Новата система на М-тел и какво е новото?
Re: Новата система на М-тел и какво е новото?
Тази седмица гаджето ми получи дата за пренос на номера си от Мтел към Глобул. Процедурата не боли и не сърби. Отиде в офис на Глобул подаде заявление за пренос, след 20мин му изпратиха на М-телската карта, че номера му е със заявка за пренос към друг оператор. След два дни Глобул му пратиха със СМС информация на коя дата ще стане преноса. Отиде преди това в офис на М-тел, там вече му беше преизчислена объркана фактура, както и неустойките, които дължеше за предсрочно прекратяване на договора, плати си всичко [B]без ДДС[/B], след което отиде на определената дата за пренос, взе си новата сим карта от Глобул и след 2 часа номера му беше пренесен. Чисто, просто и лесно, без повече главоболия и проблеми с платформи, фактури и простотии от страна на Мтел.
Щом аз започнах да се замислям за пренос на всичките фирмени карти към друг оператор, а сме абонати на Мтел от 2005-та год... смятайте!
Щом аз започнах да се замислям за пренос на всичките фирмени карти към друг оператор, а сме абонати на Мтел от 2005-та год... смятайте!
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[B]Еми явно е станало, защото са задължени със закон да не спират абонатите да се местят на друг оператор.
Ами ние, които останахме, кво, дървото за нас? :([/B]
Ами ние, които останахме, кво, дървото за нас? :([/B]
;)Да ще ядем дървото докато докато най после не разберем че трябва да се борим за правата си,а не да стой ме и мълчи ме ,ментел трябва да бъде наказан...............
Тази вечер се реших да позвъня на *88 и да питам колко минути ми остават от безплатните, че вече седмица няма обновяване.
Човека съвсем спокойно ми каза, че това той не може да го провери, заради ...... бубу-баба....
Абе викам аз, хайде по сериозно и стига с тази система.
Ами това е положението, вика "малчугана" :D:D:D
Взе вече и на мен да ми втръсва и ..........
Абе да взема да си занулявам таймерите на телефона и горе-долу да говоря около 5 часа. :|
Абе имам около 340лв да не вземат да ми таксуват там нещо и в един момент ....., няма и лев.
За сега само гледам таксата да плащам и разтоварвам с другите телефони, ама знае ли човек с тази тяхна прословута система какво ще ми сервират..... (angry)
Май ще тичаме в групата ......., с исковете срещу Мтел ;)
Човека съвсем спокойно ми каза, че това той не може да го провери, заради ...... бубу-баба....
Абе викам аз, хайде по сериозно и стига с тази система.
Ами това е положението, вика "малчугана" :D:D:D
Взе вече и на мен да ми втръсва и ..........
Абе да взема да си занулявам таймерите на телефона и горе-долу да говоря около 5 часа. :|
Абе имам около 340лв да не вземат да ми таксуват там нещо и в един момент ....., няма и лев.
За сега само гледам таксата да плащам и разтоварвам с другите телефони, ама знае ли човек с тази тяхна прословута система какво ще ми сервират..... (angry)
Май ще тичаме в групата ......., с исковете срещу Мтел ;)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Както съм писал от няколко месеца имам договор към Мтел и до сега всеки път получавам СМС уведомление, че ми е излязла фактура на стойност ....... еди си колко. Тичам бегов, запъхтян в магазина им и си плащам. Получавам само касова бележка, но сумата е крайна е включва всичко изговорено към момента на нулирането.
(beer)
(beer)
[Quote]Какво искаш да кажеш с това не знам, може би да ти се набиват на очи постовете ли ???? Да не би да бъдат пропуснати и непрочетени ли .... ??? [/Quote]Има логика, но всъщност при мен е точно обратното, като видя "викане" с главни букви или удебелен шрифт - прескачам на следващия :)
До Вито
Вито, извиняяй ама тва, което казваш че служители са му казали "Брато приготви си всеки месец по 100 лева" някак не ми се вярва да е истина :) Служителите са обучени да бъдат възпитани и усмихнати от тва им зависи заплатата + процент/демек бонуси/, така е при всички оператори и не ми се вярва некой да си подритва заплатата и бонуса и да се дърви така на клиентите... Са може сичко да е, че имат 7 месеца проблеми със софтуера и системата за отчитане е всеизвестен факт, обаче чак и служителите да си позволяват да говорят така с клиенти ми е меко казано недопустимо и смехотворно ...
Вито, извиняяй ама тва, което казваш че служители са му казали "Брато приготви си всеки месец по 100 лева" някак не ми се вярва да е истина :) Служителите са обучени да бъдат възпитани и усмихнати от тва им зависи заплатата + процент/демек бонуси/, така е при всички оператори и не ми се вярва некой да си подритва заплатата и бонуса и да се дърви така на клиентите... Са може сичко да е, че имат 7 месеца проблеми със софтуера и системата за отчитане е всеизвестен факт, обаче чак и служителите да си позволяват да говорят така с клиенти ми е меко казано недопустимо и смехотворно ...
До Bobisladur
Сладур, съгласна съм с теб за повечето от нещата които си написал. Само не ми стана ясно откъде ги изчисли тия 90% които не са си получавали фактурите от 2-3 месеца :)) На каква база ги изчисли и как реши че са точно 90%? Аз мога да кажа че от януари насам всички мои познати, роднини и приятели, които съм към Мтел си получават фактурите навреме, така че не мисля че процента е толкова висок. Вярно, случва се някоя друга объркана фактура, номер или номера които са в група с приятели не са отчетени, но надявам се скоро и тва да го оправят че не е приятно да се разкарваш и да ходиш да ти преизчисляват и т.н.
Сладур, съгласна съм с теб за повечето от нещата които си написал. Само не ми стана ясно откъде ги изчисли тия 90% които не са си получавали фактурите от 2-3 месеца :)) На каква база ги изчисли и как реши че са точно 90%? Аз мога да кажа че от януари насам всички мои познати, роднини и приятели, които съм към Мтел си получават фактурите навреме, така че не мисля че процента е толкова висок. Вярно, случва се някоя друга объркана фактура, номер или номера които са в група с приятели не са отчетени, но надявам се скоро и тва да го оправят че не е приятно да се разкарваш и да ходиш да ти преизчисляват и т.н.
Да, права си, но тук във Видин хората са малко и се познават. Служителите са му казали каква реално е ситуацията ;)
Потвърждавам, само че на мен ни казваха да сложа някакви пари на депозит, което е пълно безумие. Колко пари да сложа, като не знам дали потреблението ми през януари, примерно е аналогично на това през ноември.