Нови допълнителни пакети - CALL UNLIMITED; CALL NATIONAL; CALL GLOBUL
Re: Нови допълнителни пакети - CALL UNLIMITED; CALL NATIONAL; CALL GLO
Малко пояснение - лимитът ти покрива текуща сметка и ако имаш излязла фактура. Което значи, че при кредитен лимит 40лв, можеш да направиш текущи 40лв разговори - което е без такса, без ДДС, без каквито и да е допълнителни услуги. Така че е напълно възможно сметката ти да е 68лв и да не е надписана. За да си сигурен в това, че е или не е - погледни си подробната разпечатка.
Договорът ти не се подновява/прекратява автоматично - за всяко от двете действия ти трябва лично да отидеш в офис на Глобул и съответно да преподпишеш или да подадеш молба за прекратяване. Дата не е важна - важно е да имаш 12 излезли фактури. Точно кога можеш да подадеш такова заявление без неустойки можеш да разбереш в офис на Глобул, струва ми се и оператор би могъл да ти даде подобна инфромация.
40 лева е кредит без ДДС. с ДДС става 48. При 68 лева сметка, 20 лева остават за таксата. Човека да кже толкова ли е абонаметния му план.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ами тук те подкрепям напълно! След като се отнасят към тебе като котка с мишка, край на филма и толкова.
Пак не се вързва сметката, нямах стара неплатена фактура. Дори и с ДДС получаваме кредитен лимит 48 лв+15 лв месечна такса с ДДС=63 лв с ДДС. А сметката е 68 лв и някакви стотинки
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
А бе с кредитния лимит няма да ти се върже сметката :)
Преди 5 години и аз имах кредитен лимит 50 лв. с ДДС, и си ми треснаха сметка 64 лв. А до предния ден при заявка за текуща сметка получавах 38 лв. без да съм говорил повече.
Като добавим таксата, която влизала в лимита, като добавим ДДС-то, което не ти включват и не ти споменаваха дори с уточнението "bez DDS" в справките, като добавим и многочасовото закъснение в агрегирането на последните разговори (все пак лампи са това) и изведнъж някак си се оказваш мнооооого над това, в което са те убеждавали че дължиш и мноооого над лимита дори... :)
Ей затова и заради още куп шмекерии с CSD и GPRS сесиите и тоталното им безхаберие съм приключил с този оператор оттогава.
Преди 5 години и аз имах кредитен лимит 50 лв. с ДДС, и си ми треснаха сметка 64 лв. А до предния ден при заявка за текуща сметка получавах 38 лв. без да съм говорил повече.
Като добавим таксата, която влизала в лимита, като добавим ДДС-то, което не ти включват и не ти споменаваха дори с уточнението "bez DDS" в справките, като добавим и многочасовото закъснение в агрегирането на последните разговори (все пак лампи са това) и изведнъж някак си се оказваш мнооооого над това, в което са те убеждавали че дължиш и мноооого над лимита дори... :)
Ей затова и заради още куп шмекерии с CSD и GPRS сесиите и тоталното им безхаберие съм приключил с този оператор оттогава.