НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Някой беше споменал че отказа в магазин на Боб на гласова поща е безплатно.
някой беше написал и как да се спре гласовата поща безплатно :)
при м тел няма метър или милиметър всичко се плаща(yes)
ахахаха, това за гласовата поща - не го знаех !!!! Иначе и аз очаквам да пусат БОБци пакетче с нет...ще стане супер :)))))
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Виваком доста се надъхваха последните 2 години и това разбира се не се хареса на М-Тел. Следователно пуснаха Боб, за да покажат на Вива къде зимуват раците! ;)
Ех, да ви имам и оптимизма на теб и KOBRETI... :D
Те ще пуснат някакъв нет сигурно, по някое време...Но първите ползвали така ще изреват от таксуването на всеки 64 kb, че другите бая ще се замислят дали да го ползват :D
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
[Quote]Виваком доста се надъхваха последните 2 години и това разбира се не се хареса на М-Тел. Следователно пуснаха Боб, за да покажат на Вива къде зимуват раците! ;)[/Quote]
Ще им покажат къде зимуват раците чак като пуснат някакви пакети с моб. интернет, който разбира се, не се отчита в такта, споменат от колегата преди мен. ;)
Ще им покажат къде зимуват раците чак като пуснат някакви пакети с моб. интернет, който разбира се, не се отчита в такта, споменат от колегата преди мен. ;)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Боб с нет. Да, ще има, когато му дойде времето :)
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
А нима не е дошло? :| За мен (предполагам и за повечето потребители със смартфони) този план не струва без включен нет.