Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
Не говори в множествено число. Аз никога не съм казвал, че не е било голяма работа. По-горният ми пост също го потвърждава.
А кратки обаждания винаги ще има. Такива, в които да кажеш (или да ти кажат) няколко уточняващи думи, а когато са към друг оператор - става и двойно по-тънко. Който си мисли, че това не е било плюс досега - негов си проблем...
А кратки обаждания винаги ще има. Такива, в които да кажеш (или да ти кажат) няколко уточняващи думи, а когато са към друг оператор - става и двойно по-тънко. Който си мисли, че това не е било плюс досега - негов си проблем...
И какво - сега големият ПЛЮС се превръща в голям МИНУС...
Но никой не отговори на основният ми въпрос - нали твърдяхте, че Вивател "не са като другите" и никога няма да минат на 60 сек тарифиране, защото "мислят за абонатите си"... Не ми се търси темата - май беше за пускането на Айде, което прокара път с 60 сек тарифиране...
Та, кое е вярно - Вива не мисли за клиентите, а за себе си? Или какво?
Но никой не отговори на основният ми въпрос - нали твърдяхте, че Вивател "не са като другите" и никога няма да минат на 60 сек тарифиране, защото "мислят за абонатите си"... Не ми се търси темата - май беше за пускането на Айде, което прокара път с 60 сек тарифиране...
Та, кое е вярно - Вива не мисли за клиентите, а за себе си? Или какво?
Мога да предположа какви ще бъдат следващите промени във вивателските "златни" планове - добавяне на минути към група при такт 60/1 ;).
То и сега си и има минути в група към тях но си остават на 30/1. Относно по горното изказване - не си спомням някой да е казвал че "никога" няма да въведат 60/1, очакваше се обаче да стане по-късно отколкото стана в действителност. Явно с натрупването на повече абонати и вивател се "престрашиха" с новия такт.
Da, но се плаща допълнително за групата.
Направих си труда да погледна новите планове и съм разочарован. Всъщност и Вивател се опитват да прецакат абонатите си, което е още една причина да попълваме петицията на Spiderman! Та дано Вивиан направи нещо, защото ... в тази държава няма ... държава!
"И какво - сега големият ПЛЮС се превръща в голям МИНУС..."
Само за НОВИ абонати, момко, само за НОВИ... :-)
Само за НОВИ абонати, момко, само за НОВИ... :-)
Струва ми се,че пред вид на тези "супер" нововъведения голям прилив на нови клиенти едва ли ще има.
а, демек, нови клиенти повече не им трябват...
много ми е любопитно и може да мина тези дни през 2би да видя сега с какво ще ме убеждават да си взема нова карта :D
много ми е любопитно и може да мина тези дни през 2би да видя сега с какво ще ме убеждават да си взема нова карта :D
То по твоята логика МТел и Глобул нямат нужда от нови клиенти от няколко години насам... :-)