Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Все пак на Мтел не може да им се отрече, че оферти като Fit и Surf&talk не са изкопирани - или поне не и от българските оператори.
Така че е силно казано това за следването. Аз лично продължавам да съм на мнение, че Глобул си остава най-мизерният оператор и не виждам тенденция това да се променя скоро.
:)
Така че е силно казано това за следването. Аз лично продължавам да съм на мнение, че Глобул си остава най-мизерният оператор и не виждам тенденция това да се променя скоро.
:)
[Quote]оферти като Fit ... не са изкопирани...[/Quote]
... от Глобул, а са копирани от вивателския Freedom.
... от Глобул, а са копирани от вивателския Freedom.
Възможно е, пропуснал съм съществуването на такава тарифа и честно казано не ми говори нищо. Но виждам тотално сходство между "злато" и сегашните комбинирани услуги на Глобул (С тази разлика, че разбира се глобул дават по-малко интернет), но кой от кого е изкопирал - и тук не мога да кажа.:)
Не е вярно за всички абонати. След края на юни/юли 2008, всички абонати, които са сключвали/подновявали договор или са пускали молба за смяна на тарифата, могат да минават само към по-висока. Към по-ниска два месеца преди изтичане на договора.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
а добре плана от 20лв звучи добре.няколко важни подробности-цена след минутите към други мрежи?цена на гпрс?за плановете с безпалтни минути само събота и неделя и вечер след 9 през останалото време цена към глобул и цена към други мрежи?
Цената на минута към другите мрежи е 0.32лв.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ее можеха малко да я смъкнат...примерно 28..тва как да е,ама примерно през деня да не е също 32 и към глобул на тарифите,които са фрии само събота и неделя и вечер,че тогава са неизползваеми...и при всички случаи ще е по-изгодна 20левовата тарифа :?
1 и 2 и според мен са кофти, но другите определено ми харесват :P
-
- Регистриран: 11 фев 2006, 01:29
В момента ползвам Виваком и Мтел Лично мен ме устройват А иначе написах [Quote]бих бил доволен[/Quote] т.е. разбирам, че все още няма толкова изгодни оферти и едно добро пожелание е в близко време да се предложи наистина нещо европейско
Браво, браво..;))
Глобул както винаги са най-добрите!
Глобул както винаги са най-добрите!