НОВ план на bob смазващ всичко

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re: НОВ план на bob смазващ всичко

Мнение от @PLAYLIFE » 24 юни 2012, 10:33

. ехххх много мразя да пиша мнение от телефона и след това да не се публикува....
и така 3 пъти!
Исках да кажа в отговор на Бабанката, че и с 5лв. отгоре, т.е. на цена от 20лв. ако към досегашния СуперБоб добавят и 500МБ нет, цена няма да имат. Другите два оператора ако продължават да дремят или да не могат адекватно да отговарят ще има тотален отлив на клиенти, от което Мтел ще се облагодетелства, не само защото техните клиенти няма да ги напуснат, като сменят просто надписа на дисплея от M-Tel на Bob;)
Относно броя на абонатите на Боб в момента при мен резултатите от личните ми контакти са плачевни. Не е като да нямам приятели, роднини, познати... но за сега нямам данни някой да е преминал или взел нова карта на Боб, с изключение на едн клиент, чиито номер започва с 09.(woo)
Иначе и аз съм на мнението, като milen, дано предлаганите от Боб оферти не стихнат, защото на дебело се говори от абонатите на М, особено сега след промотираните "нови" тарифи от оператора. ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 24 юни 2012, 10:47

Аз ползвам един боб и съм много доволен понеже ми запълва екстра дупките! Шибнал съм го в едно сони и го ползвам за домашен телефон, но и аз нямам нито един на боб.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Kaiser Soze
Регистриран: 08 юни 2012, 23:45

Мнение от Kaiser Soze » 24 юни 2012, 11:59

[Quote]Много бих се радвал, ако беше прав и масово абонатите на Мтел минат на боб, защото сега като ми звънят абонати на Мтел, все бързат да затварят, нямали минути, скъпо им било... Интересното е, че такъв ефект не се наблюдава при обаждания от абонати на Вива и Глобул. [/Quote]
Този ефект се нарича стари еврейски номера на Ментел. Но няма лошо, поне с другите ще говорят доволно тези които са минали ан Боб. За нета оставам скептичен, че ще го добавят в някаква приемлива форма. Или ще 30-40 лв. целия план 500/500/500 или ще има някакви добавки MB на солени цени. Просто не може ем оная работа до края, ем душата в рая. Те от какво ще печелят, маскираните мтелци? Определено не са благотворително дружество за евтини разговори...

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 24 юни 2012, 22:52

Градски, и кобрети, спрете да ме мислите за Айфоунфена!!!
Казах че ще се включа другата седмица, след 1.07. в темата, сега е следя с едно око само.:)
Аз не плюя по боба. Размърдайте си сивото вещество.(angry)

a3tyka
Регистриран: 19 юли 2006, 23:53

Мнение от a3tyka » 24 юни 2012, 23:48

Какво значение има колко от контактите ви са Боб? Та това е най-голямото предимство на офертата - да говориш без да мислиш към кой оператор са ти изходящите.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 25 юни 2012, 01:26

Имаш право за силата на офертата, но пренебрегваш нейната слабост в този аспект, без да споменавам липсата на нет и отчитането на цяла минута. ;) Ако се замислиш ще установиш, че е супер изгодно да говориш с всичките си контакти благодарение на Боб, но в един момент ще разбереш, че само ти инициализираш изходящи разговори. :D При употреба на една единствена карта от мрежата на Боб и малко абонати на виртуалния оператор - другите съвсем ще спрат да те търсят или дразнещо ще ти пускат сигнали, за да ги набереш, защото на тях им излиза скъпо да ти се обаждат. В най-добрия случай при наличие на включени национални минути в абонаментния им план ще им взимат точно от тези минути, въпреки че до скоро са говорили напълно безплатно с твоя номер, например ако си пренесъл Мтел-ския си номер в мрежата на Боб. И както се коментира вече - в новите тарифни планове на Мтел, разговор към Боб черпи от националните минути при наличие на такива или просто се заплаща както към разговор към Вива или Глобул, нищо че Боб е от мрежата на Мтел ;)
Точно тия факти ме отказаха да прехвърля Прима-та на Боб и ще се наложи евентуално да нося и Прима (предимно за входящи разговори и СиП в мрежата на Мтел) и Боб за изгодни разнородни изходящи разговори. Т.е. за съжаление Боб няма да сведе носенето на повече телефони до по-малък брой или поне не и до като на пазара не се появят изгодни плоски тарифи и от трите оператора, или докато Боб не набере добър пазарен дял като самостоятелен оператор. Ето за това ми пука колко от контактите ми са пренесли номера си в мрежата на Боб или са взели нова карта, а както казах за сега знам за точно и ясно 1 такъв (клиент) :|

Reggaeman
Регистриран: 29 май 2012, 00:36

Мнение от Reggaeman » 25 юни 2012, 12:45

Така е ...чакаме нова офертичка от Бобеца. (yes)

АйФоУнФен
Регистриран: 15 юни 2012, 02:32

Мнение от АйФоУнФен » 25 юни 2012, 15:38

Аз ще съм един от най-активните във хвалбите към боба,ако за 20лв вкарат и 1гб интернет (whistle) а след тях неограничен нет на 128kbps,а не както в австрийския боб,да ти взимат някаква сума след като свършат МБ.В моите очи боба ще се издигне ако направят следното:
Премахнат окончателно за всички тарифни планове автоматична гласова поща и 3.90лв за махането и.
Променят таксуването 60/60,защото така скоро всички ще го въведат,което не е добре за нас,но трудно ще стане.
Вкарат безплатни минути към Мтел или 1,2 номера,дори 100 да са,но да ги има.
Направят боб с интернет на достъпна цена,след 1 юли може и да не вкарват още нац.минути,достатъчно е минути към Мтел и интернет,но без разни "нескрити условия".

Кубрети,нямам нищо общо със Вечния ;)
Пафка,изваждане на думите от контекста е едно различно понятие,което няма нищо общо със ситуацията.Написаното от теб "Стартовия пакет е 14.90 лв., пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв" означава,че за пренос на номер се заплаща същата сума,каквато и за стартовия пакет.Трябваше да го напишеш така "за пренос на номера - не се плаща нищо,само за стартовия пакет".

dazdiz
Регистриран: 28 яну 2012, 14:41

Мнение от dazdiz » 25 юни 2012, 20:55

Е, по думите ти излиза, че на мен ми е по-изгодно да плащам по 35 лв на месец, вместо по 15, за да могат няколко души да ме набират и да говорят безплатно с мен?

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 25 юни 2012, 21:04

:D:D:D (yes)

Отговори