Нов план от Bob
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
2 лева си е такса както и да го погледнеш
Re: Нов план от Bob
Може би сега е точното време да пуснат отново slimbBob за 2,90лв. за тези, които бяха подписали на MaxiCall с Виваком преди 2 години когато пуснаха тази промоция (май 2014): http://goo.gl/Xwdq3I :D
Re: Re: Нов план от Bob
minibob + 4 GB = 7 лв, не е 10 лв
Re: Re: Re: Нов план от Bob
Точно си е 10лв.
минибоб е 5,90лв, а слимбоб - 2,90лв, но не се предлага в момента. ;)
минибоб е 5,90лв, а слимбоб - 2,90лв, но не се предлага в момента. ;)
Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Е то minibob и slimbob са един и същ план, нямам идея защо месечните им такси са различни. Но със сигурност предпочитам да плащам по-ниската такса. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Сигурно си имал предвид "lightbob" - 1,90лв и "4ГБ нет" - 3,90лв = 5,80лв идеален за телефон с 2 карти, а и за таблети не е лош, ако не се ползва редовно, иначе и 30ГБ няма да стигнат. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Не, имах предвид slimbob - той е същия като minibob, но таксата му е 2.90 лв. Иначе аз си ползвам неограничен интернет за 5 лв, но той не е от bob.
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Няма план за 2.90
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
То няма и план за 14,90 - 1000 минути и 2GB нет, но аз съм на него, плюс 4GB за 3,90лв. - 18,80лв. - 1000 минути и 6GB - няма конкуренция на безсрочен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Днес минах през офис на Мтел да разпитам за новия допълнителен пакет на Боб за 4GB интернет. Казаха ми, че който активива пакета до 31 Юли ще продължи и след това да ползва 4G мрежата. Питах и дали предлагат 3в1 SIM карти. Отговориха ми положително, като казаха че смяната е безплатна.
Естествено не консултанти не може да се вярва на 100% и всичко, което ми казаха, не се знае дали е истина.
Естествено не консултанти не може да се вярва на 100% и всичко, което ми казаха, не се знае дали е истина.