Нови модератори

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Нови модератори

Мнение от geleto_ » 14 юли 2014, 22:50

И тази тема стана какго всички:P

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 14 юли 2014, 22:55

Нищо, вашното е, че привлякохме вниманието на Мишо Бехар и се е заел да направи нещо по въпроса.

Които и да са модераторите, съм сигурен, че той ще ги наглежда какво правят, така че няма да си позволяват злоупотреби, а ще трябва наистина да чистят форума от глупости и лайна. От което дори и да не е съвсем, нещата ще се подобрят определено.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 14 юли 2014, 22:56

Извинявай, забравих те. Предлагам @geleto, да получи пълни-глобални права и да стане пълноценен модератор, не само в секция \"Самсунг\".
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 14 юли 2014, 23:02

[Quote]И тази тема стана какго всички[/Quote]

Абсолютно си прав. Но нещата тръгнаха в тази посока откакто във форума се активизира добре познатия на всички многолик бизнесмен. Зариби няколко човека и започнаха да превръщат всяка тема в реклама на съмнителните му услуги. А ако някой им кажеше нещо напреки беше заливан с потоци от псувни и простотии. И сега някои от тези индивиди се самопредлагат за модератори.

P.S. Явно на хората им харесват такива неща, като гледам как стремглаво нараства броя на прегледалите темата.;)

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 14 юли 2014, 23:50

Аз даже се чудих защо @geleto_ все още не е глобален модератор... :)
S9+

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 15 юли 2014, 07:42

Поздравления за намерението да се въведе поне малко ред във форума. Няма нужда да казвам какво е положението напоследък.

Моите предложения са: Стефан :), A4i, teou, SwollenMembers, sir george, като уточнявам, че не съм вземал съгласието им.

Не мога да не изкажа и искреното си възмущение за някои от вече предложените, като Ванката и нагло самопредложилия се Capo_69. Hakera-a и Luke_netwalker много добре са им отговорили.

Гелето? Без да имам нищо лично, що за номинация? Този човек не е написал пост повече от едно изречение, често и не по темата, а и е неграмотен.

За самопледложилия се olx99 трябва да се каже, че това е поредната регистрация на компрометиралия се и с наложен бан Rоsen Petkov, с прозвище „терминалчето”. Който иска може да го пусне в търсачката да види, що за човек иска да става модератор.

Ще се позволя да те посъветвам да изберете модераторите вие, там какъвто екип сте, а не да гласуваме ние потребителите, защото виждаш какви предложения се правят и както се правят, така и ще се гласуват. Също така хората натоварени с тези функции, според мен не бива да се афишират. Тяхното присъствие във форума трябва да бъде елегантно, незабележимо, а не както до сега: „ей аз съм със пагон внимавай какво ще ти се случи” или „ ти си модератор защо защищаваш лошите от Епъл”. Форумът достатъчно вече е имал подобни модератори.

Успех в начинанието и действаийте бързо, защото тази простотия трудно се понася...

МеGаTеl
Регистриран: 15 юли 2014, 07:17

Мнение от МеGаTеl » 15 юли 2014, 07:45

[Quote]Hakera-a и Lukewalker[/Quote]

Здравейте, само им проследете постовете на тези двамата и можете да им предложите да си закупят акции и да станат съсобственици в форума.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 15 юли 2014, 08:27

[Quote]Hakera-a и Luke_netwalker много добре са им отговорили.[/Quote]

Какво са отговорили толкова? Мисля, че го изтипосах даже единия доста добре. Плюс това точно ти си човека, който няма ни едно мнение в полза на някой потребител! Единственно си недоволен, заяждаш се почти винаги с потребителите, дори и в малкото случаи в които пишеш!;) Не искам да падам на нивото ти и спирам да ти пиша, но не видях никъде да се извиниш. И @AVKansazov, и @Apple_fan се извиниха, въпреки, че не са прегрешили, колкото мен примерно! Но се извиниха!!! Модератор, който не бих препоръчал с две ръце и два крака - това си ти. 90% от потребителите тук сме цапали темите, в това число влизаш и ти!

Хубав ден на всички!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 15 юли 2014, 08:37

някой може ли да ми каже как се закрива акаунт

или ако може модераторите да ми блокират ip то че почна да ми се гади вече

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 15 юли 2014, 09:27