Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
Виждам че няма какво да кажеш по темата, затова и се опитваш да изместиш спора. Всъщност не съм сигурен дали изобщо знаеш за какво се говори. Затова ще ти припомня - за новите абонаментни планове на вивател.
П.П Добре поне че поне махна пропагандата на жълтите крадци. :D
П.П Добре поне че поне махна пропагандата на жълтите крадци. :D
[Quote]и т.н., и т.н. а сега изведнъж същите хора почнаха, че абе плюс било, ама не толкова важен, кой вече говорел толкова късо и т.н....[/Quote]
Тези хора, та тези хора! И кои са тези хора?
P.S. Много хубаво си излезнал на аватара си... :D
Тези хора, та тези хора! И кои са тези хора?
P.S. Много хубаво си излезнал на аватара си... :D
абе, не мог да намеря темата за АЙДЕ, иначе ще извадя цитати...
а на аватара ми е масичката :D
а на аватара ми е масичката :D
само че като преподпишеш договора си,никой не те кара да си смениш тарифата,можеш да си останеш и на старата :)
сигурно е така. Въпросът е, че ще дойдат нови тарифи, които ще са по-изгодни и ти щеш, не щеш, ще минеш на тях... И в Мтел навремето беше 15 сек тарифиране и никой не те караше насила да си сменяш тарифата...
Ако наистина беше така, тогава защо месечната такса и минутите на "СИМпатия" съответно ги намалиха и увеличиха за ВСИЧКИ абонати (стари и нови)? Мм? И какво те кара да мислиш, че няма да стане пак така след време, при поредното смъкване на цените? Един вид, VIVATEL да покажат лоялността си към старите абонати... нещо, което другите 2 оператора определено НЕ правят! ;)
Карат ме да мисля много неща - пробваха с предплатената, после направиха 60 сек и без прехвърляне за частни, а сега и за бизнес абонати... Ти си вярвай в каквото си искаш, просто това е реалността...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Не можеш да преподпишеш на тарифа, която не се предлага! Можеш само да оставиш договорът да бъде подновен автоматично! Което значи, че примерно не можеш да си вземеш никакъв телефон при подновяване на договора!!![/Quote]
Нищо подобно. Моят договор на F30 изтече в началото на 2008 и в момента все още мога да преподпиша, и дори именно с безплатен телефон но за 2 години ПАК НА СЪЩАТА тарифа. Аз съм заварено положение.
Нищо подобно. Моят договор на F30 изтече в началото на 2008 и в момента все още мога да преподпиша, и дори именно с безплатен телефон но за 2 години ПАК НА СЪЩАТА тарифа. Аз съм заварено положение.
-
[Quote]"за трите нови плана вече 0,32 лв."
О, дори и ти си забелязал? Това ли е най-голямото постижение? Това което до вчера беше ужасно днес е върха... [/Quote]
[B]Оптима 100[/B] e аналог на [B]М-Тел Комфорт 100[/B] и [B]Глобул Смарт[/B] с промо-цена.
С тази разлика, че "групата" при Глобул и М-Тел е с [B]3[/B] номера, а при Вивател - [B]3 000 000[/B].
Нито едното не е чак ужасно, нито са върха. Обаче е очевАдно кое е най-доброто.
О, дори и ти си забелязал? Това ли е най-голямото постижение? Това което до вчера беше ужасно днес е върха... [/Quote]
[B]Оптима 100[/B] e аналог на [B]М-Тел Комфорт 100[/B] и [B]Глобул Смарт[/B] с промо-цена.
С тази разлика, че "групата" при Глобул и М-Тел е с [B]3[/B] номера, а при Вивател - [B]3 000 000[/B].
Нито едното не е чак ужасно, нито са върха. Обаче е очевАдно кое е най-доброто.
-
[Quote]Явно Вивател вече имат достатъчно абонати и могат да уеднаквят 100% тарифите.[/Quote]
Точно и безпристрастно казано. Мисля, че в голяма степен съм съгласен с тебе!
Точно и безпристрастно казано. Мисля, че в голяма степен съм съгласен с тебе!