Нов план за корпоративни клиенти на Глобул 500мин 14.88лв
Нов план за корпоративни клиенти на Глобул 500мин 14.88лв
Колеги , януари преподписах договора на фирмата ни.
Имаме ЦЕЛИ 2 карти, но културно писах писмо до Глобул, обяснявайки колко недоволни сме и как няма никаква загриженост за дългогодишни лоялни клиенти без забавяне в плащането на сметка.
След няколко разговора с 1917, дойде и офертата.
Именно 500мин. към всички оператори за 12,40лв без ДДС или 14.88лв с данъка.
Плана се казва Business National 500...
Другия вариант е Business Natinal 150 - там минутите са 150 а цената е 8.33лв без данъка или 10лв с ДДС.
Всички разговори след изчерпване на минутите ги тарифират по 0.11лв без ддс или 0.132лв с ДДС..
Договора ми е при това \"само\" за 12месеца... (Предния искаха 24 месеца)
Мисля, че за ЗЕЛЕНИТЕ , ЧЕРВЕНИТЕ и ОРАНЖЕВИТЕ това си е много много добра оферта!
Имаме ЦЕЛИ 2 карти, но културно писах писмо до Глобул, обяснявайки колко недоволни сме и как няма никаква загриженост за дългогодишни лоялни клиенти без забавяне в плащането на сметка.
След няколко разговора с 1917, дойде и офертата.
Именно 500мин. към всички оператори за 12,40лв без ДДС или 14.88лв с данъка.
Плана се казва Business National 500...
Другия вариант е Business Natinal 150 - там минутите са 150 а цената е 8.33лв без данъка или 10лв с ДДС.
Всички разговори след изчерпване на минутите ги тарифират по 0.11лв без ддс или 0.132лв с ДДС..
Договора ми е при това \"само\" за 12месеца... (Предния искаха 24 месеца)
Мисля, че за ЗЕЛЕНИТЕ , ЧЕРВЕНИТЕ и ОРАНЖЕВИТЕ това си е много много добра оферта!
Re: Нов план за корпоративни клиенти на Глобул 500мин 14.88лв
А за обикновени клиенти..... КОГА?
Реално копират боб-ските оферти.
[Quote]Реално копират боб-ските оферти.[/Quote]
Но с 1-годишен договор... Офертата е зле... Че и малко по-високи цени....
Но с 1-годишен договор... Офертата е зле... Че и малко по-високи цени....
Може норвежците да са решили да провокират колегите си да извадят своите планове.
Не е нормално боб да е най-едрата и необвързваща услуга на пазара. Те не са създадени да носят загуба на ментел.
Спокойно и другите могат да се престрашат.
Не е нормално боб да е най-едрата и необвързваща услуга на пазара. Те не са създадени да носят загуба на ментел.
Спокойно и другите могат да се престрашат.
Браво, поздравления за извоюваната оферта само да не са те сложили на отчитане 60/60, защото тогава се обезсмислят многото минути. В групата т.е. двете карти безплатно ли говорят?
Иии гАси му... Юридическите лица в Глобул вече могат да си позволят това, което имат физическите такива в Боб... :D:D
И на жена ми фирмата са така. За 16 лева 500 минути и безплатно в групата. За 3,90 добавяш и нет. Колко е нета при бобеца или там май сте орязани.
Аз това искам точно да попитам, а именно при този бизнес план може ли да се добави пакет с нет? Това е нещото, което ми липсва в момента и ме ограничава да остана с една единствена карта, да разкарам предплатени и боб-ски такива, но да ми е комфортно и евтино. Съгласен съм на варианта за сключване на срочен договор, стига да имам нет и абонаментната такса за това да ми е под 20лв. Нямам фирма, но мисля, че ще намеря начин да добавя картите към някоя такава.
По-високи са за фирмите, които нямат регистрация по ДДС, за другите е по-евтино и по-изгодно.