НОВ план на bob смазващ всичко

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: НОВ план на bob смазващ всичко

Мнение от sports_man » 23 юни 2012, 09:32

[Quote]Чакай малко дай пояснение кога си подал заявлението, кога са ти отговорили дали всичко е наред с него. От казаното от теб разбрах само, че си подписал договора на 19 Юни. Струва ми се, че нямаш представа какво е максималното разрешено време за осъществяване на активация на номера в мрежата на приемащия оператор. Питал ли си опрератора дали има насрочена дата за пренос и кога е тя ако има такава?[/Quote]
Да на 19 подписах договорът и уж беше"утре" после стана вдругиден и до днес 23. Аз не че бързам ама ме е яд така.

АйФоУнФен
[Quote]Въобще Мтел са много зле с интернета,да вземат да се поразмърдат малко.[/Quote]
Да хич не им е добър нета :D
[Quote]днеска говорих със служител на Боб,
и той сподели че, промоцията за сегашния суперБоб се запазва до 1.07.2012г., поради изключителния интерес, като могат да се прехвърлят номера от другите оператори,[/Quote]
Иване аз това го написах още на 19 бре;) и не е заради интереса:P
[Quote]Аз не виждам някой, освен Мтел чрез Боб, да се мърда напоследък...
[/Quote]
Добре казано но иди го обясни на овцата,говориш му говориш му но овцата си е овца...Той иска 120 мнути и после на 25 ст.
[Quote]Дали не е оферта,30лв за 1 месец? Направо си е без пари : ) [/Quote]
То май само на такива като теб 6 волтови взимат 30 лв за 1 месец:D
На мен ми взеха 15 лв за стартов пакет и с него имам първоначални 150 минути,така че тези 15 лева е изгарят умник такъв срещу тях имаш тези 150 минути.ези които предплащат такса искат веднага да им се активира пакета с 500+500+500 затова дават една такса със стартовия пакет,но аз неисках защото няма смисъл тези 500 минути са до 3.07 и оделно 150 от стартовия пакет стават 650+650+650 и това за срок от 13 дена.
Ама ти нали си първосигнален и като чуеш предплащане на такси и край почваш да плюеш колко скъпо било,а то не е така :).Запознай се с нещата и тогава говори.(angry)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 23 юни 2012, 10:29

Аз не мога да разбера защо някой хора продължават да се опитват да очернят единственото хубаво нещо пуснато от Мтел напоследък и то от доста време насам. Да, офертата си има своите забележки, като липсата на нет и отчитането 60/60, но нека не я изкарваме чак вредна на пазара за телекомуникации. Сравнена с "новите" абонаментни планове на М, СуперБоб си е добро решение за потребителите за символична сума да покрият едно разумно потребление, а за М това си е начин да задържат отлива на клиенти, който целенасочено самите те предизвикват. И аз като някой други не смятам, че след края на промоцията ще видим края на СуперБоб, но по-скоро се надявам на МегаБоб с включен моб. интернет :)

ПП: Поста ми не е насочен към @[B]sports_man[/B], просто той е последния писал по темата!

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 23 юни 2012, 12:01

[Quote]Аз не мога да разбера защо някой хора продължават да се опитват да очернят единственото хубаво нещо пуснато от Мтел напоследък и то от доста време насам.[/Quote]
Забележи кой го очерня,двама ненормалници-фена и другия е много познат на всички

АйФоУнФен
Регистриран: 15 юни 2012, 02:32

Мнение от АйФоУнФен » 23 юни 2012, 16:34

sports_man казах ти да мислиш преди да пишеш и да четеш внимателно.Ако сега вземеш стартовия пакет за 15лв и говориш с него 1 месец 110-120 мин,след това супербоб няма да видиш.Така че трябва да платиш 15лв за стартов пакет и още 15лв за супербоб=30лв.Понеже офертата била валидна до 1 юли само за настоящи абонати,не ми е ясно какви са условията,дали не трябва да си настоящ абонат от месец,примерно? И друго,дали не трябва да си на тарифния план от 10лв? В такъв случай ще трябва да платиш 40лв за 1 месец,но това нека някой запознат да го потвърди или отрече.
Много добре се аргументирах,защо не мисля,че само Мтел се мърдат,да не говорим,че тяхното мърдане е "от вчера",за това и губят стотици хиляди абонати.
Да плановете на Мтел с нет са несравними стези на Виваком,имат много да наваксват мтелци.И тук ли имаш възражения sports_man ?

АйФоУнФен
Регистриран: 15 юни 2012, 02:32

Мнение от АйФоУнФен » 23 юни 2012, 16:43

Аз не мога да разбера защо някои индивиди така яростно подкрепят боба(нямам предвид PLAYL|FE) и плюят срещу хора,които недоволстват не от включените минути,а от:
такт 60/60,чрез който 61секунди стават 2 минути.
3.90лв махане на гласова поща,която автоматично ти пускат(влизаш в ценовата листа на боба и го виждаш)
1.90лв наказателна такса при изключване,което никъде другаде го няма.
6 месеца активност на картата,ако не е ползвана,като навсякъде е поне 12 месеца.
0.49лв обаждане към техен сътрудник.
Нагла реклама без скрити условия,при всички тези условия,които никъде ги няма,за които много хора не знаят.
До скоро казваха,че вече не взимат пари за махане на гласовата поща,сега в сайта им друго пише,но както и да е.В началото взимаха 15лв за прехвърляне на номера,информатора така каза,хора същи ходили да питат така им беше отговорено.Ако след нашите недоволства се махат такива неща,както и такива нагли реклами подлъгващи възрастни и незапознати хорато,нека да сме лошите ;)

Reggaeman
Регистриран: 29 май 2012, 00:36

Мнение от Reggaeman » 23 юни 2012, 16:49

Никой яростно не подкрепя БОБ, тук сме се събрали да си даваме съвети и да следим новостите, не мисля, че някой от нас яростно се е хванал за някоя марка и уважава само нея ... ;) Като всяко нещо БОБ си има своите преимущества, с което не отхвърлям останалите брандове ест. ;)

Reggaeman

Мнение от Reggaeman » 23 юни 2012, 16:51

Абсолютно - хората да направят нещо добро и пак ги плюят...иди ги разбирай :D

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 23 юни 2012, 17:27

А бе нещо доста приличаш на един друг тип с никнейм "българина"...:|

Reggaeman

Мнение от Reggaeman » 23 юни 2012, 17:32

Аз ли ?!?!?!:|

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 23 юни 2012, 17:58

Не ти,не виждаш ли към кого е поста ми-айфонфена 8)

Отговори