Нови модератори
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Нови модератори
Не ти пратих, защото ти така или иначе беше модератор на една секция :) От тук нататък всички ще са модератори на всички секции. Надявам се наистина да няма нужда от модериране повече и да вдигнем нивото на форума, до това което трябва да бъде.
Успех и от мен на всички :)
Успех и от мен на всички :)
Успех, на новите модератори.
Време е всички да се променим за доброто на форума.
Време е всички да се променим за доброто на форума.
:| Лично аз забелязвам вече [B]леко престараване[/B] с понятието \"добър тон\" от страна на някои нови модератори...
Мисля ,че когато се иронизира (нормално) в някои мнения ,това не е основание коментара да бъде цензуриран или маркиран ,като подобен т.е. ,че тона е груб или вулгарен...
Ако няма простотии и директни обиди ,според мен може да се допуска и по-свободна дискусия...
Лично мнение,но мисля ,че не е лишено от логика въпреки,че разбирам ,колко трудно е да се постигне 100% обективност.
Мисля ,че когато се иронизира (нормално) в някои мнения ,това не е основание коментара да бъде цензуриран или маркиран ,като подобен т.е. ,че тона е груб или вулгарен...
Ако няма простотии и директни обиди ,според мен може да се допуска и по-свободна дискусия...
Лично мнение,но мисля ,че не е лишено от логика въпреки,че разбирам ,колко трудно е да се постигне 100% обективност.
Ники, нямам нищо против теб. Опитваме се няколко модератора да върнем добрия тон във форума. Няма друг начин и ми е ясно, че ще се намерят хора, които да ни намразят. Всички мнения са били напълно обективно редактирани, където е имало нужда!
Всичко след твоето мнение е пълен спам и отива в небитието!
Всичко след твоето мнение е пълен спам и отива в небитието!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Действай смело ;) Особен в началото трябват по-крути мерки, докато се кротне положението и се убие набраната инерция за спам и хейт...
Темата е отключена! Надявам се, че вече няма да я пълните с щуротии!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Адаш пускай е да си върви надолу по реда. Или е изтрии. Мисля че си изпълни мисията. Няма за какво да виси горе. Който искахме да е модератор Мишо го направи за което му Благодаря много.
И аз мисля , да се пуска да си върви по реда(yes)
ПЪК И ТЪКМО СЪМ СТОТНИЯ:P:P:P
ПЪК И ТЪКМО СЪМ СТОТНИЯ:P:P:P