Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
За същите минути при "Ментел" и "Гробул" плюс интернет трафика ще трябва да се бръкнеш много над 80 лв.!
Аз нищо конкретно не те убеждавам, просто изтъквам факта че за тия пари никой в БГ не може да ти направи такова предложение за момента.. Ако ти се виждат много, естествено че няма да даваш 40 или 80 лв, но я сметни през Глобул и Мтел за 80 лв ще направиш ли такова потребление?
ама шие едно не разбрахте... не защитавам никой конкретен оператор. просто е факт, че към момента е най-изгодно да говориш само в собствената мрежа. затова и имам 3 карти. няма план на който и да е оператор, който да е по-изгоден от 3 карти към различните оператори...
"ама шие едно не разбрахте... не защитавам никой конкретен оператор. просто е факт, че към момента е най-изгодно да говориш само в собствената мрежа. затова и имам 3 карти. няма план на който и да е оператор, който да е по-изгоден от 3 карти към различните оператори... "|
Добре немога да разбера логиката ти и на много българи.
Нека вземем равен план на 3те оператора с по 100мин за 5лв?Като изключим вивател.
Колко ще ти е по изгодно да говориш в собствената ти мрежа освен с 3те номера ???Или ще те таксуват като към друг оператор?
Ако го сметнете на Сребърна тарифа сте без такса?просто си говорите 60мин на 33ст и бонус 25мб нет?
Ако го сметнем на най-евтния нет в бг се получава -25*1.8лв =45лв??
Еми от вас изводите
Добре немога да разбера логиката ти и на много българи.
Нека вземем равен план на 3те оператора с по 100мин за 5лв?Като изключим вивател.
Колко ще ти е по изгодно да говориш в собствената ти мрежа освен с 3те номера ???Или ще те таксуват като към друг оператор?
Ако го сметнете на Сребърна тарифа сте без такса?просто си говорите 60мин на 33ст и бонус 25мб нет?
Ако го сметнем на най-евтния нет в бг се получава -25*1.8лв =45лв??
Еми от вас изводите
Забравяш основното нещо - носиш 3 телефона, имаш 3 зарядни и 3-те телефона трябва да ги мислиш кога си ги заредил и тн - 3 пъти на месец ходиш да висиш по офиси да плащаш сметки - мислиш всеки път от кой джоб да извадиш телефон за да се обадиш - стига сте търсили това евтино - евтиното излиза скъпо в повечето случаи - с времето и нервите които ще изхабите с това да ползвате услугите на 3-те оператора едновременно може да изкарате повече пари от колкото ще спестите.
Вмомента Вивател предлага най-евтиния план с който можеш да ползваш само една карта - всички сметки водят до това - това е извода,който търсиш - че ще ти е по-евтино ако носиш 3 телефона в себе си е пределно ясно - минутите в собствените мрежи на операторите им са безплатни - няма как друг оператор да предложи по-евтини разговори в мрежата на конкурента ..
Вмомента Вивател предлага най-евтиния план с който можеш да ползваш само една карта - всички сметки водят до това - това е извода,който търсиш - че ще ти е по-евтино ако носиш 3 телефона в себе си е пределно ясно - минутите в собствените мрежи на операторите им са безплатни - няма как друг оператор да предложи по-евтини разговори в мрежата на конкурента ..
определено е така както казваш, но при тези по-евтини планове.
И освен в групата от 3 или повече номера.
За момента наистина е така, с вива е същото както с "тънките" тарифи на другите два оператора, НО се лишаваш от групата си ;-)
Интересно ми е дали ще има "отговор" или "пренебрежително мълчание".
И освен в групата от 3 или повече номера.
За момента наистина е така, с вива е същото както с "тънките" тарифи на другите два оператора, НО се лишаваш от групата си ;-)
Интересно ми е дали ще има "отговор" или "пренебрежително мълчание".
Установих и бързам да пиша по темата, че не се предлагат телефони на преференцялни цени, за съжаление.
Това което предлагат са само безплатни телефони за лоялните клиенти, които са от по-нисък клас.
Малко тъпо - защото бих си взел нещо от по-висок клас на преференцялна цена, ама дано да поправат нещата и да вземат пример от Глобул в това отношение (програмата "Лоялен клиент").
Това което предлагат са само безплатни телефони за лоялните клиенти, които са от по-нисък клас.
Малко тъпо - защото бих си взел нещо от по-висок клас на преференцялна цена, ама дано да поправат нещата и да вземат пример от Глобул в това отношение (програмата "Лоялен клиент").
За тези тарифни планове разбрахме, НО не е ли по-добре да си караш на валчери към вива като за 20лв. получаваш 7лв бонус.
И ето отново ти идва 61мин. към всички ;-)))
То едно въртене...... и сукане, и ето ;-) пак същия резултат. Ама нямаш договор ;-)
За тези които говорят до 20лв де, и до 1час.
И ето отново ти идва 61мин. към всички ;-)))
То едно въртене...... и сукане, и ето ;-) пак същия резултат. Ама нямаш договор ;-)
За тези които говорят до 20лв де, и до 1час.
можеш да видиш по-горе, че по моите сметки за моето потребление този вариант е най-изгоден. ако за теб друго е изгодно, ползвай друг вариант...
Не е точно така.
- Да, имам 3 телефона
- Имам ЕДНО зарядно с 2 накрайника - 2 Нокии и един Сименс имам
- НИТО ЕДИН път не вися за сметки, защото ги плащам онлайн
- говоря през 2 от телефоните с ЕДНА Блутут слуяалка, а третият телефон го ползвам най-рядко
Получавам достатъчно пари да говоря на една тарифа, независимо коя е тя и на кой оператор е. Просто не считам за нужно да плащам повече, при положение че може да плащам по-малко.
И не ми казвай какво АЗ търся.
- Да, имам 3 телефона
- Имам ЕДНО зарядно с 2 накрайника - 2 Нокии и един Сименс имам
- НИТО ЕДИН път не вися за сметки, защото ги плащам онлайн
- говоря през 2 от телефоните с ЕДНА Блутут слуяалка, а третият телефон го ползвам най-рядко
Получавам достатъчно пари да говоря на една тарифа, независимо коя е тя и на кой оператор е. Просто не считам за нужно да плащам повече, при положение че може да плащам по-малко.
И не ми казвай какво АЗ търся.