Нова вълна от недоволство към Мтел
Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
Аз ползвам услугите на Мтел и Теленор и не мога да се оплача от условията по договорите, които ползвам през последните години. Наистина има служители, които се мусят, когато отиваш да си плащаш сметка, не им се занимава с това, но ги изтърпявам. Като не ми харесва ще плащам онлайн сметките. Единствено не ми харесва при Мтел и Теленор, а така е и при Виваком, че не ценят достатъчно дългогодишните си клиенти. Нещо, което е писано многократно и в този форум. Може да си бил на план 30-40 лв, и като ти изтече договора ти предлагат, по- лоши условия от тези, които дават на абонат пренесъл се от друг оператор. Тогава трябва да почне да се разправяш, да плашиш, че ще отидеш при друг оператор, за да получиш що годе приемливи условия, подобни на тези, които дават при пренасяне на номер от друга мрежа. Затова съм решил всяка от картите, които имам, когато ми изтече договора, да я пренасям към друг оператор, ако не получа приемливи условия. От мтел се осъзнаха и извадиха приемлива оферта, ще видя догодина какво ще правя с картата на Теленор.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
толкова доволен бях от мтел че от един месец съм се навил да ги сменям
два пъти ми искат пари за лизинга на телефона
на тези в офиса им викам
пише ли че е платено за месец юни с фактурата
да пише
ами тогава защо ми искаш наново за същия месец лизинга за телефона
нали са общи сметките, ами не можаха да ми отговорят така си пишело
и се принудих да платя наново
за да пуснат тела
затова ги напускам след 6 месеца
два пъти ми искат пари за лизинга на телефона
на тези в офиса им викам
пише ли че е платено за месец юни с фактурата
да пише
ами тогава защо ми искаш наново за същия месец лизинга за телефона
нали са общи сметките, ами не можаха да ми отговорят така си пишело
и се принудих да платя наново
за да пуснат тела
затова ги напускам след 6 месеца
Re: Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
Аз затова си пазя 24 касови бележки за платен лизинг от 2014 година :-)
Като цяло сякаш към Теленор виждам най-малко хейт, но това е мое лично наблюдение. Вивата са средна работа, а ментел като погледнат нагоре виждат дъното. Клиент съм им, затова и тук може би не съм обективен. Услугите им са доста добре за съотношение качество/цена. Досега съм подписвал само при промоции. Но отношението им към клиента е -5 по десетобалната. Като започнат да изтичат договорите ми към тях малко по малко ще мигрирам. Първо отива домашният интернет, после ще е мобилната услуга. Въпросът тук е принципен ;-)
Като цяло сякаш към Теленор виждам най-малко хейт, но това е мое лично наблюдение. Вивата са средна работа, а ментел като погледнат нагоре виждат дъното. Клиент съм им, затова и тук може би не съм обективен. Услугите им са доста добре за съотношение качество/цена. Досега съм подписвал само при промоции. Но отношението им към клиента е -5 по десетобалната. Като започнат да изтичат договорите ми към тях малко по малко ще мигрирам. Първо отива домашният интернет, после ще е мобилната услуга. Въпросът тук е принципен ;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
аз също си ги пазя
Re: Re: Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
И на мен не ми харесват сегашните предложения на Мтел. Аз очаквах оферти от сорта 30-50ГБ нет след старта на 4G... но както и да е! Силата им е в пакетните предложения, и така можеш да се сдобиеш с долу/горе добър мобилен план, домашен нет и тв пакет за към около 50лв. на месец, иначе самият мобилен план надхвърля тази сума.
Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
От 2002 година съм им абонат и нееднократно съм си казвал, че това повече не може да търпи, като в крайна сметка прехвърлянето/закриването на услугите ми започна от миналто лято (вече не се издържаше!).
На сайта им имаше оферти, които в клоновете ми обясняваха, че не били за мен (а на сайта нямаше ограничения); исках SONY Z3, за което ми се каза, че не е налично и трябва да чакам 2 седмици; много държаха да ми пробутат интернет (който спрях от тях), а дори не ги интересуваше, че нямат покритие в Банкя - аз да си плащам за някой адрес в София, разбирате ли...
ТЯХ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИНТЕРЕСА НА КЛИЕНТА!!! Те си имат продажби, които трябва да си направят и всячески въртят около техния интерес, макар да е в контраст с този на клиента.
Имах поне 7 номера към тях, 2 флашки за интернет и др., а сега имам 2 номера (на 9.80 на месец), които съм на път да прехвърля към Вива (на 5 лева на месец като нов клиент!).
На сайта им имаше оферти, които в клоновете ми обясняваха, че не били за мен (а на сайта нямаше ограничения); исках SONY Z3, за което ми се каза, че не е налично и трябва да чакам 2 седмици; много държаха да ми пробутат интернет (който спрях от тях), а дори не ги интересуваше, че нямат покритие в Банкя - аз да си плащам за някой адрес в София, разбирате ли...
ТЯХ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИНТЕРЕСА НА КЛИЕНТА!!! Те си имат продажби, които трябва да си направят и всячески въртят около техния интерес, макар да е в контраст с този на клиента.
Имах поне 7 номера към тях, 2 флашки за интернет и др., а сега имам 2 номера (на 9.80 на месец), които съм на път да прехвърля към Вива (на 5 лева на месец като нов клиент!).
Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
От 2 дни - не мога да се свържа с оператор...
Re: Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
посети офис на Мтел , ще те посрещнат усмихнати и компетентни служители и ще ти разяснят всички въпроси които имаш !(yes)(beer)(flower):):D
Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
Ооо вълната въобще не в нова.Тя си я е имало постоянно.Акъла ми не го побира как продължават да имат толкова много абонати при тези некачествени услуги и нахални служители.Миналата година бях техен абонат и за 3 месеца нито видях хубав интернет нито безпроблемни разговори.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел
@Vasko007 какви са тези планове на Вива за 5 лв/мес?