Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
То и трите оператора имат планове които не са обявени официално на сайтовете си, но съществуват.
Пич ставаш банален вече, и започваш да спамиш форума. Остави хората сами да си преценят, балъци има и винаги ще си има.
ми има, теб ли визираш :-) хехе
Проверих, такъв план няма.. защо заблуждаваш хората, дори и с оператор говорих.. престанете да лъжете, това че вашия оператор на никъде не върви, трябва ли вече да си внушавате - а ти сигурно си го сънувал .. хаха
Аиде на бас по 20000лв че такъв план има!!!
Бизнес старт е бизнес план за бизнес клиенти 5 или 6 лв е месечната такса има 500 безплатни минути в бизнес групата и тарифирането е на 1мин.Това че ти не си достатъчно информиран не означава че няма!!!!Да не коментирам цените за разговори към др. оператори.
За разпределението на дивидентите не ми се говори,не е нормално една компания да разпределя дивиденти над печалбата и да тегли кредити, класическа схема наизточване,не е нормално и разпродаването на сградния фонд.Но да припомня една поговорка "Евтиното понякога излиза скъпо"!!!Да несе получи така че тънките сметкаджии да се опарят!!?
п.п.Очаквайте в скоро време тарифирането на номер по избор и промяната на телефонен номер.
Нека свалим розавите очила!
Бизнес старт е бизнес план за бизнес клиенти 5 или 6 лв е месечната такса има 500 безплатни минути в бизнес групата и тарифирането е на 1мин.Това че ти не си достатъчно информиран не означава че няма!!!!Да не коментирам цените за разговори към др. оператори.
За разпределението на дивидентите не ми се говори,не е нормално една компания да разпределя дивиденти над печалбата и да тегли кредити, класическа схема наизточване,не е нормално и разпродаването на сградния фонд.Но да припомня една поговорка "Евтиното понякога излиза скъпо"!!!Да несе получи така че тънките сметкаджии да се опарят!!?
п.п.Очаквайте в скоро време тарифирането на номер по избор и промяната на телефонен номер.
Нека свалим розавите очила!
Сега няма да притеснявам операторките, но утре ще питам друга операторка - в момента изкарваш хората некомпетентни, те щом не знаят, а ти твърдиш обратното - странно е
ухаа тука какви неща се заформят нямам търпение да видя развръзката ...
Днес си взех още една карта на тарифа тогедър, утре изтича месеца и ще я направя на "сребърна" . Дори и да направят минималното таксуване 1 мин, тарифите пак си остават най добри за обаждания до всички мрежи
"Дори и да направят минималното таксуване 1 мин..."
В такъв случай ще можеш да си прекратиш договора, ако желаеш, без санкции.
SX_1000: "Сега няма да притеснявам операторките, но утре ще питам друга операторка..."
Не питай, надали ще знае, не в нейната сфера на компетентност. Питай някой, ако имаш достъп до такъв, който се занимава с офертите за бизнеса. Тома Неверни..
В такъв случай ще можеш да си прекратиш договора, ако желаеш, без санкции.
SX_1000: "Сега няма да притеснявам операторките, но утре ще питам друга операторка..."
Не питай, надали ще знае, не в нейната сфера на компетентност. Питай някой, ако имаш достъп до такъв, който се занимава с офертите за бизнеса. Тома Неверни..
Еиии няма да притесняваш колегите и колежките,чеееееееееее :):):)
п.п.Айде отиди да си активираш някоя карта и надникни в монитора на каква програма работят хората които ще ти активират картата.Само именцето виж и после ме ми говори за планове на Вивател и условия!
п.п.Айде отиди да си активираш някоя карта и надникни в монитора на каква програма работят хората които ще ти активират картата.Само именцето виж и после ме ми говори за планове на Вивател и условия!