Нов план от Bob
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
На мен казаха,че нямат 3 в 1 на боб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Какво значи 3 в 1 на боб??
Аз днес записах този план 4К и сложих картата в 4G рутера, но той тръгна само на 3G.
Да не би да трябва да ми заменят СИМ-ката?
Аз днес записах този план 4К и сложих картата в 4G рутера, но той тръгна само на 3G.
Да не би да трябва да ми заменят СИМ-ката?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Прати текст 4G на тел. 1444 и ще разбереш дали да сменяш картата. Ако ще я сменяш, поискай най-малката, нано-, която с адаптор ще става и за по- големите размери.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Възможно е картата ти да не поддържа 4G. Интересното е че в два офиса на мтел ми казват че смяната на карта за боб не е безплатна. И в единия офис ми казаха че нямат карти 3 в 1 за боб. Може да се окаже че и 4G-то не е за боб. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
3 в 1 нямат наистина, но дават каквато ти е нужна, напълно безплатно ;)
На мен ми я смениха с нано карта
На мен ми я смениха с нано карта
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Вчера смених сим карта от стандартна на микро сим заради новия апарат, 3в1 сим не се предлага за БОБ. 9.90 лв. стреваше смяната на сим карта, не е безплатно а 4 ГБ пакет в офис на Мтел се активира бавно понеже служитела "не знае за това, че е нещо ново, системат се обновява, това е при преминаване от БОБ към Мтел ексклузивно, може да се включи само ако преди това си пуснал 500 МВ или пък ако плана ти включва интернет...."
Отворих страницата на боб и заедно четохме промоцията, за кого важи и как се активира в офис или от 123 като разбра че всичко съм прочел се отказа и накрая го направи. :)
Отворих страницата на боб и заедно четохме промоцията, за кого важи и как се активира в офис или от 123 като разбра че всичко съм прочел се отказа и накрая го направи. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Аз ходих в магазин на Мтел и исках новия пакет от 4000 мб,започна едно убеждаване,че ще ми предложат план с много интернет,едната каза,че има 4G за Боб,другия,че няма,третия си настоява за нов план с много мегабайти.Излезнах,защото се притесних,че ще се прибера с нов двугодишен договор.Преди в офисите на Боб не беше така!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Има нещо такова обслужването на абонати на БОБ в офиси на Мтел е трагедия.
Когато ходих да си сменя сим картата служителите не знаеха дали изобщо на боб може да се смени, дали боб има 4G и дали е безплатно. Трябваше смс-и да им показвам. След като успях да им отговря на всички въпроси и видяха, че няма да изкарат лев ми казаха да мина след 1 седмица, тъй като в момента нямали карти на боб. (angry)
В друг офис, като разбраха за какво отивам ми казаха да изчакам (за да си обслужат клиентите на мтел) - Накрая се наредих при обучаващ се служител, който успя да ми съдейства.
Когато ходих да си сменя сим картата служителите не знаеха дали изобщо на боб може да се смени, дали боб има 4G и дали е безплатно. Трябваше смс-и да им показвам. След като успях да им отговря на всички въпроси и видяха, че няма да изкарат лев ми казаха да мина след 1 седмица, тъй като в момента нямали карти на боб. (angry)
В друг офис, като разбраха за какво отивам ми казаха да изчакам (за да си обслужат клиентите на мтел) - Накрая се наредих при обучаващ се служител, който успя да ми съдейства.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Някои знае ли кои са последните два останали офиса на боб в София? Днес минах през площад Славейков, там беше централния офис на боб, помещението е празно и се дава под наем. В офиси на Мтел не стъпвам поради причините, изложени от колегата над мен...
Имаха и на централна автогара, в Кауфландите в Банишора и Люлин. Дали все още работи някой от тях?
Имаха и на централна автогара, в Кауфландите в Банишора и Люлин. Дали все още работи някой от тях?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Съветвам те да посетиш офиса Мтел на бул. Витоша до НДК. Там съм сменил две карти, Мтел и на боб, безплатно. Коректни са. След посещението на офиса идва СМС на телефона на абоната за оценка на обслужването. Писал съм им петица.