Ох аман от Разбирачи и юристи :D:D:D
какво ще стане дори ида ти напишат... оператора има правото да ти откаже услуга Освен това не е незаконно да поставят критерии за да си абонат на дадена услуга...
Нов тарифен план от Виваком Vivacom Hybrid
Re: Нов тарифен план от Виваком Vivacom Hybrid
Някои хора падат от луната, какви дискриминации, какви 5 лв... Хората одавна са измислили мултибранд стратегии, сегментирани оферти - имат си оферти за млади, имат си оферти за пенсионери, някои го правят с отстъпки от стандартни планове, други го правят чрез специални пранове и/или отделни брандов (както е Лууп). Аман от хора, които се чудят как да се изкажат неподготвени, цитират някакви европейски директиви, пък те тези неща които се случват в България баш на Запад са измилени...
[Quote]1во никой няма да ти го даде в писмен вид
2ро нищо няма да се случи
3то ....[/Quote]
1-во: Дори да живеем в Булгаристан все пак има закони които трябва да се спазват, дори от гОлемите...
2-ро, 3-то и т.н. За теб и останалите оФце писали след теб - това, че вие не си знаете правата (и задълженията), не означава, че и останалите са като вас.
Можете да си пишете глупости на търкалета колкото си поискате, но съвсем друго е когато реално се случват нещата. Днес ще се разбере - може или не може.
2ро нищо няма да се случи
3то ....[/Quote]
1-во: Дори да живеем в Булгаристан все пак има закони които трябва да се спазват, дори от гОлемите...
2-ро, 3-то и т.н. За теб и останалите оФце писали след теб - това, че вие не си знаете правата (и задълженията), не означава, че и останалите са като вас.
Можете да си пишете глупости на търкалета колкото си поискате, но съвсем друго е когато реално се случват нещата. Днес ще се разбере - може или не може.
[Quote]1-во: Дори да живеем в Булгаристан все пак има закони които трябва да се спазват, дори от гОлемите...
Можете да си пишете глупости на търкалета колкото си поискате, но съвсем друго е когато реално се случват нещата. Днес ще се разбере - може или не може.[/Quote]
аз такива отворени ги харесвам най-много. Да беше отишъл разучиш - питаш - осъдиш, пък после ела обиждай..
Щом ти го казвам значи знам че е така, а не си говоря празни приказки.
Откъде знаеш къде работя и с какво се занимавам, че си толкова категоричен.
1-во никой от магазинната мрежа/кол център не е оторизиран да ти дава в писмен вид каквото и да е удостоверение освен договора .т.е и да искат да ти го дадат, пак няма да го направят.
2-ро за да ги осъдиш (те във форумите всички са много отворени на 2 ракии, малко като онова стихотворение от Христо Ботев \"В механата\", като изтрезнеят и забравят какво са се канили)
трябва да внесеш процент от иска и евенталната сума, като такса в държавата.
т.е. ако съдиш за много пари трябва и много да внесеш, ако ги съдиш за малко пари какъв е смисъла?
Така че глупостите ги говориш ти.
Можете да си пишете глупости на търкалета колкото си поискате, но съвсем друго е когато реално се случват нещата. Днес ще се разбере - може или не може.[/Quote]
аз такива отворени ги харесвам най-много. Да беше отишъл разучиш - питаш - осъдиш, пък после ела обиждай..
Щом ти го казвам значи знам че е така, а не си говоря празни приказки.
Откъде знаеш къде работя и с какво се занимавам, че си толкова категоричен.
1-во никой от магазинната мрежа/кол център не е оторизиран да ти дава в писмен вид каквото и да е удостоверение освен договора .т.е и да искат да ти го дадат, пак няма да го направят.
2-ро за да ги осъдиш (те във форумите всички са много отворени на 2 ракии, малко като онова стихотворение от Христо Ботев \"В механата\", като изтрезнеят и забравят какво са се канили)
трябва да внесеш процент от иска и евенталната сума, като такса в държавата.
т.е. ако съдиш за много пари трябва и много да внесеш, ако ги съдиш за малко пари какъв е смисъла?
Така че глупостите ги говориш ти.
Отидох - разучих и вече една от мобилните ми карти е на новият план. Когато си знаеш правата и познаваш законите - получаваш това което искаш. И писмен отказ съм получавал от оператор и съм осъждал такъв. Вие си стойте с глава заровена в пясъка и си повтаряйте - \"това няма да стане, онова няма да стане\".
Колега,
причина да си на новия план не е, защото си радетел на човешките права, а защото тарифата няма възрастово ограничение, както казах по-рано.
Относно осъждането и аз мисля, че няма шанс, но всеки има право да опита ;)
Всеки оператор може да пуска локални промоции или такива насочени към определена група хора и не смятам, че това е дискриминация, но .........
(yes)
причина да си на новия план не е, защото си радетел на човешките права, а защото тарифата няма възрастово ограничение, както казах по-рано.
Относно осъждането и аз мисля, че няма шанс, но всеки има право да опита ;)
Всеки оператор може да пуска локални промоции или такива насочени към определена група хора и не смятам, че това е дискриминация, но .........
(yes)