Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
Всички клиента използващи Тънка и Together ще продължат да ползват плановете си, като в последствие могат и да си преподпишат за тях!!!
Никой няма да бъде прехвърлян автоматично към новите планове, освен ако не се обади на 123 и не го пожелае сам!
Никой няма да бъде прехвърлян автоматично към новите планове, освен ако не се обади на 123 и не го пожелае сам!
Даа и аз се изненадах неприятно от факта че са разкарали Тънката и Тогедъра. Мислех да прехвърля Примата на майка ми на Тогедър но... греда. Тя приказва доста с БТК и щеше да и е от полза и без това плащаме доста пари за домашен телефон но уви. 60-те секунди минимално тарифиране също много ме разочарова. На практика тарифните им планове се "изравниха" с тези на "конкурентите" (изключвайки минутите към БТК).
Защо да не я прехвърлиш на Оптима 500? Минималното таксуване от 60 сек. на дали ще й се отрази по някакъв особен начин, то вече има ли разговори за 30 сек. - много рядко! Това, че минутите не се прехвърлят също на дали ще е нещо фрапиращо - все пак 500 мин не са чак толкоз малко и следващия месец ще има отново 500 ;)
Освен това на Оптима 500 ще има цена към другите мобилни оператори от 32 ст., което все пак е по-евтино от преди :)
Като цяло новите условия като се замисли човек не са нещо коренно по-различно от старите!
Освен това на Оптима 500 ще има цена към другите мобилни оператори от 32 ст., което все пак е по-евтино от преди :)
Като цяло новите условия като се замисли човек не са нещо коренно по-различно от старите!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
явно не схващам, но каква е разликата между оптима 100 и тънка, освен 60те секунди. http://www.btc.bg/bg/residential/promotions/mobile_postpaid/optima/
а и освен това може да се подпише и за 1 година.
а и освен това може да се подпише и за 1 година.
Разликата освен 60-те сек. е, че цената на минута към МТел и Глобул от 0,40 лв., е намалена на 0,32 лв.
"о вече има ли разговори за 30 сек. - много рядко! Това, че минутите не се прехвърлят също на дали ще е нещо фрапиращо - все пак 500 мин не са чак толкоз малко и следващия месец ще има отново 500 ;)"
Хахаха, досега всички твърдяхте колко голям ПЛЮС е това, че тарифирането е 30 сек, сега изведнъж - ама то има ли още такива разговори.... Също колко било важно прехвърлянето на минутите - сега вече нямало значение...
Ужасно сте ми забавни...
Хахаха, досега всички твърдяхте колко голям ПЛЮС е това, че тарифирането е 30 сек, сега изведнъж - ама то има ли още такива разговори.... Също колко било важно прехвърлянето на минутите - сега вече нямало значение...
Ужасно сте ми забавни...
Ами точно за да се мине на 60 сек са пуснати новите планове... Другото е корекция на цената в следствие на намалената свързаност...
"Хахаха, досега всички твърдяхте колко голям ПЛЮС е това, че тарифирането е 30 сек, сега изведнъж - ама то има ли още такива разговори.... Също колко било важно прехвърлянето на минутите - сега вече нямало значение...
Ужасно сте ми забавни..."
И двете неща са си ГОЛЯМ плюс, момко! "Който ебaл - ебaл...". Новите абонати ще го ду*ат. Имаха ДОСТАТЪЧНО време да се сетят, а не сега да реват с пълно гърло: "Ама аз тъкмо се канех...". Да са се наканили! Старите кучета си ползваме всички преференции, при които сме си подписали договорите. Така, че спри да се пенявиш, за да не се задавиш в собствените си злобни лиги... :-)
Ужасно сте ми забавни..."
И двете неща са си ГОЛЯМ плюс, момко! "Който ебaл - ебaл...". Новите абонати ще го ду*ат. Имаха ДОСТАТЪЧНО време да се сетят, а не сега да реват с пълно гърло: "Ама аз тъкмо се канех...". Да са се наканили! Старите кучета си ползваме всички преференции, при които сме си подписали договорите. Така, че спри да се пенявиш, за да не се задавиш в собствените си злобни лиги... :-)
x2
Явно Вивател вече имат достатъчно абонати и могат да уеднаквят 100% тарифите.
Явно Вивател вече имат достатъчно абонати и могат да уеднаквят 100% тарифите.
Да бе... Че са плюс, плюс са... но че не са голям, не са... освен ако правиш голям брой кратки разговори, което едва ли е масова практика...
Забавното ми е как превъзнасяхте Вива за 30 сек и за прехвърлянето на минутите, а сега - не било голяма работа...
А това за старите абонати ще е до време, докато всеки реши да си смени плана...
Забавното ми е как превъзнасяхте Вива за 30 сек и за прехвърлянето на минутите, а сега - не било голяма работа...
А това за старите абонати ще е до време, докато всеки реши да си смени плана...