Нови модератори
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Нови модератори
Не е лош обаче има толкова много противници във форума че бързо ще го накарат да се откаже.Иначе нямам нищо против.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ясно е, че ще бъдат изгонени тези, които защитават Мтел. Другите няма да бъдат пипнати. От сега ви го казвам. Щом досега потребители, които е трябвало да са изгонени вече няколко пъти, са най-aктивните потребители на форума, смятайте за какво става въпрос.
Най-добре да бъде закрит този форум. Абсолютно ненужен е!
Най-добре да бъде закрит този форум. Абсолютно ненужен е!
Няма такова нещо. Само троловете. Да речем теб:)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Най-добре да бъде закрит този форум. Абсолютно ненужен е![/Quote]
Не той е ненужен а ти!Ако изчезнеш никой няма да забележи липсата ти.Обаче ако изчезне той... ще ти паднат приходите от тролската реклама :P
Не той е ненужен а ти!Ако изчезнеш никой няма да забележи липсата ти.Обаче ако изчезне той... ще ти паднат приходите от тролската реклама :P
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]По отношение на KOBRETI,КОБРЕТИ,Hakera,OLX99,Luke_Netwalker,Димитър и други кога ще им бъдат ограничени профилите ? Всички се възмущават от поведението им а нищо не се случва.[/Quote]
Постовете ти от доста време са единствено подвеждаща реклама на гаражната фирмичка, чийто собственик по няколко пъти на ден си мени ника и му налагат бан за простащина и вулгарно поведение (последно не се ли представя като КОБРЕТИ в тази тема). Всички се възмущават от поведението на двама ви,а имаш наглостта да говориш за ограничаване на профили и да се самопредлагаш за администратор. Господи, кога ще си събереш вересиите?!
Постовете ти от доста време са единствено подвеждаща реклама на гаражната фирмичка, чийто собственик по няколко пъти на ден си мени ника и му налагат бан за простащина и вулгарно поведение (последно не се ли представя като КОБРЕТИ в тази тема). Всички се възмущават от поведението на двама ви,а имаш наглостта да говориш за ограничаване на профили и да се самопредлагаш за администратор. Господи, кога ще си събереш вересиите?!
Добре бе човек, защо пишеш глупости сега? Защо не се извиниш след като и ти не падаш по-долу? Ето това си го отправил към собственика на сайта:
[Quote]Комплексарче, какво си мислиш, че постигаш като ми блокираш постовете?[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/440441/6/0/31/re-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0
Предлагам да си простиме глупостите и да забравим всичко!
[Quote]Комплексарче, какво си мислиш, че постигаш като ми блокираш постовете?[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/440441/6/0/31/re-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0
Предлагам да си простиме глупостите и да забравим всичко!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Опа, тебе те пропуснах - номинация от мен и за @edin ;)
[Quote]Най-добре да бъде закрит този форум. Абсолютно ненужен е![/Quote]
Като ти е ненужен, натисни хиксчето горе вдясно и не влизай повече...
Като ти е ненужен, натисни хиксчето горе вдясно и не влизай повече...
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]Добре бе човек, защо пишеш глупости сега? Защо не се извиниш след като и ти не падаш по-долу?[/Quote]
Аз за теб нищо не съм казал. Това малко ми прилича на "Гузен негонен бяга". И не пиша глупости, а верни неща. Към никого не съм се обръщал, използвайки терминологията с която бъкат твоите постове (за шефа ти да не говорим) и която доброто възпитание ми пречи да повтарям тук. Затова се налага по няколко пъти на ден да се извиняваш. Но щом някой каже нещо против шефа ти (макар и вярно) забравяш за извиненията.
Аз за теб нищо не съм казал. Това малко ми прилича на "Гузен негонен бяга". И не пиша глупости, а верни неща. Към никого не съм се обръщал, използвайки терминологията с която бъкат твоите постове (за шефа ти да не говорим) и която доброто възпитание ми пречи да повтарям тук. Затова се налага по няколко пъти на ден да се извиняваш. Но щом някой каже нещо против шефа ти (макар и вярно) забравяш за извиненията.
[Quote]По отношение на KOBRETI,КОБРЕТИ,Hakera,OLX99,Luke_Netwalker,Димитър и други кога ще им бъдат ограничени профилите ? Всички се възмущават от поведението им а нищо не се случва.
Май има и платени, пишещи онова което им се каже ?[/Quote]
Я кажи какво ми е възмутително в поведението, това че имам СМЕЛОСТА да казвам истината право в очите?! И понеже тя боли, гледаш да си го изкараш на другите вместо да погледнеш собственото си поведение, СРАМОТА!
Понеже още никой не го е направил, ще се самопредложа. До колкото мога се старая да съм обективен, и казвам истината за проблемите на мобилните у-ва, ОС и хората
Май има и платени, пишещи онова което им се каже ?[/Quote]
Я кажи какво ми е възмутително в поведението, това че имам СМЕЛОСТА да казвам истината право в очите?! И понеже тя боли, гледаш да си го изкараш на другите вместо да погледнеш собственото си поведение, СРАМОТА!
Понеже още никой не го е направил, ще се самопредложа. До колкото мога се старая да съм обективен, и казвам истината за проблемите на мобилните у-ва, ОС и хората