Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Прав си за разговорите,това е реалната сума,но за шума не си прав.
Струва си и още как,най-малкото ще поразмърда пазара и ще накара тиквите от Мтел и Глобул да предложат нещо малко по-добро от и без това оскъдните им оферти.
Струва си и още как,най-малкото ще поразмърда пазара и ще накара тиквите от Мтел и Глобул да предложат нещо малко по-добро от и без това оскъдните им оферти.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
E to e qsno. Spored men e OK, ako si abonet na mtel i minesh na vivatelskata zlatna tarifa ot 40 lv. Shteshe da e dobre da davaha tel-ove ...
Хе, хе, ами опровергай ме. Средните доходи от един абонат са 18-22 лв при Глобул и Мтел, а при Вивател вероятно по-ниски. Сега махни фирмените абонати, които правят по-големите сметки и какво остава за обикновените абонати?
Аз не зная как ще говориш за 10-15 лв с карта на Мтел или Глобул, освен ако не визираш няколкото отпуснати с мъка номерца от техните мрежи :-) Всеки си има глава на раменете, тъй че ако разсъждаваме трезво, в никакъв случай не можем да сравним ментелските и глобулски карти с това предложение. Ако си 75 набор, предполагам можеш да си направиш една проста елементарна сметка къде излиза най евтино, нали така
Много ми се иска да си прав и другите оператори да се размърдат, всички печелим от това :). В това отношение шума е дори полезен. Прави впечатление как в последните си оферти Вивател залага на интернета, а тази услуга не е много популярна. Колко хора съм агитирал поне един JIMM да си сложат...
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
И защо мислиш не беше популярна досега?
Защо хората носеха скъпите си телефони,наблъскани със стотици функции,като украшения?
Все си мисля,че когато цените на тези услуги придобият разумни граници,ще започне и масовото тяхно използване.
А нека си спомним,че и гласовите услуги преди 10-ина години не бяха много популярни ;)
Защо хората носеха скъпите си телефони,наблъскани със стотици функции,като украшения?
Все си мисля,че когато цените на тези услуги придобият разумни граници,ще започне и масовото тяхно използване.
А нека си спомним,че и гласовите услуги преди 10-ина години не бяха много популярни ;)
кой друг предлага толкова часове за 40 евро (700мин)? "ТОП" бизнес плана на мобилтел за корпоративни клиенти е по-скъп като ударим чертата (галактика 300мин=80лв). Вивата остава на 30 сек таксуване вместо обичайните 60... не разбирам какво искате? Щом телефона който предлагат ви е скъп, си го купете от глобул или мобилтел!
Няма угодия...
П.С. Забравих да спомена - сега имаме и 100 МБ мобилен трафик на масата - някой искаше да браузва и да си проверява мейла. Или сега ще кажете, че нямате нужда точно от това, а ако можеше съотношението минути-трафик да е друго.
Едва ли всички едноивременно ще бъдат доволни. Остава малко време докато разберем кой кой (ще) е!
Няма угодия...
П.С. Забравих да спомена - сега имаме и 100 МБ мобилен трафик на масата - някой искаше да браузва и да си проверява мейла. Или сега ще кажете, че нямате нужда точно от това, а ако можеше съотношението минути-трафик да е друго.
Едва ли всички едноивременно ще бъдат доволни. Остава малко време докато разберем кой кой (ще) е!
"Аз не зная как ще говориш за 10-15 лв с карта на Мтел или Глобул"
Много просто, абонамент за 5-10 лв., а предплатените и за по-малко. Все пак става въпрос за средни стойности, има и хора дето харчат и повече.
"в никакъв случай не можем да сравним ментелските и глобулски карти с това предложение"
Нека опитаме ;). За 20 лв. - 60 мин. със Сребърната тарифа или от 58 до 140 мин с FROG. Предимство за Сребърната (освен интернета, който не е за всеки) са 30-секундния такт, за жабчето липсата на обвързване. Тук вече всеки си прави сметка как, колко и с кого говори.
"Ако си 75 набор, предполагам можеш да си направиш една проста елементарна сметка къде излиза най евтино"
Тъй като съм доста по-стар :(, мога да си направя сметка кое е най-евтино, но предпочитам да си направя сметка кое е най-изгодно за МЕН, за семейството и за близките ми.
Много просто, абонамент за 5-10 лв., а предплатените и за по-малко. Все пак става въпрос за средни стойности, има и хора дето харчат и повече.
"в никакъв случай не можем да сравним ментелските и глобулски карти с това предложение"
Нека опитаме ;). За 20 лв. - 60 мин. със Сребърната тарифа или от 58 до 140 мин с FROG. Предимство за Сребърната (освен интернета, който не е за всеки) са 30-секундния такт, за жабчето липсата на обвързване. Тук вече всеки си прави сметка как, колко и с кого говори.
"Ако си 75 набор, предполагам можеш да си направиш една проста елементарна сметка къде излиза най евтино"
Тъй като съм доста по-стар :(, мога да си направя сметка кое е най-евтино, но предпочитам да си направя сметка кое е най-изгодно за МЕН, за семейството и за близките ми.
Явно някой пак е станал със задника нагоре!!!
Няма да визирам конкретният потребител!
Друже жсички разбрахме, че офертите не ти харесват, но така като гледам ти си единственият субект който е на това мнение!рестани да си натрапваш мнението!
Много пък знаеш средната сметка ти на българина за мобилен телефон!Пък твърдението,че с римка или жабка е по-изгодно показва колко си ...............!
Лека вечер!
Няма да визирам конкретният потребител!
Друже жсички разбрахме, че офертите не ти харесват, но така като гледам ти си единственият субект който е на това мнение!рестани да си натрапваш мнението!
Много пък знаеш средната сметка ти на българина за мобилен телефон!Пък твърдението,че с римка или жабка е по-изгодно показва колко си ...............!
Лека вечер!
ти най-добре си знаеш кое ти е по изгодно, ако примерно семейството ти е на Мтел, но като си направиш тази елементарна сметка, ще излезе че принципно най добре е на Вивател. И ако можеш да си запазиш номера не виждам защо трябва да си толко упорит и да продължаваш да си броиш 3-те или 5-те номерца, които са ти дали ментелите... аналогично и твоето семейство Според мен човек трябва да се стреми към по доброто, и незнам защо такива като теб понасят толко ограничения наложени от монополиста до сега и от Глобул - просто най-малкото че е глупаво, но пак повтарям - ти си знаеш най добре