Новата система на М-тел и какво е новото?

bobibg
Регистриран: 04 фев 2011, 16:20

Re: Новата система на М-тел и какво е новото?

Мнение от bobibg » 25 мар 2011, 11:05

(angry)Няма нищо ново,за пореден път ментел показа че изобщо не му пука за своите абонати и се подиграва и обижда вече 7 месеца,важното е да прибират парите и за друго не ги интересува.Разбира се и ни я сме си виновни като стой ме и гледаме и чака ме друг да ни свърши и този път работата,повярвайте това във нормална държава не може да се случи такава подигравка(angry)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 25 мар 2011, 11:07

[Quote]Но важното е, че ИМАМЕ ХОРОСКОП![/Quote]

А малко ли ви е, цял хороскоп, китайски!:D:D:D

Някой е взел тлъсти комисионни от цялата работа, но и това не е нещо ново. Полза за клиентите няма и не се предвижда.

[Quote]Информацията за текуща сметка и оставащи минути се актуализира на 2-3-5-6 дни(при мен 2 седмици)[/Quote]

Това е доста досадно, особено за хора с променливо потребление.

[Quote]аз съм [u]ужасно[/u] доволен клиент на Мобилтел[/Quote]

За доволните клиенти не се прави нищо, само за недоволните.;)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 25 мар 2011, 12:23

Мтел реално са чисти, проблема е в CRM-софтуера и компанията, която го внедрява. Затова не вярвам, че някой би могъл да ги осъди за каквото и да е. Оправданието е желязно - "ние сме си платили за нов софтуер на външна компания, която да го интегрира, но тя не се справя, съдете нея".

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Мнение от shpekleki » 25 мар 2011, 12:32

Това е от малкото абсолютно вярни неща във форума. Нямаше нужда от такива "експерименти". Казвам "експерименти", защото очевидно това е някакъв жалък опит за промяня, който първо не е бил проучен достатъчно добре дали ще успее да се внедри в рамиките на 2-3 седмици, второ ще донесе много повече загуби отколкото печалби. В крайна сметка разумните хора, които си следят сметките и т.н. нямаха нужда от допълнителното следене, а "отнесените" и "податливите" на "новите невероятни" предложения така или иначе са склонни да приемат каквото и да е било. :|

m75

Мнение от m75 » 25 мар 2011, 14:08

[Quote]Оправданието е желязно[/Quote]

Оправдание е никакво, клиентите на Мтел нямат абсолютно никакви взаимоотношения с компанията, доставяща и внедряваща софтуера. Всички негативи поема оператора, той ако иска, да съди доставчика си.

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 25 мар 2011, 14:50

Не знам вече. Ето преди минутка какво ми показваше акаунта

Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!

За всичко - и за сметката и за лимита, а за отстъпките - това вече дори забравих как се проверяваше, освен през *88 . :S

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 25 мар 2011, 14:58

[B]Доволен съм, защото ТП ми е достатъчен за да ми покрие нуждите. Винаги са ми оправяли коректно фактурите, когато има проблем. Но сега видиш ли информацията не се актуализира и се опитват да ни замажат очите с НОВО - проверете сметката си БЕЗПЛАТНО! WOW ! Сериозно ли? :D Иначе току що говорих с оператор и моля те инфото се обновявало от 24 часа до 72!!! Представи си! [/B]

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 25 мар 2011, 15:05

[B]А и още нещо : Преди можехме да проверяваме отстъпките си ВЕДНАГА след зануляване, дори да не сме ги ползвали. СЕГА :
"Уважаеми клиенти, информацията за Вашите отстъпки е налична в случай, че вече сте използвали част от отстъпката си за текущия таксуващ период."

Пак нещо "НОВО", което е направено за да ни "помогне" .
[/B]

m75

Мнение от m75 » 25 мар 2011, 15:47

[Quote]инфото се обновявало от 24 часа до 72![/Quote]

Da, май са купили старата система на Глобул :D:D:D.

г-н Двутактов
Регистриран: 05 май 2004, 05:54

Мнение от г-н Двутактов » 25 мар 2011, 16:07

Аз съм на Fit и изобщо не мога да си проверявам отстъпките, независимо дали съм ги ползвал или не, вече 7-и месец. А преди беше възможно.
Обаче днес подадох предизвестие за прекратяване и вече не ми пука.:D(whistle)(whistle)(whistle)

Отговори