нови абонаментни планове от виваком

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: нови абонаментни планове от виваком

Мнение от РПГ - Sage » 18 фев 2010, 18:40

Не искам да се заяждам с теб... ОК. За МЕН е по-важно да мога да говоря с ВСИЧКИ, а не с някакво тяхно подмножество. Няма да обобщавам кое е по-важно за ВСИЧКИ, нека ВСИЧКИ сами си помислят (whistle)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 18 фев 2010, 19:02

[Quote]а фаворитите я резнаха [/Quote]

...само за златните, за останалите планове я има.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 18 фев 2010, 19:48

Може да спорим къде е измислена по-хитро (yes)

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 18 фев 2010, 19:56

Излишен спор. G Unlimited е супер, ако имаш 70% или повече Глобул в указателя и тотално безумие, ако Глобул ти е под тази цифра. Елементарна сметка.

Blisss

Мнение от Blisss » 18 фев 2010, 20:05

Твърдението ти е смешно. В моя указател има най-различни хора, само дето аз не говоря с всички тях активно.

Emuhead

Мнение от Emuhead » 18 фев 2010, 20:10

OK. Ако 70% от хората, с които говориш активно имат Глобул. При мен примерно това не работи. Взех на жената един National 25 за 1 година, за да взема Onmia II на тънка цена (в Германос тел. + всички такси излезе на цената без договор от съмнтелни магазини) и тя и до момента не може да си запълни 3-те номера от "За приятели". За какъв чеп би й бил един Unlimited (blush) При мен е същото. Аз имам цифром и словом един човек с Глобул, с който говоря действително много. И с него лафя през "Злато"-то. Ако имах още 15 такива щеше да е друго, естествено.

Blisss

Мнение от Blisss » 18 фев 2010, 20:13

:) За пореден път ви казвам - това какво имаш ТИ и какво имам АЗ има значение само за ТЕБ и за МЕН. Отвън има стотици хора, които имат коренно различни нужди и въобще не ги интересуваме ти и аз. За много голяма част от тях - 40%+ Глобул е изгодният мобилен оператор. За тези хора и за част от останалите Unlimited са най-изгодните абонаментни програми.
Спрете с това какво аз и какво ти - личните си нужди не обсъждаме в тея теми. Ако искате да говорим за тях от 196 мнения всичките ще са правилни.

Emuhead

Мнение от Emuhead » 18 фев 2010, 20:33

Блис: Много добре разбираш какво искам да ти кажа. Това не е оферта, която ще накара средностатистическия абонат на Мтел или Виваком да отиде при първа възможност да си скъса ритуално договора, ако трябва да плати неустойка без да пита за нейния размер и да хукне към Глобул да подписва доживотен такъв. Да, за настоящи абонати на Глобул е оферта, но за останалите е все тая.

Blisss

Мнение от Blisss » 18 фев 2010, 20:43

Аз не мисля, че абонатите са се "разтърчали" да прескачат от една мрежа в друга, че да очаквам от Мтел и Виваком да тръгнат към Глобул с бясна скорост. Оферти от тоя тип ще има, но на малко по-късен етап. Когато излязат, ще ги коментираме в такъв аспект.
Мисля, че напоследък прекалено много се вживяхте в прехвърлянето от един оператор на друг. Тоя процес някак не става обаче само с оферти. Колкото и минути да дават от Виваком към всички мрежи, масово прехвърляне няма да има, защото реално тези хора, прехвърляйки се към този оператор, не прехвърлят и познатите си на него. Ако днес реша да прехвърля Мтелския си номер във Виваком заради уж по-изгодни условия, хората, с които разговарям, трябва също да го направят, за да ми бъде на мен изгодно. Ако не, си оставам с 100 минути примерно (които са за национални разговори) и с едни висящи към Виваком и БТК, които реално не мога да използвам, а присъстват само за цвят. И....0.25лв на минута, ама....какво от това? Не само минутите за национални разговори и цената на минута след това са определящи при избирането на оператор и абонаментен план.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 18 фев 2010, 23:04

Тук някой се опитва да спретне византийска секта :D

70 % от абонатите в България не са информирани за пазара на мобилни комуникации и от мързел или некадърност не си правят сметка да проверят, кой план, ще им е по-изгоден, и на кой оператор :)
[B]
Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]

Отговори