НОВ план на bob смазващ всичко

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: НОВ план на bob смазващ всичко

Мнение от motofen2 » 23 юни 2012, 21:06

Лъжи,лъжи,лъжи...
Тук в този форум нямат край.
А пък Обективния е такъв лигльо и дезинформатор...(angry)

VanJuShin
Регистриран: 05 фев 2008, 11:37

Мнение от VanJuShin » 23 юни 2012, 21:41

Точно!
"Пренасочване на повикване" е фукция на GSM мрежите. Кодовете са за тези, които ги мързи да търсят функцията в апарата.
Естествено за ВОВ също става пренасочване към избран номер от апарата. Идеята е ако искаш да нямаш гласова поща на ВОВ и в същото време да не платиш 3.90 за деактивиране, да направиш пренасочване на повикванията към твой номер (независимо по кой начин).

emosc [Vivacom]
Регистриран: 16 ное 2006, 10:16

Мнение от emosc [Vivacom] » 23 юни 2012, 22:24

[Quote]"Пренасочване на повикване" е фукция на GSM мрежите. Кодовете са за тези, които ги мързи да търсят функцията в апарата.[/Quote]
Не съм убеден, че е така. Активирал съм си Globul Talk2Me и там по подразбиране имах активно пренасочване при заето. Исках да го махна, тъй като дам заето се активираше услугата. Ползвах една Нокиа и се опитвах да го изключа от менюто на апарата, но след известно време пак се активираше. След това в една помощна програма за айфона намерих едни кодове за промяна на пренасочванията, въведох кода за отмяна на пренасочване при заето, деактивирах го и оттогава досега не ми се е активирало, въпреки че смених апарата.

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 23 юни 2012, 22:39

[Quote]sports_man казах ти да мислиш преди да пишеш и да четеш внимателно.Ако сега вземеш стартовия пакет за 15лв и говориш с него 1 месец 110-120 мин,след това супербоб няма да видиш.Така че трябва да платиш 15лв за стартов пакет и още 15лв за супербоб=30лв.[/Quote]
Абе човек как да ти обесня че ти говорш без да знаеш бе(angry) До края на месеца трябва да се обадя и да кажа че искам от юли месец супер боб,не че веднага трябва да мина за да не го изтърва.Стига си дрънкал тъпотий че се излагаш(angry)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 24 юни 2012, 00:09

Такса за пренос никога не е имало, освен цената на стартовия пакет. Това, че някой льольо не е разбрал какво му казват, не значи, че е имало такава такса.

Не знам защо се опитваш да насаждаш неверни мнения - сигурно се надяваш от това някой да се откаже да мине на Боб. Но около мен вече поне 20 души са на СуперБоб, а поне още няколко на нормален Боб.

Така че - щом се чувстваш щастлив да пишеш неверни неща - дерзай. Някой модератор сигурно ще се занимае с теб в крайна сметка, за да си отидеш на така мечтаното море, за което писа. Или там, където щеше да ходиш... Нали щеше да не пишеш до 1.7? И не видях дали потвърди баса за бирата и намалените цени от 1.7?

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 24 юни 2012, 01:04

айфонфене,
не ми вади думите от контекста на изложеното. Имах предвид че при пренос на номер пак се заплаща 14,90 лв. за [u][B]стартов пакет[/B][/u].
Егати дребнавия дето си, цитирай сега и запетайките къде съм сложил и какъв смисъл имат и те.
И

mod edit: Коментари на никовете на ЛС.
vladovn

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 24 юни 2012, 01:10

[Quote]Но около мен вече [B]поне 20 души са на СуперБоб[/B], а поне още няколко на нормален Боб. [/Quote](woo) Еха, явно си харизматична личност. Аз имам един познат на Боб, още двама които се канеха да се пускат на боб и супербоб - единия още се чуди, за другия не знам докъде са нещата.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 24 юни 2012, 02:49

[Quote]Но около мен вече поне 20 души са на СуперБоб[/Quote]
:D:D:D:D:D

Много бих се радвал, ако беше прав и масово абонатите на Мтел минат на боб, защото сега като ми звънят абонати на Мтел, все бързат да затварят, нямали минути, скъпо им било...:D Интересното е, че такъв ефект не се наблюдава при обаждания от абонати на Вива и Глобул. Как пък на тях не им е скъпо и имат минути? Явно ключа към мистерията са изключително изгодните условия и многото минути, които предоставя Мтел на абонатите си :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 24 юни 2012, 09:07

Едната ми карта е Уеб анд Толк и когато звънна на некой клиент, който ми е на М-Тел или приятелче често ми се е случвало да ми викат айде да прекъснем, че много, ще плащаш.:D:D:D
P.s.но си признавам, че с тоя боб избиха рибата и се надявам следващия да добавят и 500мб нет за същите пари.
Samsung GALAXY S22 Ultra

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 24 юни 2012, 09:50

[Quote]Такса за пренос никога не е имало, освен цената на стартовия пакет. Това, че някой льольо не е разбрал какво му казват, не значи, че е имало такава такса.

Не знам защо се опитваш да насаждаш неверни мнения - сигурно се надяваш от това някой да се откаже да мине на Боб. Но около мен вече поне 20 души са на СуперБоб, а поне още няколко на нормален Боб.

Така че - щом се чувстваш щастлив да пишеш неверни неща - дерзай.[/Quote]
Много добре казано! Пише без да знае и без да разбира.Все си мисля че го е яд че е подписъл 2г договор с виваком преди няколко дена,само и само да вземе телефон на [u]тънка[/u] цена и сега почва да плюе Боба защото един вид избива комплекси,че ние ще говорим и ще плащаме малко а той не и след месец като паднат цените ще се чуства още по набутан като останат старите цени за него,че и 2 г да плаща [u]още по изгодният от Боб Мегакол М[/u]:D
Тва е някакъв побъркан човек,пише само глупости и немога да разбера,защо модераторите на взимат мерки.На мен лично малко да се отклоня от темата и ми се правят сериозни забележки а този комплексиран младеж изписа сумати подвеждащи глупости и нищо.Айде малко по сериозно(yes)

Отговори