НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Хахаха, съвсем съм изветрял - верно ;) (beer)
Не виждам някой яростно да го защитава, но виждам някои яростно да го оплюват...
ай фон фене,
14,90 лв е стартовия пакет, не съм казал че за заявлението се плаща 15 лв.
стартовия пакет включва 150 национални минути и 150 смс, които може да са до билинг дата в случая 3-то число, а може и да се натрупат към 500-те на супер боб ако искаш тарифата веднага.
т.е пито - платено
За гласовата поща лично аз писах как се изключва или деактивира с код без да се плаща.
14,90 лв е стартовия пакет, не съм казал че за заявлението се плаща 15 лв.
стартовия пакет включва 150 национални минути и 150 смс, които може да са до билинг дата в случая 3-то число, а може и да се натрупат към 500-те на супер боб ако искаш тарифата веднага.
т.е пито - платено
За гласовата поща лично аз писах как се изключва или деактивира с код без да се плаща.
Ако искате да си върнете гласовата поща използвайте кода: ##002#
Този код е за изключване на гласова поща, но при ВОВ е обратното - активира я :)
Този код е за изключване на гласова поща, но при ВОВ е обратното - активира я :)
Аз на Нокиа-та си с осмивания Симбиан нямам проблеми с гласовата поща,от самите настройки на апарата мога да активирам/деактивирам,пренасочвам гласовите повиквания към друг номер в различните случаи и т.н.:)
Това с пренасочванията на повикванията от телефона може да се прави от всеки телефон.Не зависи от това с каква операционна система ти е телефона, дори и най-простите телефони го поддържат. Настройките от потребителя при пренасочване винаги са със приоритет спрямо служебните настройки. Разбира се при боб това трябва да се провери дали все още е така, защото виждаме, че там им е тестовата платформа на Мтел за въвеждане на нови такси и похвати за печелене на пари, които впоследствие преминават и при основните им планове. Последния пример за това е таксуването 60/60.
Има такива,които яростно го защитават,а оплюването е от тези същите към хора,които не са доволни от някой "нескрити" условия.Ето ти поредната тема за размисъл,Пафката казва,че не е имало такова нещо като заплащане за пренос на номера,а потребители от форума питали в магазин на боб,са се отказали след като са им казали,че трябва и за пренос да плащат.Аз "оплювам" нагли манипулации,нагли лъжи и нагли реклами.
Оп-па,появи се "нов" лъжец :S(woo):X
Не ми отговори-ти предишния лъжец ли си с никнейма българин.
Такива потребители с такова твърдение няма-ти си измисляш.
Не ми отговори-ти предишния лъжец ли си с никнейма българин.
Такива потребители с такова твърдение няма-ти си измисляш.
АйФоУнФен:В началото взимаха 15лв за прехвърляне на номера,информатора така каза,хора също ходили да питат така им беше отговорено
Paffkata™: не съм казал че за заявлението се плаща 15 лв
Отново негови думи преди около месец
Paffkata™:Стартовия пакет е 14.90 лв., пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв."
Коментара е излишен,не е това начина да се привличат абонати към Мтел(боб).
Поредната лъжа на motofena.Не знаел с какъв ник съм бил преди,а същия този отвори цяла тема за мен,в която не се видя аргументация,после дори ми писа,иначе не знаел и спами с лъжите си.
Paffkata™: не съм казал че за заявлението се плаща 15 лв
Отново негови думи преди около месец
Paffkata™:Стартовия пакет е 14.90 лв., пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв."
Коментара е излишен,не е това начина да се привличат абонати към Мтел(боб).
Поредната лъжа на motofena.Не знаел с какъв ник съм бил преди,а същия този отвори цяла тема за мен,в която не се видя аргументация,после дори ми писа,иначе не знаел и спами с лъжите си.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
А какво ще кажеш за подвеждащата реклама на Виваком при тарифни планове UniCall, където се казва "С новия тарифен план бла-бла получаваш 20 часа към всички мрежи в страната" или както е записано в списанието за юни 600+600 към всички мобилни мрежи, а не както трябва да е 480+120.