Нов план от МТел :)
Re: Нов план от МТел :)
Хаха, голям образ си :)
Кольо е изключение.
Кольо е изключение.
ами за твое инфо днес специално питах на 123 питах дали мога да да регна мегакол хл на фирма, отговора е "не"
а специално за ДДС, мен не ме интересуват операторите, те го внасят това е ясно, важното е че всеки месец аз съм на възстановяване, демек важното е аз да си го взема
а специално за ДДС, мен не ме интересуват операторите, те го внасят това е ясно, важното е че всеки месец аз съм на възстановяване, демек важното е аз да си го взема
[Quote]мегакол хл на фирма, отговора е "не"[/Quote]
Тази тарифа на кой оператор е? Я кажи и аз да питам ;) На мен до сега не са ми отказвали тарифа. Имам Актив на фирмата и още един т.п с 200мин в Мтел, имам и на Глобул за 10лв 200мин в ГлоБул - пак тарифа за физ лица. На вива имам ....... и не помня какви са, ама не са всички карти с фирм. т.п.
Просто знам че това не го мисля. Харесва ми т.п. и си го вземам с данъчна фактура.
Нямам сим карта на физ. лице :D ааааа само една предплатена на глобул ама и там при презареждане вземам данъчна фактура :D:D:D:D
Едит:
Аз обичам да събирам фактурки ;)
Всичко ми е прозрачно чисто в нап :D
Edit:
Акаунт мениджъра каза че може ;) MegaCall XL за фирми
На 123 не питай :D
Тази тарифа на кой оператор е? Я кажи и аз да питам ;) На мен до сега не са ми отказвали тарифа. Имам Актив на фирмата и още един т.п с 200мин в Мтел, имам и на Глобул за 10лв 200мин в ГлоБул - пак тарифа за физ лица. На вива имам ....... и не помня какви са, ама не са всички карти с фирм. т.п.
Просто знам че това не го мисля. Харесва ми т.п. и си го вземам с данъчна фактура.
Нямам сим карта на физ. лице :D ааааа само една предплатена на глобул ама и там при презареждане вземам данъчна фактура :D:D:D:D
Едит:
Аз обичам да събирам фактурки ;)
Всичко ми е прозрачно чисто в нап :D
Edit:
Акаунт мениджъра каза че може ;) MegaCall XL за фирми
На 123 не питай :D
Понеже гледам си навътре в нещата, да те питам, мисля да си взимам нов смартфон, може ли да го взема на името на фирма и така да спестя 20 % от цената и после по 20 % от месечните такси за договора? Ако няма проблем да търся по познати фирма, регистрирана по ДДС?
[Quote]Понеже гледам си навътре в нещата, да те питам, мисля да си взимам нов смартфон, може ли да го взема на името на фирма и така да спестя 20 % от цената и после по 20 % от месечните такси за договора? Ако няма проблем да търся по познати фирма, регистрирана по ДДС?[/Quote]
Може. Аз така бях направил навремето, взех за 1300лв нокия от Мтел с тар. план за 5лв с нова карта на фирмата ми. По този начин спестих 200лв ддс :D а за таксите ......., те бяха 5лв. Дори и не говорих от тази карта. Сложих я в чекмедже и преди да изтече договора я спрях с предизвестие - така беше преди многото години :D
Вярвам че и сега може ;)
Може. Аз така бях направил навремето, взех за 1300лв нокия от Мтел с тар. план за 5лв с нова карта на фирмата ми. По този начин спестих 200лв ддс :D а за таксите ......., те бяха 5лв. Дори и не говорих от тази карта. Сложих я в чекмедже и преди да изтече договора я спрях с предизвестие - така беше преди многото години :D
Вярвам че и сега може ;)
За ЕТ между другото няма проблем картата да се води и на физическото лице, което е ЕТ. Така или иначе операторът издава данъчна фактура.
Плюсът е двоен:
1. Регистрираните по ДДС си теглят данъка.
2. Сумата по фактурата така или иначе се приспада от данъчната основа при годишното облагане, което намалява реално платената сума с още 10%, които иначе биха отишли за данъци.
Плюсът е двоен:
1. Регистрираните по ДДС си теглят данъка.
2. Сумата по фактурата така или иначе се приспада от данъчната основа при годишното облагане, което намалява реално платената сума с още 10%, които иначе биха отишли за данъци.
В крайна сметка, след 4 дни обсъждане все още няма официална информация за подобен план. :|
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Сега остава и от Г да пуснат 100левовия план и всичко ще си дойде на мястото[/Quote]
GLOBUL Web&Talk [B]99,90[/B] лв. - 1600(1200) минути, 1600 МВ ;)
GLOBUL Web&Talk [B]99,90[/B] лв. - 1600(1200) минути, 1600 МВ ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
хахахаххахаа
1. Select Text
2. Right Click
3. Copy
4. Paste
5. Globul New Web&Talk :D
1. Select Text
2. Right Click