Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Не ми харесват особенно плановете но подрекпям защото е новаторско:)
10лв ако беше вечер и събота и неделя +30мин нац. е ок:)
Иначе утре пускат нови тарифи и виваком:)
Някой ако има инфо да казва
Знам че ще има нац+мб +виваком
10лв ако беше вечер и събота и неделя +30мин нац. е ок:)
Иначе утре пускат нови тарифи и виваком:)
Някой ако има инфо да казва
Знам че ще има нац+мб +виваком
x2
x3
:D:P(yes)(yes)
x3
:D:P(yes)(yes)
Системата е ясна. Тя е на принципа на сектите. Здраво промиване на мозъци. Извинявай,че трябва да ти го кажа но и ти си в сектата.Промили са ти мозъка в Германос. Личи си, че си от доста време вече, може би към 2 години,което е напълно достатъчно, или влизаш в сектата или неставаш и те изритват от Германос.
Здравият натиск който ви оказват регионалните,на тях пък зоналните,и.т.н, постоянното искане на карти-абонаменти, всичко е добрре съобразено с вашите възножности и се иска невъзможния максимум с цел да сте постоняно на предал, да не се отпускате, агресивно и максимално бързо да се правят продажби, понякога с цената на много скрити истин. Всяка информация ви се представя целенасочено изтъкват се само ползите пред конкурентите които трябва да предтавяте на клиентите. Във всички глваи на вси има само едно карти,карти и карти,само и само да са доволни шефовете и да не се карат, да не ви уволняват и наказват. Те тероризират управителя най малко 3 пъти с резултати, той пък вас, карат ви да звъните на клиентите, да продавате на всеки влезнал в магазина и т.н.
Тази система бачка добре у нас в България. Но във Франция е друга работа.Там хората не издържат психически и се самоубиват.Става въпрос за Франс-Телеком , ако не знаеш.
Аз също наистина не знам как издържате, и на какво ще се превърнете след няколко години. А клиентите пък - горките...... Повечето пишман стават що са влезнали или защо са попитали...
Здравият натиск който ви оказват регионалните,на тях пък зоналните,и.т.н, постоянното искане на карти-абонаменти, всичко е добрре съобразено с вашите възножности и се иска невъзможния максимум с цел да сте постоняно на предал, да не се отпускате, агресивно и максимално бързо да се правят продажби, понякога с цената на много скрити истин. Всяка информация ви се представя целенасочено изтъкват се само ползите пред конкурентите които трябва да предтавяте на клиентите. Във всички глваи на вси има само едно карти,карти и карти,само и само да са доволни шефовете и да не се карат, да не ви уволняват и наказват. Те тероризират управителя най малко 3 пъти с резултати, той пък вас, карат ви да звъните на клиентите, да продавате на всеки влезнал в магазина и т.н.
Тази система бачка добре у нас в България. Но във Франция е друга работа.Там хората не издържат психически и се самоубиват.Става въпрос за Франс-Телеком , ако не знаеш.
Аз също наистина не знам как издържате, и на какво ще се превърнете след няколко години. А клиентите пък - горките...... Повечето пишман стават що са влезнали или защо са попитали...
Нотка на съжаление ли откривам? Не се тревожи за мен, доста добре се чувствам както психически, така и физически. А ти?
Мисля, че много добре знам кое е ок и кое не при Глобул, както и при другите оператори. Дали ми е промит мозъка или не - личи си. Във всяко нещо, което казвам, съм убедена и съществуват реални доказателства за него.
И за пореден път казвам - спрете да обсъждате МЕН, коментирайте ТЕМАТА!!!!!!
Мисля, че много добре знам кое е ок и кое не при Глобул, както и при другите оператори. Дали ми е промит мозъка или не - личи си. Във всяко нещо, което казвам, съм убедена и съществуват реални доказателства за него.
И за пореден път казвам - спрете да обсъждате МЕН, коментирайте ТЕМАТА!!!!!!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(yes) Подкрепям идеята да се спре със обсъждането на дадена личност. В частност Блисс е подложена на много голямо предъвкване и коментиране. Предполагам на никого не би му било приятно да го коментират лично заради изразеното си мнение.
(flower)(kiss)
(flower)(kiss)
Кога най-накрая ще се види на сайта? :(
Сайта е последна грижа на всички оператори:(.
[Quote]@scarybear:
"Кога най-накрая ще се види на сайта?"[/Quote] Искаш да погледнеш от любопитство ли? Не вярвам да е за друго :D То няма причина да е за друго :D
"Кога най-накрая ще се види на сайта?"[/Quote] Искаш да погледнеш от любопитство ли? Не вярвам да е за друго :D То няма причина да е за друго :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е това беше грозно...
вече са го качили http://www.globul.bg/bg/postpaid.20.html?posm=20 :( но не виждам да е много изгодно с тези такси