НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Мммм, ако това излезе, веднага ще си взема една такава карта...
Малка промяна, тарифата влиза от 16-ти май (сряда).
Що не се ебаваш с някой дргуг,а не с потребителите на форума? Това да не е представянето на нов телефон,та ще има промени в обявените дати.Или е казано на тази дата ще обявим плана или въобще няма да има нов план.Темата е за заключване.
[Quote]Що не се ебаваш с някой дргуг,а не с потребителите на форума? Това да не е представянето на нов телефон,та ще има промени в обявените дати.Или е казано на тази дата ще обявим плана или въобще няма да има нов план.Темата е за заключване. [/Quote]
Отворко, вече получи потвърждение и от други потребители.
Чакам на 16-ти да ми се извиниш.
Не ти се сърдя, не си ми следил мненията - не ме познаваш.
Заключи се ти някъде най-добре.
Отворко, вече получи потвърждение и от други потребители.
Чакам на 16-ти да ми се извиниш.
Не ти се сърдя, не си ми следил мненията - не ме познаваш.
Заключи се ти някъде най-добре.
Стига се карайте,
План с интернет дали няма да пуснат?
План с интернет дали няма да пуснат?
Като не знаеш нещо - просто си мълчи.В случая ти не знаеш кога ще се появи този план,а пишеш във форума.Ако въобще се появи де.Не знаеш какви са скритите условия,а пишеш във форума.Или даваш ясна и точна информация или нищо не казваш.
Какви ще са скритите условия на този боб,който все още е на ниво фантазия?
Скрити условия - забутани в някой ъгъл на сайта,записани с малки букви,звездички и т.н..Пояснението е за някой хора,според които нямало скрити условия в боба "всичко си било написано".
Колко ще струва стартовия пакет? Така на догадки може да предположим,че стартовия пакет ще е 30лв.
Пример за скрити условия и опити за заблуждаване на потребителите:
БОБ - уж "без скрити условия",а всъщност..3.90лв премахване на гласова поща,0.49лв връзка с техен сътрудник.6 месеца валидност на картата,ако не се ползва,което при другите оператори не е така,таксуване при разговор 61 секунди като за 2 минути,а не както при другите оператори и т.н.
Какви ще са скритите условия на този боб,който все още е на ниво фантазия?
Скрити условия - забутани в някой ъгъл на сайта,записани с малки букви,звездички и т.н..Пояснението е за някой хора,според които нямало скрити условия в боба "всичко си било написано".
Колко ще струва стартовия пакет? Така на догадки може да предположим,че стартовия пакет ще е 30лв.
Пример за скрити условия и опити за заблуждаване на потребителите:
БОБ - уж "без скрити условия",а всъщност..3.90лв премахване на гласова поща,0.49лв връзка с техен сътрудник.6 месеца валидност на картата,ако не се ползва,което при другите оператори не е така,таксуване при разговор 61 секунди като за 2 минути,а не както при другите оператори и т.н.
1-во вече казах кога ще се е появи.
Скрити условия - всичко друго си е както досега.
Месечна такса 14,90 лв
500 мин. всички мобилни
500 мин. всички стационарни
500 смс към всички мрежи
в БГ
10,8 ст. на мин. след изчерпване на минутите.
Без дългосрочен договор.
Стартовия пакет е 14.90 лв., пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв.
Повече подробности - на 16-ти май 2012г.
Скрити условия - всичко друго си е както досега.
Месечна такса 14,90 лв
500 мин. всички мобилни
500 мин. всички стационарни
500 смс към всички мрежи
в БГ
10,8 ст. на мин. след изчерпване на минутите.
Без дългосрочен договор.
Стартовия пакет е 14.90 лв., пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв.
Повече подробности - на 16-ти май 2012г.
Странно ми звучи и месечната такса,и стартовия пакет да са на една цена,но щом казваш :-)
Значи гласовата поща пак ще е включена и за да я изключиш трябва да платиш 3.90.Ако досега съм бил на bob/bigbob,а сега искам тоя новия боб,за да си запазя номера не трябва да се плаща 14.90лв? А отново 3.90лв за отмяна на гласовата поща ще се плаща ли?
Това пак ли си остава същото Цена на MB мобилен интернет 0,49 лв.?
Ами ако някой ми се обади,а тела ми е изключен и го хване гласовата поща,колко ще го одере при сегашния боб,и колко при новия боб?
Не знам дали си се объркал,но ако не си,то значи вече имаме нещо ново - ако някой иска да си запази номера трябва да плати вече не 12,а 15лв (no)
Скритите и непознати условия на боба за сега:
Свързване след временно спиране за неплатени фактури - 1.90лв.Това никъде другаде го няма,ще забравиш някой ден да си платиш и после какво,дай 1.90лв (no) Не пращат фактури(явно с тая цел),дядото може да е забравил да плати и айде 1.90лв.
15лв трябва да платиш,ако искаш да си запазиш номера,при др оператори нищо не плащаш.
3.90лв за махане на автоматично включената гласова поща.
0.49лв обаждане към сътрудник.
Ако говориш 61,62 и т.н. секунди ти ги таксува като 2 минути,а не както при другите оператори 62 са си 62 секунди,тук всяка започната минута се таксува.
6 месеца валидност на картата при неизползване,а не както е при другите карти - 12 месеца.
Минутите от стартовия пакет са валидни само 30 дни.А при новите бобове имаш месечна такса.
Боб не изпращат фактури по пощата, може да се проверяват само по интернет. Много възрастни хора нямат компютър и няма как да си проверят сметката или минутите.
Значи гласовата поща пак ще е включена и за да я изключиш трябва да платиш 3.90.Ако досега съм бил на bob/bigbob,а сега искам тоя новия боб,за да си запазя номера не трябва да се плаща 14.90лв? А отново 3.90лв за отмяна на гласовата поща ще се плаща ли?
Това пак ли си остава същото Цена на MB мобилен интернет 0,49 лв.?
Ами ако някой ми се обади,а тела ми е изключен и го хване гласовата поща,колко ще го одере при сегашния боб,и колко при новия боб?
Не знам дали си се объркал,но ако не си,то значи вече имаме нещо ново - ако някой иска да си запази номера трябва да плати вече не 12,а 15лв (no)
Скритите и непознати условия на боба за сега:
Свързване след временно спиране за неплатени фактури - 1.90лв.Това никъде другаде го няма,ще забравиш някой ден да си платиш и после какво,дай 1.90лв (no) Не пращат фактури(явно с тая цел),дядото може да е забравил да плати и айде 1.90лв.
15лв трябва да платиш,ако искаш да си запазиш номера,при др оператори нищо не плащаш.
3.90лв за махане на автоматично включената гласова поща.
0.49лв обаждане към сътрудник.
Ако говориш 61,62 и т.н. секунди ти ги таксува като 2 минути,а не както при другите оператори 62 са си 62 секунди,тук всяка започната минута се таксува.
6 месеца валидност на картата при неизползване,а не както е при другите карти - 12 месеца.
Минутите от стартовия пакет са валидни само 30 дни.А при новите бобове имаш месечна такса.
Боб не изпращат фактури по пощата, може да се проверяват само по интернет. Много възрастни хора нямат компютър и няма как да си проверят сметката или минутите.
Все повече вярвам, че ще се появи наистина въпросния план, но за сега всичко е в главите ни...
@[B]Българин[/B] провокира в мен един въпрос също, а именно ако даден потребител има вече и е абонат на някой от двата боб-а, то след появата на третия може ли да си запази номера, като само си смени тарифния план и какво ще му струва това? Всъщност дори да не се появи така коментирания суперБоб, как стои въпроса и е ли е възможно, как би станало/съответно на каква цена ако абонат на БигБоб реши, че няма нужда от месечна такса и иска да премине на Боб без месечна такса и вкл. минути? Някой знае ли? Абе тук въобще има ли някой абонат на който и да е Боб?
Иначе на повечето въпроси на колегата аз лично си отговорих логично, но пък от друга страна като знаем, че става въпрос за Мтел, може и да има някоя и друга аномалия, която да ни хвърли в тъча и да ахнем от неприятна изненада...
@[B]Българин[/B] провокира в мен един въпрос също, а именно ако даден потребител има вече и е абонат на някой от двата боб-а, то след появата на третия може ли да си запази номера, като само си смени тарифния план и какво ще му струва това? Всъщност дори да не се появи така коментирания суперБоб, как стои въпроса и е ли е възможно, как би станало/съответно на каква цена ако абонат на БигБоб реши, че няма нужда от месечна такса и иска да премине на Боб без месечна такса и вкл. минути? Някой знае ли? Абе тук въобще има ли някой абонат на който и да е Боб?
Иначе на повечето въпроси на колегата аз лично си отговорих логично, но пък от друга страна като знаем, че става въпрос за Мтел, може и да има някоя и друга аномалия, която да ни хвърли в тъча и да ахнем от неприятна изненада...
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]БОБ - уж "без скрити условия",а всъщност..3.90лв премахване на гласова поща,0.49лв връзка с техен сътрудник.6 месеца валидност на картата,ако не се ползва,което при другите оператори не е така,таксуване при разговор 61 секунди като за 2 минути,а не както при другите оператори и т.н.[/Quote]
Всичко това е написано на сайта им или в договора и не са скрити условия, коклко пъти да ти кажат. Това което правиш в тази и предишната тема за bob, както и по отношение на темата за iphone (защото БТК не го предлагат) се нарича тролене...
Всичко това е написано на сайта им или в договора и не са скрити условия, коклко пъти да ти кажат. Това което правиш в тази и предишната тема за bob, както и по отношение на темата за iphone (защото БТК не го предлагат) се нарича тролене...