Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Не ми се спори по тоя въпрос, защото ще навлезем в много дълбоки води и определено мисля, че е излишно. Ще ти кажа само едно - този тип предлагане е успешен и той държи Германос номер едно в продажбите на мобилни телефони години наред. Това е ТЪРГОВСКА верига, не е кафене. Ако знаеш как да продаваш - продаваш, ако не - ставаш каса и като оная реклама правиш "ПИУ-ПИУ' автоматично и чакаш момента, в който ще загинеш. Но както казах - тая тема е прекалено обшира, за да я обсъждам.
На кое как издържам и защо всички обсъждате моята личност, а не темата?!
Естествено, че си права...от вас това се иска и както казах на treyyy - на мен ми е забавно :) ... кофти е само, когато те послъгват...в моя случай, когато преподписвах миналото лято питах момичето след истичане на договора какво става - преподписва ли се автоматично или става безсрочен и тя ми каза, че става безсрочен и да не се притеснявам и ако не ми беше все едно кое е от двете, трябваше после да се разправяме като идиоти - ама ти защо ме излъга и т.н....грозни гледки :D
Ама момичето не те излъгало - те са в несвяст.Толкова са некомпетентни, че ума и дума да загубиш.
Зависи кога точно си го предписвал лятото - защото автоматичното преподписване е в сила от края на лятото :) Т.е. съвсем е възможно девойката да не те е излъгала. Не се вманиачавайте, че всички имат за цел да ви лъжат.
Ама разбира се ;) то си личи...и аз съм сред некомпетентните ;) даже съм им вожд ;):P
Точно към теб не храня такива чувстава.Не случйно те и попитах как издържа(на тази сбъркана система).
Не е така, защота като се прибрах в къщи прочетох договора и там си пишеше, че се подновява автоматично при същите условия и за същото време...така че е знаела, но както казах на мен тогава ми беше все едно и не се стигна до тъпотиите с караниците, защото сигурно други хора биха реагирали по друг начин....Сега не ми се търси къде ми е договора...беше някъде края на юни месец като го подписах...
Няма нищо сбъркано в системата. Даже е доста добра. Нямаш си и представа какво значи сбъркана система.
Много зависи от гледната точка.