НОВ план на bob смазващ всичко

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: НОВ план на bob смазващ всичко

Мнение от motofen2 » 13 май 2012, 21:45

Манипулатор.Това не е такса.Това е стартов пакет.И предложението ,за което спорим тази вечер надгражда познатите предплатени услуги.Тоест ПРИМА.И поне при Мтел ВИНАГИ е имало стартов пакет с включени минути и смс.
П.С.А бе стига сте говорили неверни работи.На сайта им ,когато и да съм влизал винаги е присъствали детайлна информация по дискутираните въпроси.Всичко,за което казвате скрити условия е отбелязано.Следователно ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ.

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 13 май 2012, 21:46

От "информатора" за новия план(още само фантазия,а не реалност) - пренос на номер - пак се заплаща 14,90 лв.
При всеки вариант се плаща 4лв за махане на гласовата поща и 15лв за запазване на номера.А после и 5 минути да си изговорил парите вече си ги дал,а минутите си отиват след 30 дни и трябва пак да плащаш за нови минути.Ако въобще стане реалност това е подходящ план за инцидентно ползване,или 3,4 месеца примерно ако някой е в България,а после мисли да заминава.Но за една единствена карта за дългосрочно ползване - не става.Само в случай,че нямаш родители,нямаш жена,деца,нямаш гадже,нямаш мн близък приятел,с който да говориш много,само тогава е добра оферта.Иначе и трите оператора имат карти с хиляди минути към тяхната мрежа.Дори за втора карта не става,каква втора карта,като ти няма кога да изговориш тея минути? Свършват ти включените минути на 25-я ден, и какво ще платиш 15лв и ще се занимаваш да сменяш карти за да говориш 5 дни ? Защото точно толкова ти ще си без включените минути,а след 30 дни минутите от боба си отиват.

Скритите и непознати условия на боба за сега:
Свързване след временно спиране за неплатени фактури - 1.90лв.Това никъде другаде го няма,ще забравиш някой ден да си платиш и после какво,дай 1.90лв (no) Не пращат фактури(явно с тая цел),дядото може да е забравил да плати и айде 1.90лв.
15лв трябва да платиш,ако искаш да си запазиш номера,при др оператори нищо не плащаш.
3.90лв за махане на автоматично включената гласова поща.
0.49лв обаждане към сътрудник.
Ако говориш 61,62 и т.н. секунди ти ги таксува като 2 минути,а не както при другите оператори 62 са си 62 секунди,тук всяка започната минута се таксува.
6 месеца валидност на картата при неизползване,а не както е при другите карти - 12 месеца.
Минутите от стартовия пакет са валидни само 30 дни.А при новите бобове имаш месечна такса.
боб не изпращат фактури по пощата, може да се проверяват само по интернет. Много възрастни хора нямат компютър и няма как да си проверят сметката или минутите.

motofen2

Мнение от motofen2 » 13 май 2012, 21:49

[B]А бе стига сте говорили неверни работи.На сайта им ,когато и да съм влизал винаги е присъствали детайлна информация по дискутираните въпроси.Всичко,за което казвате скрити условия е отбелязано.Следователно ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ.[/B]
За стартови пакет:
http://www.bob.bg/starter-kit-bob.php
Тарифи:
http://www.bob.bg/bob-tariff-plan/price/index.php
За прословутата гласова поща:
http://www.bob.bg/bob-services.php
[B]Гласова поща[/B]
[Quote]Когато не можете да отговорите на обаждане, телефонът ви е изключен или сте извън обхват, има начин да останете във връзка – ползвайте Гласова поща. Така хората, които ви търсят, ще ви оставят съобщения във вашата гласова пощенска кутия. През следващите 5 дни можете да ги прослушате от мобилния си телефон или от телефон с тонално набиране. След като чуете съобщението, то се съхранява в кутията ви още 48 часа.[/Quote]
На мен това ми е полезно и съэм го оставил.:)

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 13 май 2012, 21:50

Говориш пълни глупости! Какъв стартов пакет те гони на абонаментен план? Това не е предплатена карта, че да има стартов пакет! Това е СКРИТА такса от Мтел!! Човек не може да мине на абонаментния план с 0 лв. такса, ако не си плати тези 15 лв. скрита такса!!!
Досега никъде не е имало стартов пакет за абонати на договор, това е нова простотия измислена от Мтел с цел да смуче пари!!
А ти си лъжец и манипулатор!!!
И гласовата поща може да ти е полезна на теб. но откъде накъде ще взимат пари на другите хора, на които не им е полезна, за да я спрат?? Отговор- това е още една скрита такса, за да печели Мтел от недоносчето си боб!!!

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 13 май 2012, 21:53

Аз познавам хора,които си нямаха на идея за скритите условия,след като им казах се отказаха,хубаво е всички хора да знаят на всички моб.оператори скритите условия,не виждам повод за нерви,след като това са просто факти и уж не били скрити тея неща.
Нека мтелския манипулатор не заблуждава хората,такса за пренасяне СЕ ПЛАЩА при боба,вече информатора каза,че за новия боб ще е 15лв.Стандартно неактивните 12 месеца карти се спират,а при боба е 6 месеца,а хората не го знаят,стандартно 61 секунди са си 61 секунди,а при боба ги таксуват като 2 минути,а в гръмките заглавия "150 минути за Х лв" не се казва това нещо! В рекламите се съобщава "без скрити условия",а точно това са скрити условия,нестандартни условия,които са забутани нейде из сайта,а ако отидеш да питаш в магазина въобще няма да ти кажат за тях!Дори един индивид във форума или нагло лъже,или не е видял тези условия,което ясно показва,че това са СКРИТИ УСЛОВИЯ ;) Те за това са скрити,защото ги има,но са хитро поставени,така че хората да не им обърнат внимание.

Скритите и непознати условия на боба за сега:
Свързване след временно спиране за неплатени фактури - 1.90лв.Това никъде другаде го няма,ще забравиш някой ден да си платиш и после какво,дай 1.90лв (no) не пращат фактури(явно с тая цел),дядото може да е забравил да плати и айде 1.90лв.
15лв трябва да платиш,ако искаш да си запазиш номера,при др оператори нищо не плащаш.
3.90лв за махане на автоматично включената гласова поща.
0.49лв обаждане към сътрудник.
Ако говориш 61,62 и т.н. секунди ти ги таксува като 2 минути,а не както при другите оператори 62 са си 62 секунди,тук всяка започната минута се таксува.
6 месеца валидност на картата при неизползване,а не както е при другите карти - 12 месеца.
Минутите от стартовия пакет са валидни само 30 дни.А при новите бобове имаш месечна такса.
боб не изпращат фактури по пощата, може да се проверяват само по интернет. Много възрастни хора нямат компютър и няма как да си проверят сметката или минутите.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 13 май 2012, 21:57

Остави ги, този Българин, отдавна се е дискредитирал като бот и трол на БТК - рядко противен човек. Тези неща ги пише за 100тен път по всички теми свързани с bob.

milen888

Мнение от milen888 » 13 май 2012, 21:58

Да те допълня колега, за скритите условия- боб не изпращат фактури по пощата, може да се проверяват само по интернет. Много възрастни хора нямат компютър и няма как да си проверят сметката или минутите!!! Това никъде не се рекламира!!!

motofen2

Мнение от motofen2 » 13 май 2012, 21:59

Добре,никой друг ли от четящите темата не забелязва откровеното преиначаване на обстоятелствата по услугата?!:S:X:(
П.С.Милене,като нямат комп и интернет услугата не е за тях.Да те питам аз като нямам пари,а пък харесвам и искам автомобил като Бентли какво да правя?! :D
П.С.Кажи ми,не си ли лъжец сега като твърдиш,че заплащането на спирането на гласовата поща е скрито условие,а то е обявено и на сайта и на договора за услугата?

milen888

Мнение от milen888 » 13 май 2012, 22:06

Аз не мога да разбера, като описвам скритите неща при боб или тези които се различават от другите оператори, теб какво те бърка? Вместо да помогнеш на хората да им стане ясно и да си направят ДОБРЕ сметката!! Или целта е точно обратната?
Къде видя другаде стартов пакет при абонаментен план??? Или такса за спиране на гласовата поща??? Или въобще липса на фактури по пощата??

motofen2

Мнение от motofen2 » 13 май 2012, 22:12

Кажи ми,не си ли лъжец сега като твърдиш,че заплащането на спирането на гласовата поща е скрито условие,а то е обявено и на сайта и на договора за услугата?
П.С.Мен ме бърка това,че всичко изписано от теб и другия потребител на форума "българин" е изцяло неистина в който и да е аспект.Аз съм потребител на услугата,досега не съм ощетяван от доставчика и съм информиран изцяло по въпросите,които касаят ползването на услугата.Нямам интерес да лъжа и работя за целите на доставчика.

Отговори