Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
2 страници назад и аз питах същото ама няма кой да отговори...нищо приемам го като игнор:| иначе ако е вярно - за старите и лоялните пак остава (finger) Аз обаче си умирам от кеф, когато влезна да си платя сметката и ми кажат - оууу вие сте лоялен клиент, искате ли безплатен телефон...с още една карта:D и разни пакети минути срещу 5, 10, 15лв...
Уау, ти си голям мазохист - да ходиш да си плащаш на каса!(woo)
Ееее честито на старите клиенти...вече и те означават нещо за оператора 8)
п.с. Сорри за въпроса, ама им нямам вяра, не знам защо :D - като смениш плана, пак ли подписваш нов срочен договор или оставяш в рамките на стария?
п.с. Сорри за въпроса, ама им нямам вяра, не знам защо :D - като смениш плана, пак ли подписваш нов срочен договор или оставяш в рамките на стария?
Договорът ти се удължава от датата на смяна на тарифата с още една година, ако до изтичането на текущия ти договор остават 12 или по-малко месеци, и с 24 месеца, ако остават над 12.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Добре аз съм на National 50 с 19,90 такса мога ли да премина на същата към Unlimited
10х за инфото (flower) Питах тук, че ако бях отишъл в магазина - сигурно трябваше да си тръгна от там или с нова карта или поне лаптоп на изплащане :D:D
Според мен - да :)
На нас ни е работата да предлагаме. Ако не ти харесва - не посещаваш верига магазини Германос, а ходиш в някоя друга, където освен добър ден и довиждане нищо друго няма да ти кажат.
:D Що ве, забавно е...един вид комуникираш с хора за възможностите какво и как да купиш на далавера....ъъъъ за оператора:D
Blisss - ти си неуморима, как издържаш?