НОВ план на bob смазващ всичко
НОВ план на bob смазващ всичко
Не е за вярване, от понеделник 14.05.2012г. идва новия superbob:
- 500 мин. към всички мобилни мрежи в BG
- 500 минути към фискирани мрежи в BG
- 500 смс към всички мрежи.
цената е 14.90 лв.
на месец без дългосрочен договро.
Не ме питайте откъде знам, просто знам, всичко ще излезе на 14-ти май
.
На мен ми се вижда доста уникална тарифа.
- 500 мин. към всички мобилни мрежи в BG
- 500 минути към фискирани мрежи в BG
- 500 смс към всички мрежи.
цената е 14.90 лв.
на месец без дългосрочен договро.
Не ме питайте откъде знам, просто знам, всичко ще излезе на 14-ти май
.
На мен ми се вижда доста уникална тарифа.
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Наистина ли?
Че то по-добре това от колкото абонамент!
Може и прехвърляне на изтекъл абонамет на Mtel към Боб?
Че то по-добре това от колкото абонамент!
Може и прехвърляне на изтекъл абонамет на Mtel към Боб?
Плана е добър, но на мен няма да ми свърши работа. Така както са започнали BOB да предлагат нови планове аз ще изчакам следващият им 2000 към всички за 20 лв :D Него сигурно ще го кръстят awesomebob :D
Пренасяш си номера към BOB и не би трябвало да имаш проблем да се възползваш според мен. Но ако искаш изчакай 14.05 защото никъде не откривам инфо за този план и условията му в нета.
Това ако е вярно, ще е уникална бомба! Сигурен ли си, че таксата не е примерно 24,90 лв...? Не е за вярване просто.
И все пак, няма интернет :| Оставам с плана си точно на 14 май да мина на Viva Free.
И все пак, няма интернет :| Оставам с плана си точно на 14 май да мина на Viva Free.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Макар минутите да не са реално 500,планът наистина е много добър!
Мобилтел искат хората бягащи от Мтел да се прехвърлят на другия им бранд и реално да не губят клиенти.Може и да се получи!
И все пак остава отворен въпроса с липсата на нет пакети и за хората,на които са им нужни,избягването на втора карта няма как да им се размине.
За всички останали планът е добър,би позволил да звъниш на всички,без оглед от мрежата!
Хубави вести в последните няколко месеца!
Мобилтел искат хората бягащи от Мтел да се прехвърлят на другия им бранд и реално да не губят клиенти.Може и да се получи!
И все пак остава отворен въпроса с липсата на нет пакети и за хората,на които са им нужни,избягването на втора карта няма как да им се размине.
За всички останали планът е добър,би позволил да звъниш на всички,без оглед от мрежата!
Хубави вести в последните няколко месеца!
Но ако Иван ти е откраднал едни хиляда лева, ще му се довериш ли пак? Мтел са мръсна фирма. Като иска да си оправят името да го пуснат това нещо точно в тяхната официална мрежа!
TheTrue, то мръсни номера видяхме от всички оператори. Това не означава, че не трябва да ползваме мобилни услуги.
То така или иначе и да има нет, вероятно пак ще ограничават на 64 килобита
Леле....минутата ти идва по 3 стотинки(woo)
Не е за вярване просто(woo)
Не е за вярване просто(woo)