нови абонаментни планове от виваком

Wakanapi
Регистриран: 07 авг 2006, 11:17

Re: нови абонаментни планове от виваком

Мнение от Wakanapi » 18 фев 2010, 23:11

Добре де, разбрахме че над 70% от хората са по-глупави от теб. Добре.

Само дето няколко човека във форума се опитвате да създадете по-скоро Вивакомска секта.

Разберете най-накрая, че всеки сам преценява нуждите и желанията си и избира съответния план. Това, че даден човек е избрал нещо, което на вас феновете на някой оператор ви се вижда налудничево, не значи, че той е глупав, а просто, че е на различно мнение от вас.
А до колкото си спомням всеки човек има право на такова, нали?

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 18 фев 2010, 23:14

Аз не съм фен на никой оператор, на никоя марка, това е под достойнството ми :) Но със сигурност съм срещу два от операторите по една или друга причина. Виваком за момента ми се виждат по-малкото зло. В България винаги се е избирало между злото и по-малкото зло :)

Къде съм казал, че аз съм по-умен. Напротив! Даже твърдя, че аз влизам в тези 70 %, но скоро, ще излезна от тях :)

Така е! Всеки сам преценява потреблението си и решава, кой оператор, ще ползва. Но за жалост това не се прави от много голям процент от абонатите :)

[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 19 фев 2010, 00:08

[Quote]За много голяма част от тях - 40%+ Глобул е изгодният мобилен оператор.[/Quote]
Съжалявам ама няма как да се съглася.
Изгоден с офертите или заради стария, добре познат на 100 познати и близки номер? Или просто хубав номер? Или няма такова нещо като "по-изгоден" а човекът си кюта както и досега, що да се мести и да си тормози мозъка със сметки?
Ако Глобул и Вивател бяха тръгнали на равни начала може да ми говориш за 40%.

П.П. Сега виждам една глупост в по-стария ти пост, на който погрешно отговорих примиренчески:
[Quote]Но за теб е характерно да подценяваш всички останалите критерии и да извисяваш само един, които ЗА ТЕБ може би е най-важен.[/Quote]
Необмислено и невярно твърдение. Никога не извисявам само един критерий, напротив. В случая ти го правиш с 40%+ за които Глобулските оферти били по-изгодни. Това няма нищо общо с параметрите на офертата, а със мнението, формирано от средата, в която живеят тези 40% и инерцията на мисленето. Да не говорим, че UniCall има доста повече от един критерий за сравняване...

thetycoon
Регистриран: 14 авг 2009, 19:59

Мнение от thetycoon » 19 фев 2010, 01:08

Това с 40% е глупост. Unlimited е супер план за Глобулци, които са склонни да дават по 20 лева на месец за телефон. Сами сметнете ако Глобул държи 40% от мобилния пазар колко са предплатените, колко са на абонамент 5-10 лева и каква част остават тези с големите сметки, на които им изтича договорът.

Доста хора биха предпочели да спестят 120 лева на година и да се ограничават малко в говоренето особено българинът е свикнал да икономисва. Тук сте приели, че клиентите разполагат с неограничени ресурси и гледат само минутите. Ако беше така, щяха да седят само XL плановете и всеки да говори неограничено с другите. Реално регистрирането на предплатените карти показа колко милиона карат на ваучери и клипване. Блис да слезе на земята и да види, че Виваком за 10 лева предлагат супер план за национални разговори, Мтел за 12 лева също вадят прилична оферта с FIT XS, а Unlimited става за ползване от 20 лева нагоре.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 19 фев 2010, 03:33

Това ми беше мисълта и на мен, нито е Unlimited, нито е National. За национални конкуренцията дава по над 1 час за 20 лв. а те дават 30 мин.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 19 фев 2010, 07:45

И за н-ти път ви казвам, че се из(на)силвате с тея национални. А мисля, че и за пореден път да обяснявам логиката на Unlimited плановете е излишно - вие едно си знаете, едно си баете.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 19 фев 2010, 08:41

Защо да се из(на)силваме? В момента Мтел-ски абонат го боли главата (не от облъчване) след 20 мин. разговор с Глобул. Същото важи и в обратната посока. Сега си гледам малко тарифи от чужбина. ЕPlus в Германия за 50 евро дават Unlimited (без "разумни" и "неразумни" клаузи) към ВСИЧКИ мрежи. При това забележи БЕЗ срочен договор. Ангажимента ти към тях е 1 (eдин) месец. За 30 евро пък получаваш 500 мин във всички мрежи, което предполагам за 80% от абонатите е доволно добра оферта. На мен поне би ми стигала.

http://www.base.de/tarife/tarif-konfigurator.jsf?WT.ac=pk/start/Mein_BASE/A/S0T1/100208&WT.mc_id=bas_000074

Тарифата е Allnet Flat :| При това забележи, че именно EPus често са оплювани, че като цяло са скъпари (woo)

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 19 фев 2010, 09:18

Мда, а в Китай.....а пък в Япония....а в Аржентина....

и нека се върнем към реалността - България....

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 19 фев 2010, 10:06

[Quote][B]http://www.base.de/tarife/tarif-konfigurator.jsf?WT.ac=pk/start/Mein_BASE/A/S0T1/100208&WT.mc_id=bas_000074[/B][/Quote]

Е да де, но нали всички оператори пискат като недоклатени моми, че тук в БГ е най-най-най- евтино и даже е на ръба на себестойността ( която те сами чрез картелни споразумения си я определят )

(woo)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 19 фев 2010, 10:06

[Quote]За 30 евро пък получаваш 500 мин във всички мрежи[/Quote]

В България за тези пари може да изговориш и повече...

Отговори