Нова порция разкрития за измами в МТел !!!
Re: Нова порция разкрития за измами в МТел !!!
10 години бях при тия НИКОГА ама никога няма да се върна при тях няма такива мародери!Едва успях да разубедя мои приятели да се махнат от тях и сега и те мислят същото НИКОГА!
Толкова измислени ми звучат. Договор подписвали, без да са наясно за прекарването на кабели. Дори няма да коментирам за ситуацията с мобилния интернет, обикновено е необходимо добавяне на данните за свързване, за да тръгне.
защо никой не иска да ги съди
[Quote]Дори няма да коментирам за ситуацията с мобилния интернет, обикновено е необходимо добавяне на данните за свързване, за да тръгне.
[/Quote]
Всъщност една колежка има такъв телефон, закупен от МТел, който упорито се опитва да се свърже към интернет посредством 3 G връзката към МТел. Твърди, че се е опитвала да я трие и да променя настройките, но полза никаква - всичко се връщало както е било първоначално.
Тя е от тези, които вечно недоволстват от мобилния си оператор, но не го сменят за нищо на света. :D
[/Quote]
Всъщност една колежка има такъв телефон, закупен от МТел, който упорито се опитва да се свърже към интернет посредством 3 G връзката към МТел. Твърди, че се е опитвала да я трие и да променя настройките, но полза никаква - всичко се връщало както е било първоначално.
Тя е от тези, които вечно недоволстват от мобилния си оператор, но не го сменят за нищо на света. :D
Kobreti,разсмя ме яко!Ама има и тъжна част,че е пълно с такива криви и дезориентирани ракети, и заради тях може и да се наложат ограничения на космоса,на тока,на водата,на въздуха и на всичко,защото да не стават грешки,разбираш ли!Човека в много от случайте не е създаден за да може и да знае,а да не може,да не знае и да бъде ограничаван за това.Факт!
Ами то на малоумните ползватели все нещо не им е наред!Бях 10 години абонат на Мтел преди да замина да живея в чужбина и никога, ама никога не са ми надписвали трафик или са ме мамели..може би защото си чета договорите които подписвам.Всички оператори по света продават телефони на договор с инсталирани техни входни точки на достъп за мобилната мрежа, това е направено с цел абоната да не се затруднява да си вкарва ръчно настройките на мобилната мрежа.При някои модели телефони, примерно Нокия C00-5, няма възможност за изтриване точката на достъп, тогава се задава фалшива такава и телефона не се връзва към мобилният нет...Просто, ама малко трябва акъл да имаш....