Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
[B]Добре си го написал но малко(много) мяза на свободно съчинение по картинка, предвид на това че не си на договор а караш на ваучер като трайно безработен.
Хайде качи си тук номера и ще ти напиша какво ползваш и на каква цена. [/B]
[Quote]10 000лв не се плащат въобще.[/Quote]
[B]Да бе иска ти се, защо не го пуснат този план и за частни лица питал ли си се ? Запитай се, няма да сгрешиш.[/B]
[Quote]разговорите са без ограничение, или са 65000 минути или нещо подобно, просто за целите на матем. отчитане.[/Quote] [B]При М-тел няма подобни математически уравнения, в фактурата ти се начислява всеки проведен разговор и после ти приспадат изговореното като отстъпка от фактурата и остава дължима само таксата+(смс-ите) ако имаш изпратени.[/B]
[Quote]нет-а е неограничен, разделен на бързи и бавни,[/Quote] [B]Ей на това му викам "НЕОГРАНИЧЕН" !!![/B]
[Quote]може да е общ за групата и на всяка карта - тук е според това дали си плащаш или искаш да плащаш много.[/Quote] [B]То това е концерт по желание в стил "който плаща пиентето поръчва и музиката", предвид на това че ти не плащаш пиенето съответно няма да поръчаш и музиката.[/B]
[Quote]водещия на групата, вече лично може да ограничи потреблението на всяка карта, както му е кеф или както го заложи[/Quote] [B]Факт[/B]
Хайде качи си тук номера и ще ти напиша какво ползваш и на каква цена. [/B]
[Quote]10 000лв не се плащат въобще.[/Quote]
[B]Да бе иска ти се, защо не го пуснат този план и за частни лица питал ли си се ? Запитай се, няма да сгрешиш.[/B]
[Quote]разговорите са без ограничение, или са 65000 минути или нещо подобно, просто за целите на матем. отчитане.[/Quote] [B]При М-тел няма подобни математически уравнения, в фактурата ти се начислява всеки проведен разговор и после ти приспадат изговореното като отстъпка от фактурата и остава дължима само таксата+(смс-ите) ако имаш изпратени.[/B]
[Quote]нет-а е неограничен, разделен на бързи и бавни,[/Quote] [B]Ей на това му викам "НЕОГРАНИЧЕН" !!![/B]
[Quote]може да е общ за групата и на всяка карта - тук е според това дали си плащаш или искаш да плащаш много.[/Quote] [B]То това е концерт по желание в стил "който плаща пиентето поръчва и музиката", предвид на това че ти не плащаш пиенето съответно няма да поръчаш и музиката.[/B]
[Quote]водещия на групата, вече лично може да ограничи потреблението на всяка карта, както му е кеф или както го заложи[/Quote] [B]Факт[/B]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
аз нарочно пиша общо
няма нужда да ми вярваш, не си й длъжен.
защо го няма за физ. лица - така е решил оператора, тук пишем за корпор. планове-
дори бонус - турая сателитите са безплатни в тоя план
може да пишеш колкото си желаеш, все тая - това не променя офертата и договора.
успехи
няма нужда да ми вярваш, не си й длъжен.
защо го няма за физ. лица - така е решил оператора, тук пишем за корпор. планове-
дори бонус - турая сателитите са безплатни в тоя план
може да пишеш колкото си желаеш, все тая - това не променя офертата и договора.
успехи
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
[Quote]аз нарочно пиша общо[/Quote]
[B]Ти така си пишеш по принцип, явно толкова си можеш.[/B]
[Quote]няма нужда да ми вярваш, не си й длъжен.[/Quote]
[B]Факт, доказан във времето.[/B]
[Quote]защо го няма за физ. лица - така е решил оператора, тук пишем за корпор.[/Quote] [B]Я напиши ти какви условия за корпоративен клиент (прима балерина) използваш че биеш камбаната по теми които не те засягат и над които нямаш и няма да имаш поглед.[/B]
[Quote]планове - дори бонус - турая сателитите са безплатни в тоя план[/Quote] [B]Само в мечтите ти е така, отново факт г-н Х.Хехов.[/B]
[Quote]може да пишеш колкото си желаеш, все тая - това не променя офертата и договора.[/Quote] [B]Отново факт , но нямам изгода и желание да го правя.[/B]
[Quote]успехи[/Quote] [B]На теб също, смени ли си рутера ? Събра ли пари за рутер ? Булсат прекараха ли вече нет да се откачиш от Еврокома ?[/B]
[B]Ти така си пишеш по принцип, явно толкова си можеш.[/B]
[Quote]няма нужда да ми вярваш, не си й длъжен.[/Quote]
[B]Факт, доказан във времето.[/B]
[Quote]защо го няма за физ. лица - така е решил оператора, тук пишем за корпор.[/Quote] [B]Я напиши ти какви условия за корпоративен клиент (прима балерина) използваш че биеш камбаната по теми които не те засягат и над които нямаш и няма да имаш поглед.[/B]
[Quote]планове - дори бонус - турая сателитите са безплатни в тоя план[/Quote] [B]Само в мечтите ти е така, отново факт г-н Х.Хехов.[/B]
[Quote]може да пишеш колкото си желаеш, все тая - това не променя офертата и договора.[/Quote] [B]Отново факт , но нямам изгода и желание да го правя.[/B]
[Quote]успехи[/Quote] [B]На теб също, смени ли си рутера ? Събра ли пари за рутер ? Булсат прекараха ли вече нет да се откачиш от Еврокома ?[/B]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
ха, С , не знаех, че си ти.
знаеш къде съм - ела по всяко време. чакам те с отворени обятия.
относно рутера - да, супер е новичкия ми - все пак от 2 години не сме се чували - странно - защо ли?
относно булсат - благодаря ти, че ми даде номера на човека от тяхната фирма - само добри неща мога да кажа за тях.
относно офертата - като се видим, ще ти покажа договора и всичко останало и най-искрено се надявам, че булсат ще направят подобен план.
знаеш къде съм - ела по всяко време. чакам те с отворени обятия.
относно рутера - да, супер е новичкия ми - все пак от 2 години не сме се чували - странно - защо ли?
относно булсат - благодаря ти, че ми даде номера на човека от тяхната фирма - само добри неща мога да кажа за тях.
относно офертата - като се видим, ще ти покажа договора и всичко останало и най-искрено се надявам, че булсат ще направят подобен план.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
[Quote]знаеш къде съм - ела по всяко време. чакам те с отворени обятия.[/Quote] Предния път като бях у ваше село не се показа, другата седмица пак ще минавам и ще ти звънна пак да се видим, дано не си ангажиран да расаждаш домати че да ми отделиш 10-15 от безценните ти минути.
[Quote]относно офертата - като се видим, ще ти покажа договора и всичко останало и най-искрено се надявам, че булсат ще направят подобен [/Quote] На примата няма договори, нещо си в грешка. Ако имаш договор качи го, на мен всичко ми е неограничено ама буквално "разговори и нет на бърза скорост".
[Quote]относно офертата - като се видим, ще ти покажа договора и всичко останало и най-искрено се надявам, че булсат ще направят подобен [/Quote] На примата няма договори, нещо си в грешка. Ако имаш договор качи го, на мен всичко ми е неограничено ама буквално "разговори и нет на бърза скорост".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
доматите са си домати.
всяка прима е с договор на всеки оператор по света и на тази планета.
не смятам да обсъждам личните си отношения с теб пред форума.
и ако ти имаш всичко безплатно - сложи тук всички договори и скрен шотове - нека аз селянчето да вида какво правите вие големите играчи
моля
всяка прима е с договор на всеки оператор по света и на тази планета.
не смятам да обсъждам личните си отношения с теб пред форума.
и ако ти имаш всичко безплатно - сложи тук всички договори и скрен шотове - нека аз селянчето да вида какво правите вие големите играчи
моля
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
[Quote]доматите са си домати[/Quote]
[B]Но не когато ги ядеш с колците.[/B]
[Quote]всяка прима е с договор на всеки оператор по света и на тази планета.[/Quote] [B]Вие на земята (земляните) явно още се връзвате на договори за предплатени услуги и мислите че сте корпоративни клиенти.[/B]
[Quote]не смятам да обсъждам личните си отношения с теб пред форума[/Quote] [B]Чест и почитания, след последния път когато се чухме се радвам че като мен държиш на отношенията ни.[/B]
[Quote]и ако ти имаш всичко безплатно - сложи тук всички договори и скрен шотове - нека аз селянчето да вида какво правите вие големите играчи
моля[/Quote] Нямам, и аз съм на Прима.
[B]Но не когато ги ядеш с колците.[/B]
[Quote]всяка прима е с договор на всеки оператор по света и на тази планета.[/Quote] [B]Вие на земята (земляните) явно още се връзвате на договори за предплатени услуги и мислите че сте корпоративни клиенти.[/B]
[Quote]не смятам да обсъждам личните си отношения с теб пред форума[/Quote] [B]Чест и почитания, след последния път когато се чухме се радвам че като мен държиш на отношенията ни.[/B]
[Quote]и ако ти имаш всичко безплатно - сложи тук всички договори и скрен шотове - нека аз селянчето да вида какво правите вие големите играчи
моля[/Quote] Нямам, и аз съм на Прима.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
след като отказваш да публикуваш каквото и да било, тогава защо целия този шум и писане?
всичко, което съм написал, отговаря на обективната и документална истина, но има и клаузи за конфд.
това е.
успехи на всички
всичко, което съм написал, отговаря на обективната и документална истина, но има и клаузи за конфд.
това е.
успехи на всички
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
[Quote]след като отказваш да публикуваш каквото и да било[/Quote]
никога не съм ти отказвал нищо и добре го знаеш, но както ти написа има и клаузи за конфденциалност.
Искам да добавя че не съм автор на темата, автор е потребител: alexandrov1
Към него отнеси въпроса "тогава защо целия този шум и писане?" :X
Също интересен е въпроса защо няма такива теми за другите два оператора ?
никога не съм ти отказвал нищо и добре го знаеш, но както ти написа има и клаузи за конфденциалност.
Искам да добавя че не съм автор на темата, автор е потребител: alexandrov1
Към него отнеси въпроса "тогава защо целия този шум и писане?" :X
Също интересен е въпроса защо няма такива теми за другите два оператора ?