НОВ план на bob смазващ всичко

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re: НОВ план на bob смазващ всичко

Мнение от @PLAYLIFE » 26 юни 2012, 12:15

Друго не съм си и помислил :D

Reggaeman
Регистриран: 29 май 2012, 00:36

Мнение от Reggaeman » 26 юни 2012, 12:32

Стига сте го плюли тоя БОБ... вижте на какво попаднах ,доста забавно конкурсче http://loop-planking.info/pages/terms . Аз ще участвам :D

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 27 юни 2012, 13:16

Пак дискриминация! Докато масово игри от не по-малки от ранга на Мтел компанни позволяват участници да бъдат всички желаещи, като често това се регламентира с текста "Участието в играта не Ви обвързва с покупка на продукта", тук си имаме една типично по Мтелски със условието:
[Quote]3.1 Участник в Кампанията може да бъде всяко дееспособно физическо лице с местожителство на територията на Република България, което:
3.1.1 е абонат по договор за тарифен план с марка Loop[/Quote]

А относно страхотния фото-конкурс нямам думи! :D(woo):X
[Quote]Planking е игра, в която всеки участник трябва да намери нетрадиционно място, на което [u]лягайки по корем с изправена стойка и долепени до тялото ръце да си направи снимка.[/u] Задължително условие е в снимката да присъства логото на LOOP. [/Quote]

Я дайте да си коментираме Боб-а, по-забавно беше ;)

PEPSIBEST
Регистриран: 02 мар 2009, 20:33

Мнение от PEPSIBEST » 27 юни 2012, 14:29

[Quote]"Участието в играта не Ви обвързва с покупка на продукта"[/Quote]

Това го правят, когато раздават големи и скъпи подаръци, защото има някакво законово изискване, което не позволява в разни игри за които се изисква покупка на продукта да се дават награди, които надвишават 10 пъти стойността на продукта (може и да греша в цифрата). Пример купуваш "зайо байо" за 0.20лв. и можеш да спечелиш автомобил за 20 000 лв. Това е забранено от закона. И когато решат да залъгват народа с големи награди, го правят по начин, който да не е необходимо да се закупува продукт или услуга. По-малки награди дават при условие, че си закупил продукт/услуга.
Отделно това е конкурс, а не някаква томбола и там правилата мисля, че са други от законова гледна точка. (beer)

Reggaeman

Мнение от Reggaeman » 27 юни 2012, 15:20

Глупости - нито наградите са кой знае какви - нито снимките, но на повечето хора би им било интересно.

Reggaeman

Мнение от Reggaeman » 27 юни 2012, 15:25

И аз съм съгласен да се върнем на темата за Боб...пък конкурса е интересен, мен лично и наградата не ме грабва, но просто, защото не слуашам лейди гага :D

bkc
Регистриран: 10 фев 2012, 16:00

Мнение от bkc » 28 юни 2012, 09:08

Вчера взех един стартов пакет-14,89 лв.Днес се обадих на каките от call центъра да заявя Супер Боб-а.Казаха-добре-и да чакам 03.07.Остава да ги хвана да лъжат с минутите (woo),и ги отсвирвам веднага.Някой да има реални впечатления в тази насока?

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 28 юни 2012, 09:28

[Quote]Вчера взех един стартов пакет-14,89 лв.Днес се обадих на каките от call центъра да заявя Супер Боб-а.Казаха-добре-и да чакам 03.07.Остава да ги хвана да лъжат с минутите (woo),и ги отсвирвам веднага.Някой да има реални впечатления в тази насока? [/Quote]
И аз чакам от 3.07 да ми пуснат супербоба,ама се си мисля че ще ме прекарат,нещо съм скиптично настроен и незнам защо.Може да е от това че Мтел са замесени а от тях толкова много лъжи получих че не е истина(angry):X
Иначе тва [B]СуперБоб[/B] ми звучи много смешно:D нещо като има едни витамини за деца "Супер мечо":D:D,чак ме е срам като ме питат на Мтел ли съм да казвам не на Супербоб съм.
Бай дъ уей на вас на дисплейте ви какво пише,на мен пише Мтел-бг,нетрябва ли да пише [u]боб[/u]?!

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 28 юни 2012, 10:45

Предполагам телефона ти е някакъв доста евтин, за да ти пише Mtel. И при мен го пише така на един от телефоните ми (Nokia 16xx), но с други ми го показва като Bob.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 28 юни 2012, 10:45

някой знае ли защо не мога да чета последните постове по темата? (angry) последно отваря 30 страница а има още,но ги няма никъде. няма 31 страница а реално има постове по темата?!?

Отговори