НОВ план на bob смазващ всичко
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Супербоб е план, а не оператор. Все едно ако си на Мегакол във Виваком, и някой те попита на кой оператор си, да кажеш, че си на Мегакол...
Иначе и на мен на екрана ми пише bob - трябва врно да си с много нисък клас стар телефон, за да не го изписва...
Иначе и на мен на екрана ми пише bob - трябва врно да си с много нисък клас стар телефон, за да не го изписва...
[Quote]някой знае ли защо не мога да чета последните постове по темата? последно отваря 30 страница а има още,но ги няма никъде. няма 31 страница а реално има постове по темата?!?[/Quote]
Форумът е бъгав просто... Трябва да си специалист, за да прочетеш тази страница :D И да напиша как е, то ще се появи точно на скритата страница, така че... Чакаме или сам да се оправи, или някой да го оправи :D
Форумът е бъгав просто... Трябва да си специалист, за да прочетеш тази страница :D И да напиша как е, то ще се появи точно на скритата страница, така че... Чакаме или сам да се оправи, или някой да го оправи :D
[Quote]трябва врно да си с много нисък клас стар телефон, за да не го изписва...[/Quote]
Ами китайския ми тел си изписва БОБ а моторолата-мтел:|:|:| Май е важно дали производителя е заложил оператора в софта си:|
Ами китайския ми тел си изписва БОБ а моторолата-мтел:|:|:| Май е важно дали производителя е заложил оператора в софта си:|
Не. Телефона го взима или от мрежата, или от Сим картата. Явно твоят го взима от мрежата
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Явно неявно пише Мтел-БГ,иначе с тази карта съм с 1616 който е кодиран към Мтел.(whistle)
Колега спортен,на дисплея пише bob.Сложил съм картата в един двусимов Huawei 5500,който е от възможно най-ниския клас.Правих справка на 123-проверка на отстъпки му казват,засега са отчели точно.Ама са отчели и обаждането към каката,0,49лв с ДДС,да не би да изпуснат.
Кой модел ти е моторолата?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Ама са отчели и обаждането към каката,0,49лв с ДДС,да не би да изпуснат. [/Quote]
Да затова знам,то и си го пише в сайта им 49ст на обаждане
Да затова знам,то и си го пише в сайта им 49ст на обаждане
Motorola Wilder купувана от БГ:)
E, то си го пише...абе мтел, глобул - всички си таксуват, каквото намерят за добре ;)