Нови допълнителни пакети - CALL UNLIMITED; CALL NATIONAL; CALL GLOBUL

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Нови допълнителни пакети - CALL UNLIMITED; CALL NATIONAL; CALL GLO

Мнение от Capo_69 » 01 май 2009, 16:14

@board:
"При положение,че за тези 5 лева не можеш да проведеш 10мин видео разговор , струва ли ти се нормално да ти позволят да си говориш по 10часа на ден за толкова?"

Ами какъв ли "напън" би трябвало да преживеят от ГлоБул ако го напишат това което казваш.
Явно е доста трудно :-D
Или рекламата им ще отиде в небитието - виждате ли тука е най-доброто :-D

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 01 май 2009, 16:15

Тогава да си прекръстят плана на "Possibly Lymited", а не да преиначават "така ще е, ама ако еди какво си, ще е иначе" :))))

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 01 май 2009, 16:17

Да не пишат UNLIMITED - ясно се изразих. Това е нормалното поведение.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 01 май 2009, 16:17

На мен лично ми е интересен единствено Call National пакетът, защото ако евентуално стана клиент на Глобул ще ми трябва. И е хубаво наличието на всякакви подобни пакети.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 01 май 2009, 16:25

@board:
"На мен лично ми е интересен единствено Call National пакетът, защото ако евентуално стана клиент на Глобул ще ми трябва. И е хубаво наличието на всякакви подобни пакети."

Съгласен съм :-)
Всеки си избира на кое "Хоро" да се хване, но едно е ясно.
При крачка в страни се плаща скъпо :-D
Това ми звучи като договор от "99999" точки които требе да подпише абоната.
Иди и чети :-D и с този ситен шрифт :-D
И особено да четеш всички условия по всички индивидуални "99999" тарифи :-D и да гадаеш какво има между редовете им.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 01 май 2009, 16:31

Затова ми харесват Вивател - Примерно при "Златните" тарифи - хем много митути към всички, хем минути в собствената мрежа, хем подарък включени МВ, или както споменах "Симпатия"-та с наистина Unlimited разговори между двата номера и най-вече никакви допълнителни увъртания от сорта на глобулските - това отблъсква потенциалните клиенти.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 01 май 2009, 16:46

Това е реклама бе хора, а всеки "лъже" в рекламите. "Неограничено" в рекламите, не задължително означава това.
Като ти кажат, че праха за пране X чисти всички петна - ти помисляш ли си, че наистина чисти "ВСИЧКИ" петна?

Хубаво е, че поне е упомената ясно на сайта, а наистина не се намира на 13-та страница от договор.

Ясно е, че услугата не може да е без лимит, но определено е тъпо, че не дефинират какъв всъщност е лимита. @asenna5 каза, че след празниците ще обясни какво всъщност означава това "разумно ползване".

Спирам до тук, защото темата всъщност грам не ме интересува и си споря за спорта :)

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 01 май 2009, 16:52

"Ясно е, че услугата не може да е без лимит" - не, не е ясно Поне една* да сложат, а после да доуточняват. Това е нормалната практика все пак Никой не е против предложенията, а против формулирането и условностите. И ние не спорим, а нека по този начин се видят грешките и обменим информация и не бъдем тъпи консуматори доверяващи се на реклама заемаща цяла(!) една страница във вестник, за когото съм платил

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 01 май 2009, 17:05

Реклама или не, ако имахме, функционираща некорупирана институция, щяхме да четем, че на Глобул или на еди кой си е наложена глоба, ама наистина глоба за подвеждаща реклама.

Поне се радвам, че сме в Европа, поне да се оправим малко, но доста инати мулета има в България дето се пънат. Но няма да е вечно. Вече започнаха арестите на лица в България по заповед на Брюксел. Не са само онези двамцата. Още много са, повечето сред властта и закриляни от властта. Но и това няма да е вечно ;)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 01 май 2009, 17:10

От трите виждам смисъл единствено в Call National.

GLOBUL Unlimited 1 е другия пакет, който силно мами към стръвта. (2 и 3 са малко нереални, малко биха се абонирали). Чудесно е за двойки, които комуникират много... ъ-ъ но "разумно". Както винаги обещаното от Глобул не е това, което е (тук ми се обаждат стари кошмари).

"GLOBUL има право да ограничи изходящите разговори, SMS, MMS и видеоразговори към избраните номера при използване на услугата GLOBUL Unlimited с оглед гарантиране на разумното потребление от страна на абоната."

момент, има и още:

"В допълнение, GLOBUL си запазва правото да въведе ограничение по отношение на потреблението на услугата GLOBUL Unlimited, ако технически причини изискват това."

Що за подигравка е това аз не знам. Първо с ангелогласни заглавия се говори за UN-LIMITED (сиреч НЕ-ОГРАНИЧЕНОСТ) а после се правят 1000 уточнения за право на ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ. Този филм съм го гледал, благодаря.

Отговори