Нови планове от Вивател
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Нови планове от Вивател
ако си ми отговорил се извинявам.но пак не отричаш че се говори масово с 10-15 номера.аз затова си ходя с един тел на мтел и един на глобул звъня си от съответния където ми трябва и си ми е точно.глобул откакто пуснаха Unlimited сметката там ми падна и си говоря като пич и още не са ми предупредили че се уливам ,а аз вообще не се ограничавам.така че всичко е наред.истината е че всеки ползва това,което е подходящо за неговите нужди.като цяло вече вива не отстъпват по качествно на мтел и глобул.нещата се идентични.просто не са нищо революционно и велико.и трите оператора гледат да ни приберат паричките това е истината.като цяло според мен най е на сметка човек да ходи с два телефона,и да си прецени на кои два оператора му трябват.така излиза най-тънка сметката.
Повярвай, вече ходят масово с по 3 телефона и си им е супер с изключение на това че джобовете преливат:D
Колкото и да си спорят тук, на всеки му е най-изгодно (откъм съотношение такса-минути) да използва при обаждане картата към съответния оператор!
Колкото и да си спорят тук, на всеки му е най-изгодно (откъм съотношение такса-минути) да използва при обаждане картата към съответния оператор!
-
ми да.и аз ако трябва ще ходя с 3 телефона.ходя с два защото не ми се е налагало да звъня на вива от месеци :)
Аз ходя с един телефон, но работещ едновременно с 2 сим карти, защото всичките ми близки и познати са или на Вива или на МТел, на Глобул звъня изключително рядко и не ми трябва тяхна карта въпреки че са с доста гъвкави планове. Истината е, както каза, че и трите оператора са изравнени като цяло по покритие и качество на връзката, останалото е въпрос на строго специфични индивидуални нужди!
-
дуал сим телефон бих ползвал ако ми се наложи някой ден и карта на вива.но само с такъв немога.просто няма нещо достатъчно функционално на пазара.ако пускат нещо поне като n95,който ползвам в момента взимам веднага :)
Според мен за момента най-доброто от дуал сим е Samsung D880:)
[i][Quote]Не обобщавай, това:
[Quote]Новите абонати ще го ду*ат.[/Quote] е твое изказване, отнасящо се за новите вивателски планове.[/Quote][/i]
Новите планове каква вина имат, че абонатите са заспали? Ми да го ду*ат, естествено - това не значи, че плановете са лоши - а че предишните преференции падат лека-полека.
[Quote]Новите абонати ще го ду*ат.[/Quote] е твое изказване, отнасящо се за новите вивателски планове.[/Quote][/i]
Новите планове каква вина имат, че абонатите са заспали? Ми да го ду*ат, естествено - това не значи, че плановете са лоши - а че предишните преференции падат лека-полека.
-
дам.но на мен ми трябва нещо което има следните неща-читав плеър,divx,фм радио,гпс,поне 3.2 прилична камера,wifi.ако пуснат дуал сим с тия характеристики съм първи :)
Нагледно - как ходим за да ни е изгодно след като операторите се стремят да насочват основня трафик в собствените си мрежи;)
-
иначе доволен ли си от тази машинка като телефон просто.остави екстрите.обхват батерия звук?