нови абонаментни планове от виваком

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: нови абонаментни планове от виваком

Мнение от m75 » 19 фев 2010, 21:05

[Quote]наличие на разговори със стационарни зад граница и ЛИПСА на вътрешни такива е доста странно и нелогично явление.[/Quote]

Само така ти се струва. Правиш предположения, не основани на факти.

[Quote]Теорията и практиката с клипването не ги разбирам[/Quote]

Ти си един от двамата участници във форума, който се е хвалил че клипва и единствения който прекъсва разговора и принуждава другия да го набира.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 20 фев 2010, 19:01

[Quote]Само така ти се струва. Правиш предположения, не основани на факти.[/Quote]
Факти колкото искаш. Няма такива, които не говорят със стационарни в България, но говорят с такива извън странат. Поне аз не познавам.
[Quote]Ти си един от двамата участници във форума, който се е [B]хвалил[/B] че клипва и единствения който прекъсва разговора и принуждава другия да го набира.[/Quote]
Цитат за грубите лъжи ще има ли? :| Единственият случай, в който прекъсвам е когато аз искам да набера за моя сметка. ДНЕС и СНОЩИ го направих вече 2 пъти, болни мозъко. Днес говорих 23 минути с Vodafone Гърция, ако това има значение.

m75

Мнение от m75 » 20 фев 2010, 21:07

[Quote]Единственият случай, в който прекъсвам е когато аз искам да набера за моя сметка.[/Quote]

Нда-а, лъжеш, разчитайки че не помня или имаш проблеми с паметта?

>>[Quote]Днес аз примерно говорих с една лекарка, 2 пъти - единия беше точно 40 сек. - погледнах току-що, а другия тя ми звънна - 1:03 мин.[/Quote]

Жалка история, прекъсваш разговора, а после те набират за да се изяснят нещата. Ако имам време ще ти потърся и продължението.

[Quote]Цитат за грубите лъжи ще има ли?[/Quote]

Съмняваш ли се?

>>[Quote]Абонатите на вивател по правило не клипват....
Единствено на братовчедка ми и мъжа и, когато сме в къщи[/Quote]:D

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 21 фев 2010, 15:41

Не знам дали се опитваш да се изкараш идиот или кретен, но в един момент вече няма да знам къде се размива границата между театъра и тъпотата ти...

Къде в цитата който си представил става ясно, че съм [i]прекъснал[/i]? Като изключим произволната интерпретация, за която дори няма повод да бъде предположена, цитатът може да се разшири:
[Quote]Всеки ден чувам по няколко такива експресни разговора. [B]Днес[/B] аз примерно говорих с една лекарка, 2 пъти - единия беше точно 40 сек. - погледнах току-що, а другия тя ми звънна - 1:03 мин. Като нейния разговор завърши с 3-4 ненужни изречения, които [B]ме притесниха, че и товаря сметката[/B], а вече се бяхме разбрали. Явно м-тел-ците подсъзнателно гледат да дърдорят оставащите секунди до 60-та за да "оползотворят" нещо, което така и така плащат, но не им трябва.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=235396&cat_id=1&view=0

От цитата ясно се вижда че става дума за [B][i]два отделни разговора[/i][/B], като дори единият продължава по-дълго от необходимото. Ясно се вижда, че [B][i]не съм се чувствал комфортно когато съм говорил за нейна сметка[/i][/B]. Къде видя [i]прекъснат[/i] разговор и къде видя, че вторият разговор е [i]последвал незабавно[/i] първия, и то по мое нареждане и прекъсване???

Колкото до клипването, може би е от слабата ти памет, но да ти припомня, че b-connect-а за който говоря го държим заради тях. По тяхна молба говорим от нея и клипваме, за да си изговорят и без това НЕНУЖНИТЕ глобулски минути.
АЗ САМИЯ НЕ КЛИПВАМ - [B]ЗВЪНЯ НОРМАЛНО, А ТЕ ЗАТВАРЯТ И МЕ НАБИРАТ.[/B] Набий си го в глобулската тиква. Да ти го нарисувам ли или пак няма да схванеш?
Сега може би ще ми кажеш, че не клипваш на Вива и М-тел? Убеден съм че го правиш постоянно, ако изобщо говориш извън Глобул :D
[i]Ще те помоля да не си правиш свободни съчинения, слагайки ми измислени думи в устата и да не обвиняваш и клеветиш другите заради кухите си приумици.[/i](no)

m75

Мнение от m75 » 21 фев 2010, 16:01

Можеш да си спестиш дългите пояснения за причините поради които клипваш. Това не променя [B]факта [/B]че го правиш.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 21 фев 2010, 16:03

[Quote]АЗ САМИЯ НЕ КЛИПВАМ - ЗВЪНЯ НОРМАЛНО, А ТЕ ЗАТВАРЯТ И МЕ НАБИРАТ.[/Quote]
Кратко и ясно. Трябва да си малоумен, за продължаваш да го твърдиш. Явно е така... (whistle)

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 21 фев 2010, 16:21

Абе, вие двамата добре ли сте изобщо:D:X:X:X

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 21 фев 2010, 17:02

Те явно си имат приказката на тема "клип ми бейби" :D

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 21 фев 2010, 17:11

Е, предполагам, че не познаваш и хора, които карат Ферари, но това дали значи, че такива няма :)

jjf
Регистриран: 11 фев 2010, 13:32

Мнение от jjf » 23 дек 2010, 13:56

Здравейте. Ще питам в тази тема, защото няма смисъл да отварям нова.
В плановете Уникол се употребява израза " Включени минути към фиксирани мрежи". Това означава ли, че важат и за фиксираните мрежи, извън мрежата на Вива или е както при стационарните на Вива? Ще ме таксуват ли по 25 ст. ако звъня на стационарен на Глобул или Мтел?

Отговори