фантазия,месечната такса ще му е 15лв,а каква ще е цената на стартовия пакет,под 30лв ли ще е?
В сегашния боб има неща като "обаждане към сътрудник - 0.49лв,деактивация на гласова поща - 3.90лв" и т.н. да не стане така,че да скочи деактивацията на 10лв?
В сегашния боб минутите са валидни 30 дни,а в новия за колко време ще са валидни тези от стартовия пакет?
А това някой би ли го обяснил? На едно място пише "Говори с bob без месечна такса",а после чета "валидност на стартовия пакет 30 дни,месечна такса 9.60лв" ?
На новия боб,който все още е на ниво фантазия,месечната такса ще му е 15лв,а каква ще е цената на стартовия пакет,под 30лв ли ще е?
Така е, много скрити условия има, трябва добре да се пази човек :D Ходихме с един приятел преди време, да прехвърли една прима на плана с 0 лв. месечна такса, вика така и така си седи в шкафа. Да де, ама независимо че искаше на плана с 0 лв. такса, трябва да си плати 15 лв. първоначална вноска, дори и при прехвърляне на номера!!! Това никъде не го пише и никой не го казва!! После още 4 лв. за спиране на гласовата поща и отиваме от самото начало с 20 лв. назад или по точно 20 лв. приход за Мтел ;) Разбира се моя приятел се отказа при тези безумни условия. Та така, много е важно какви ще са скритите условия и най-вече тези които не ги пише никъде!!