Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
Не можеш да преподпишеш на тарифа, която не се предлага! Можеш само да оставиш договорът да бъде подновен автоматично! Което значи, че примерно не можеш да си вземеш никакъв телефон при подновяване на договора!!!
"А друго не ме интересува (както се казва).
Да не са "спали" до сега, а да са се възползвали и останалите "избиратели"."
Точно така. Вивател достатъчно чакаха заспалото и стадно мислене на българина да се разбуди... уви, след като се разбра, че това е невъзможно - сега яжте хурката. :-) Имаше една приказка "Който ебaл, ебaл..." :-) Аз и хората, които трябва, сме си на 30 секунди, останалите - да го ду*ат... :-) :-)
Да не са "спали" до сега, а да са се възползвали и останалите "избиратели"."
Точно така. Вивател достатъчно чакаха заспалото и стадно мислене на българина да се разбуди... уви, след като се разбра, че това е невъзможно - сега яжте хурката. :-) Имаше една приказка "Който ебaл, ебaл..." :-) Аз и хората, които трябва, сме си на 30 секунди, останалите - да го ду*ат... :-) :-)
"По-добре тихо че може да има отлив на абонати."
Това май най-точно отразява ситуацията...
Това май най-точно отразява ситуацията...
@m75:
""По-добре тихо че може да има отлив на абонати."
Това май най-точно отразява ситуацията... "
Бъдещи - бъдещи ;-)
""По-добре тихо че може да има отлив на абонати."
Това май най-точно отразява ситуацията... "
Бъдещи - бъдещи ;-)
Да влошили са малко условията, но все пак минутите са до две мрежи, а не до 10 номера
И нека да отбележим най-важното в промяната - нови по-ниски цени към други мрежи, и за трите нови плана вече 0,32 лв., а не както до сега при Тънка 0,40.
"за трите нови плана вече 0,32 лв."
О, дори и ти си забелязал? Това ли е най-голямото постижение? Това което до вчера беше ужасно днес е върха...
О, дори и ти си забелязал? Това ли е най-голямото постижение? Това което до вчера беше ужасно днес е върха...
Ако смяташ, че от 0,40 на 0,32 лв. е ужасно значи си много зле :)))
Сигурно ли е обаче, че примерно ако си на Тънка, няма автоматично да те сложат на Оптима 100?