Новата система на М-тел и какво е новото?
Re: Новата система на М-тел и какво е новото?
Абе то и аз го направих, но гледайки твоя пост сега се усетих, че не поисках входящ номер. Ма няма проблем, на другото посещение в БЦ ще го направя, ако трябва ново заявление ще пусна.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[B]Предизвестие може да се пусне и на *88, стига да си достатъчно настоятелен.
Така ми пуснаха даже 2 за една карта. :D [/B]
Така ми пуснаха даже 2 за една карта. :D [/B]
Няма ли човек нещо черно на бяло, не знам до колко може да разчита на телефонен разговор. :)
-
[B]Аз лично съм звънял няколко пъти за да ме уверят, че имам предизвестие, те бяха пуснали две даже, сто пъти по тела казах, че НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ да отида до магазин, казах ЕТО ВИ КЛИЕНТСКА ПАРОЛА, нали тя е затова, накрая пуснаха две, проверих и в магазин дали са пуснати - бяха. И така. Два дена преди края се обадих и спрях изцяло картата и пазиха номера 6 месеца. [/B]
Абе човек, не е нужно всичкото ти писане да е в черно (no)
То бива да е едно две изречения, ама всички постове.......
Какво искаш да кажеш с това не знам, може би да ти се набиват на очи постовете ли ???? Да не би да бъдат пропуснати и непрочетени ли .... ???
То бива да е едно две изречения, ама всички постове.......
Какво искаш да кажеш с това не знам, може би да ти се набиват на очи постовете ли ???? Да не би да бъдат пропуснати и непрочетени ли .... ???
-
Въобще не съм целял това. Винаги съм писал навсякъде по форумите с BOLD , ужасно много хора го правят, навик ми е.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[B]Не го слушай, пиши си както ти харесва - няма забрана за bold ! [/B] :) (beer)
Така, един приятел вчера идва при мен и ми казва, че неможе да ги търпи вече тея от Мтел. Казали му да си приготви по 100 лв за всеки месец, за които не е получавал фактура, понеже последната която е платил била сто лева. Той им казал, че платил толкова защото е било периода на новогодишните празници и че е говорил повече. Те му отвърнали това е положението, после щели да му ги приспадат от фактурата... Та човека ми вика, че ги оставя и се мести на друг оператор... Все повече познати правят същото.
(angry)Това един от начините да накажем ментел,пускайте предизвестия за прекратяване и бягайте,не може толкова дълго време да се подиграват със нас и то без компенсации, вече другите моб.оператори имат по добри предложения:D