Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Re: Нови МТел Планове 01.2016
Много ми е интересно цените защо са различни от нашия акаунт мениджър... Днес ми прати pdf, но явно със стари цени. Така или иначе съм се спрял на Бизнес смарт L, но... Някакви идеи за ценовата разлика?!
Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
Някой проверил ли е информацията в офис на Мтел и Близу или за момента са само слухове? Под "малки фирми" какъв ли ще е минималния брой карти?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Като гледам тези планове и като знам аз на какъв план съм(корпоративна група) на мтел и направо си нямате представа за какво дране става дума :D няма да ви споделям да не ви дразня, но таксите са определено много високи за тези отстъпки.
Re: Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
1000 min за 10 лв е реална.
Re: Re: Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
Днес бях в офис на Близу и ми предложиха 7 GB интернет и неограничени разговори за 15 лева, било само за клиенти на Близу. В Сердика Център ми го предложиха.
Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
Нали се сещаш, че едно е корпоративна група от 200 карти, друго е от 2...
Да не си на военна такса 10,92?
Тая оферта вече всички я знаят.
Само аз ли виждам линк към Докс и не мога да изтегля файла?
Тая оферта вече всички я знаят.
Само аз ли виждам линк към Докс и не мога да изтегля файла?
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Сподели какво ползваш приблизително.
Няма да е лошо да предложат пакет боб+домашен интернет от близу.Аз подписах 3м договор за 9.99 на близу за 100мегабита и като изтече остава безсрочен на цена 9.99лв но скороста пада на 25 мегабита,но няма проблем да се поднови за нови 3м отново със скорост 100!Ако може да се комбинира с план на боб за допълнителна отстъпка ще е идеално за хора нежелаещи обвързване с оператори като мен!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Щях да се изненадам да си кажем ,честно ако бяха си провалили картелните договорки между 3-те оператора и биха предложили същите неща и за обикновените граждани. Даже ми стана смешно, днес като ходиш да си плащам в Мтел дам ме питат на кой оператор съм, след като малко над 1 месец вече съм се прехвърлил от Мтел на Теленор и в същото време ще ми предлагат оферта за прехвърляне на номер към тях :D.