Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
В единия офис на Близу в Ст.Загора нямаха карти днес.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
[Quote]Нали се сещаш, че едно е корпоративна група от 200 карти, друго е от 2...[/Quote]
Да така е , но все пак себестойноста за подръжка на мрежата+печалба е много по ниска от тези бизнес планове. Имам предвид че са много надвишени цените.
[Quote]Да не си на военна такса 10,92?
Тая оферта вече всички я знаят.[/Quote]
Позна почти... на 12 лв съм с ДДС и всичко е неограничено Бг+ ЕС. Чак се чудя къде им е печалбата.
Да така е , но все пак себестойноста за подръжка на мрежата+печалба е много по ниска от тези бизнес планове. Имам предвид че са много надвишени цените.
[Quote]Да не си на военна такса 10,92?
Тая оферта вече всички я знаят.[/Quote]
Позна почти... на 12 лв съм с ДДС и всичко е неограничено Бг+ ЕС. Чак се чудя къде им е печалбата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови МТел Планове 01.2016
[Quote]Чак се чудя къде им е печалбата.[/Quote]
И аз като го попитах нашия акаунт мениджър и отговорът му беше: въобще не ги мисли. "Печелят и то добре, обаче и толкова много се краде и се вземат безумни решения, че чак не ми се говори."
И аз като го попитах нашия акаунт мениджър и отговорът му беше: въобще не ги мисли. "Печелят и то добре, обаче и толкова много се краде и се вземат безумни решения, че чак не ми се говори."
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Каква си параметрите на плана за Военни 10,92?
Някой тук ползва ли такъв?
Някой тук ползва ли такъв?
Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Да аз ползвам такъв:
12лв. Такса,Неограничени разговори към всички национални мрежи + Неограничени разговори към ЕС,Неограничен интернет на максимална скорост,Неограничени Смс-и към България.
Другото хубаво,можеш да прехвърлиш до 4 карти на действаш договор към тая оферта,за справка аз прехвърлих 2 от договор на 24,90лв.Единственото условие е да ти остава по малко от година от договора и да нямаш телефон на лизинг към плана.
Единствено можеш да навъртиш сметка от номерата с 0700 и от ММС- които не са безплатни.
12лв. Такса,Неограничени разговори към всички национални мрежи + Неограничени разговори към ЕС,Неограничен интернет на максимална скорост,Неограничени Смс-и към България.
Другото хубаво,можеш да прехвърлиш до 4 карти на действаш договор към тая оферта,за справка аз прехвърлих 2 от договор на 24,90лв.Единственото условие е да ти остава по малко от година от договора и да нямаш телефон на лизинг към плана.
Единствено можеш да навъртиш сметка от номерата с 0700 и от ММС- които не са безплатни.
Ето и една снимка с офертата
и с какво военните са по-различни от останалите хора, че има такъв неограничен план за 10 лв за тях???
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Явно си имат някакви сключени договори с Мтел и като гледам явно доста са променили самите планове за военните спрямо преди няколко години. На практика това показва само каква е реалната цена на подобен план и каква печалба имат спрямо стандартните планове за граждани. После мрънкат като им се каже, че печелят милиони, а ги мързи да си модернизират и подобряват мрежите.
С това че корпоративната им група е от сорта на 20 000 карти!Една средно голяма фирма колко карти ще вземе:100-200 ?
[Quote]Позна почти... на 12 лв съм с ДДС и всичко е неограничено Бг+ ЕС. Чак се чудя къде им е печалбата. [/Quote]
Не ЕС - цял свят. Мобилни стационарни - няма значение.
Може би са станали социално дружество.
При военните е 10,92. Няма 12лв. Имаше. Вече няма.
Не ЕС - цял свят. Мобилни стационарни - няма значение.
Може би са станали социално дружество.
При военните е 10,92. Няма 12лв. Имаше. Вече няма.